Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pai este si dezinfectant.poate doar cand nasc in apa (garla) sa foloseasca altceva. Lumanarele parfumate

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Eu stau si ma intreb cum mama naibii la bunica in sat (unde nu au nici macar medic ce sa mai zic de spital) fac toate copii pe banda.Le iese din prima, sanatosi, fara malformatii, si sa fiu a naibii daca au mancat oua din alta parte decat de la gainile din curte, lapte pasteurizat numai daca o fi fost vaca agitata si s-a pasteurizat laptele, branza din comert nici nu ar atinge, rosiile direct din gradina nespalate, iar eco,dd,tt,amnio ha ha ha, poate doar la palnie.
Acu de stat in pat 9 luni ca au scurgeri maronii, apai cred ca si-ar lua o batuta sora cu moartea de la concubini/soti.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Pai e cam greu sa stai la tara 20 de ani si sa nu devii imun la toxo, CMV si multe altele. Cam asta este secretul zic eu, ca le fac la varste mici si sunt imunizate pana la varsta cand fac copii. Cat despre ridicat este ca si mamicile la bb2, daca zilnic ridici doua galeti cu apa si mergi la sapa organismul asa este obisnuit. La fel si o mamica isi ridica copilasul de 20 de kg zilnic si organismul este obisnuit cu acest efort. Eu si aseara era sa o duc pe Ana din sufragerie unde a adormit in dormitor in brate, dar a cooperat fata, a mers ghidata de mine prin casa pana la pat. Oricum tot o mai ridic si are aproape 17 kg.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

pai este si dezinfectant.poate doar cand nasc in apa (garla) sa foloseasca altceva. Lumanarele parfumate

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

.. tare faza cu garla

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si daca e vorba de spovedanii, cafea beau 1 pe zi (avem voie pana la 3 cafele, btw), mai mananc cate un ou ochi cu galbenus mai moale... daca friptura de vaca are o parte un pic roz, asta e... scoici am mancat de vreo 2 ori pana acuma, creveti de vreo cateva - sandwich cu creveti gri sau mancare chinezeasca cu creveti...
alcool nu beau nici cand sunt "sanatoasa", de fumat nu ma omoram inainte si acuma imi face greata total.
nu mai stiu ce mai fac, poate fac si altele da nu le bag in seama.

pentru recomandarile din BE insa sunt ok, poate cu exceptia carnii roz.

si for the record, la laura in 10 saptamani am mancat stridii crude - vreo 5-6 la o nunta, pana mi-a picat fisa ca nu e bine. nici nu ma gandisem...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Otiliav tot asa ma gandesc si eu ca muschii sunt deja obisnuiti cu luatul lui bebe in brate... Si nu prea pot evita asta ca vorba aia are 7 luni si e un bebe din "categoria grea" are 10 kg.

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu acum imi imaginez numai cum torn hulala in castronul mixerului si amestec cu capsunile...aooooleu pacatele mele....ce pofta am...Metro parca e nonstop, nu?

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Otilia si Ank, subscriu - Laura are 13kg.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Adaug si eu la lista confesiunilor: poftesc in draci la alcool. Dar din ala rau: palinca, tuica, gin,..tarie nene, tarie. Si inainte nu beam asa ceva nici daca ma obligai. Acum, daca vad un pahar cu apa plata ma gandesc numai la alcool. Deci, am inebunit. Sa vedem cat o sa pot sa ma abtin.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

frisca poti face si din smantana cu zazar. Da, Metro e deschis.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra ai mare dreptate...cu toate cele fierte...cred ca n-ar mai fi probleme.
Iar cu capsunile..la frisca nu ma gandisem..de ce oare???...asa ca sigur o sa fac si eu asa.
Sunteti pline de idei bune!
Va pup!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput