Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Ank83
spuneti... spuneti fetelor ...ca eu va ascult
AnkRaul
17.10.2007
si10+
Poze Raulito
Haiosenie mica.
Eu zic mai bine fa o molifta sa fuga listeria, toxo, CMV si toata ceata lor de zoonoze pacatoase si virusi afurisiti rezistenti la aghiasma din calea noastra.
Pe Corina o iertam, ca e maine ziua ei, doar ca a inceput petrecerea mai devreme
Spuma de capsuni pot sa pap bine mersi doar capsunile batute cu zahar.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
catalina2307 spune:
Eu stau si ma intreb cum mama naibii la bunica in sat (unde nu au nici macar medic ce sa mai zic de spital) fac toate copii pe banda.Le iese din prima, sanatosi, fara malformatii, si sa fiu a naibii daca au mancat oua din alta parte decat de la gainile din curte, lapte pasteurizat numai daca o fi fost vaca agitata si s-a pasteurizat laptele, branza din comert nici nu ar atinge, rosiile direct din gradina nespalate, iar eco,dd,tt,amnio ha ha ha, poate doar la palnie.
Acu de stat in pat 9 luni ca au scurgeri maronii, apai cred ca si-ar lua o batuta sora cu moartea de la concubini/soti.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ank83 spune:
stiti cum mai fac eu spuma de capsuni... Bat frisca Hulala lichida(e singura care eu o suport) ... si o mixez cu capsunile... iasa o delicatesa... si evetual mai pui zahar ..depinde cat de dulce iti place 
si uite asa scapi si de pacatosul ou.
Aaa sa nu uit cand am papat maioneza sarcina asta ..am dat-o afara ...ca nu i-a convenit locatarului din burtica...
Ank
Raul
17.10.2007
si
10+ 
Poze Raulito
catalina2307 spune:
Eu nu am dat afara nimic. Am mancat cam un ou juma cu maioneza batuta cu smantana.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Eu stau si ma intreb cum mama naibii la bunica in sat (unde nu au nici macar medic ce sa mai zic de spital) fac toate copii pe banda.Le iese din prima, sanatosi, fara malformatii, si sa fiu a naibii daca au mancat oua din alta parte decat de la gainile din curte, lapte pasteurizat numai daca o fi fost vaca agitata si s-a pasteurizat laptele, branza din comert nici nu ar atinge, rosiile direct din gradina nespalate, iar eco,dd,tt,amnio ha ha ha, poate doar la palnie.
Acu de stat in pat 9 luni ca au scurgeri maronii, apai cred ca si-ar lua o batuta sora cu moartea de la concubini/soti.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
sa stii... si muncesc pana nasc..si cand iasa copilul numai il scuipa... fara lipsa de aer si alea alea
Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Eu nu am dat afara nimic. Am mancat cam un ou juma cu maioneza batuta cu smantana.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
nici eu nu am dat afara cola sau cafea
Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
alra spune:
quote:
Originally posted by Amalia
...
Eu am o pofta nebuna de crabi, scoici si alte minuni din mare pe care sincer nu le-am mancat niciodata, dar acum mi-as dori..dar am zis ca ma abtin ca n-oi muri daca mananc dupa ce nasc.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si17+
nu ai nici un motiv sa nu mananci. aici scoicile sunt mancare nationala si atata vreme cat sunt fierte nu sunt contraindicate.
crevetii poa sa contina nu's ce si nu se recomanda mai mult de 1 odata pe saptamana, dar e ok daca ii mananci de pofta.
cu crabu nu stiu care e treaba, da stiu ca nu e contraindicat.
la fel si Otilia, crevetii tai cu maioneza daca sunt cumparati ca atare sunt ok ca maioneza de comert e pasteurizata. da m-as uita sa nu expire prea curand.
Vacanta cu Laura in Romania
Ank83 spune:
quote:
ca epidurialele s-au terminat.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
am citi pe aici pe forum ca in loc de epidurala... se foloseau 3-4 guri zdravene de palinca

Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
alra spune:
quote:
Acu de stat in pat 9 luni ca au scurgeri maronii, apai cred ca si-ar lua o batuta sora cu moartea de la concubini/soti.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
si nu isi mai pun probleme existentiale de genul "exista sarcina normala fara sa iei acid folic"
si muncesc la camp fara sa numere cate kile ridica...
eu cred insa ca unele din fetele alea nu raman insarcinate sau nu duc sarcina - cele care ar avea oricum probleme, si celelalte sunt mult mai bine imunizate ca noi sclifosite care am fost tinute din scurt afara sa nu ne murdarim si am fost crescute cu scufile cu siret in casa ca sa nu ne traga "curentu"
Vacanta cu Laura in Romania

..dar am zis ca ma abtin ca n-oi muri daca mananc dupa ce nasc.