Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fetele, eu de cateva zile am o pofta nebuna de un desert care se face cu ou crud. Nu mai pot de pofta....ma gandesc non stop.
==========
Corina12+
My baby
Albumul meu
Ce desert se face cu ou crud?
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Otiliav spune:
Eu am pus crema de zahar ars la cuptor si mi-au cazut ochii in bucatarie pe niste sticle de vin. Noi avem o loterie de vin la servici vinerea si am tot castigat dar nu am putut sa beau, nu stiu de ce-mi face asa de rau cu ochiul
dar zau ca nu-s mare fan alcool dar acum tare as mai beau un pahar.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
inca n-am inceput sa dezbatem cezariana versus nastere natura, alaptare pro si contra, atunci sa te tii, trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare si multa toleranta.
Pt asta sunt subiecte la nasterea unei stele... si acolo toata lumea ce
pe tema asta... E un subiect care va dura la nesfarsit 
Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cherieactiv
doream sa ma intreb..voi cum stati cu energia?..pt ca eu nu ma plac defel:((((...as vrea sa cred in mitul primelor 3 luni..sa cred ca dintr-o data voi reveni in forta..sa fac si io o curatenie ca lumea..o mancare ..si tot restul..
ginger(ve)
sa crezi in acest "mit" ... asa e... sa vezi ce energie o sa ai dupa... hihihi... o sa simti cu adevarat placerea de a fi

Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
Amalia spune:
BraveGirl ce praji faci?
Otilia, buuuuna crema aia de zahar ars. Si daca ai pofta de o gurita de vin, de ce nu gusti, ca nu vad ce rau ti-ar facea 2 guri..
cherieactiv eu am trecut de lipsa de energie cand mi-ai trecut si greturile. O data cu ele s-a dus si starea de somnolenta si acum ma simt bine in mare parte din timp.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
17+
catalina2307 spune:
Eu ieri am baut o gura de bere.
Si am mancat si oua umplute cu maioneza. Na, ca am spus tot.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Si am mancat si oua umplute cu maioneza. Na, ca am spus tot.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
si eu mai am scapari dinastea

Ank
Raul
17.10.2007si
10+ 
Poze Raulito
catalina2307 spune:
Draga Ank , vorba ta, dupa ce am stat sa ma ranjesc pana in miez de noapte online, azi m-am simtit de parca am fost la nunta.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Si am mancat si oua umplute cu maioneza. Na, ca am spus tot.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Eu cred ca incerci sa ne induci in eroare ca doar nu ai spus ce fel de maioneza
Cat despre vin pai daca ma apuc si desfac sticla, la ce pofta am, cine ma tine sa nu o termin
Ce val de sinceritate pe aici, ca tot m-am amuzat la subiectul Iarta-ma doamne ca am pacatuit!
Ei, de abia astept trimestrul doi, deja parca ma simt un pic mai bine de vreme ce am gaitit cu carne si am si mancat. Sa vezi ce fripturi cu vin bag in recuperari
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
catalina2307 spune:
Draga Otilia , maioneza facuta de mine personal, cu ou crud si mai mult de atat oua de la gainile bunicii mele. Crezi ca a fost pasteurizata? ![]()
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama