Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
ellis spune:
merci ELADEA, ma-sa fetei mele e cam nebuna sa cumpere de imbracat pt fata, sunt lucruri care nu-i mai vin si inca au eticheta, pt mine nu mai vad nic, numai picea exista!
SORINUTZA are ochi superbi si are par, ar si vrut si Alessia asa plete!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessia ALESSIA 6LUNI
mihuta spune:
Cred ca ne-ar trebui un album special pentru palalii !
Sanduta, imi place tare mult poza asta asta
Adina, sa stii ca stiu ca ma aberez cu mancatul, dar cand vad ca fetele care au inceput diversificarea odata cu noi avanseaza, ma intreb daca nu gresesc eu cu ceva ? Si te inteleg pentru grija pentru prevenirea molestarii copiilor...
Sophia are palmele si talpile transpirate, anm citit undeva ca inseamna o carenta de ceva dar nu mai stiu de ce
mami de Sophia
Victo spune:
ellis, anca d..multam..acu ma duc sa fabric branzica.sper sa o manance si fi-miu, ca altfel il mananc eu pe el..:):)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
Mihuta si a mea are palmele, talpitele, ceafa, parul transpirate.In plus transpira pe frunte, si pe deasupra buzei superioare, ii apar picaturi de transpiratie, si inca nu mi se pare asa de cald incat sa pun aerul. Transpiratia ar fi semn de lipsa de calciu mi se pare.
Eva se tot intoarce pe burtica, pozitie din care vrea sa faca ceva, inapoi nu mai stie sa revina si se pune pe tipat. Banuiesc ca vrea sa se urneasca din loc dar ii atarna fundul greu, de la pampers nu de la altceva.
Adela, mai nou eu dorm cu fata, pe motiv ca nu i-am cumparat sac de dormit de vara, si am un fix sa nu o acoper cu altceva ca se poate sufoca. In concluzie, Eva mananca din nou noaptea, cred ca ii miroase a lapte, numai ca eu cam dorm, asa ca nu prea mai imi aduc bine aminte cand si de cate ori papa pe noapte. Eu zic ca Ilana e in grafic, probabil la limita de jos, dar fiecare copil are ritmul lui. Daca si-a dublat greutatea de la nastere, si si-a dublat-o, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Pup o mamica ingrijorata si obosita
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Bai, pe mine ma blocheaza reclama asta tot timpul...
Alessia, cea dulcica cu ochii de margica si de la Sanduta cea mai tare poza e frumuselul. Sa nu credeti ca nu ma uit la copilasii vostri, tare sunt sscumpei toti, dar nu prea ma pun pe laudat ca sa nu uit pe cineva.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adinag spune:
Ellis, chiar ca-i lunguta!! Pai ea nu-i slabuta, ci e lunga! (asa cum eunu-s grasa, ci sunt prea scunda ptr greutatea mea )
Mihuta, sigur nu aberezi, zau ca nu asta am vrut sa zic, noimamicile ne facem griji, de multe ori prea multe, dar asa suntem noi...
ellis spune:
ADRA, ne-ai prins si noi tot margica, margelutza ii spunem!
POVESTEA NASTERII
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Cred ca ne-ar trebui un album special pentru palalii !
S-a facut! Acum trebuie umplut! Fara restrictii! La cat mai multe palalii!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
Alta premiera in familia noastra...ia uitati www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">aici!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
ellis spune:
tocmai ma uitam la filmuletz pana sa-ti apara mesajul: e fffff tare tzopaitoarea, frumos face!
POVESTEA NASTERII