Help,informatii despre Londra

Help,informatii despre Londra | Autor: gabriela 1969

Link direct la acest mesaj

In iulie plec la Londra cu masina personala si m-ar interesa sa stiu cum pot sa trec din Franta in Anglia mai ieftin dar si mai comod:prin Eurotunel sau cu bacul?
Trebuie facuta rezervare inainte?
Ce altceva ar mai trebui sa stiu?

Acum vreau sa intreb fetele care locuiesc in Londra dar si pe cele care au fost acolo in vizita:cum au rezolvat problema parcarii?
Ma gandeam sa merg la hotel sa las bagajele apoi sa duc masina intr-o parcare mai ieftina(hotelul nu are parcare).Intrebarea este...unde???

Hotelul unde voi sta se numeste Best Western Phoenix si este in Queensway.

Va rog sa incercati sa-mi dati un raspuns pentru ca pe net nu am gasit mare lucru si sunt in ceata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Noi vom avea o vacanta asemanatoare, doar ca vom zbura cu avionul pana la Paris. De acolo vom lua trenul Eurostar pana-n londra. In Londra vom ajunge la inceputul lui iulie. Nu stiu cum e cu masina, insa la tren mai erau doar cateva locuri libere cand ne-am cumparat noi biletele.
Sfatul meu este sa-ti rezervi cat mai curand posibil, indiferent pe ce cale va hotarati sa ajungeti in Londra.
Cu greu am gasit un hotel accesibil pentru iulie acolo.

quote:
Initial creeata de gabriela 1969

In iulie plec la Londra cu masina personala si m-ar interesa sa stiu cum pot sa trec din Franta in Anglia mai ieftin dar si mai comod:prin Eurotunel sau cu bacul?
Trebuie facuta rezervare inainte?
Ce altceva ar mai trebui sa stiu?

Acum vreau sa intreb fetele care locuiesc in Londra dar si pe cele care au fost acolo in vizita:cum au rezolvat problema parcarii?
Ma gandeam sa merg la hotel sa las bagajele apoi sa duc masina intr-o parcare mai ieftina(hotelul nu are parcare).Intrebarea este...unde???

Hotelul unde voi sta se numeste Best Western Phoenix si este in Queensway.

Va rog sa incercati sa-mi dati un raspuns pentru ca pe net nu am gasit mare lucru si sunt in ceata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

Virgi, despre ce tren e vorba?
Si de pe ce site pot sa rezerv bilete?

Eu nu inteleg nici ce presupune acest Eurotunel.Treci prin el cu masina pur si simplu sau te imbarci pe ceva anume cu masina si esti transportat in Anglia?

Cu bacul am inteles ca dureaza mult mai mult ca sa traversezi?
Si care este diferenta intre bac si Eurotunel?

Cazarea eu o am asigurata dar problema este ca nu stiu cum sa ajung din Franta in Anglia.

Mergi la inceput

Eu n-am mai fost cu masina, dar am gasit un link care t poate ajuta:

http://www.seat61.com/Motorail.htm

Sunt trenuri care-ti cara si masina, asa cum spun ei, sunt speciale.
Rezervarile le faci la ei pe site. Eurostar.
Pentru noi ( 2 adulti) am platit 104 GBP dus intos Paris-Londra

Mergi la inceput

Site-ul de pe care am rzervat este: www.eurostar.com

Sper sa resusesti sa-ti faci rezervarea!

Cu ferry drumul este mai lung. Din ce-am citit cam 9 ore. Cu trenul ajungi in 2 ore si ceva.

Mergi la inceput

Aici ai si pretul:

http://www.raileurope.co.uk/Default.aspx?tabid=493

Mergi la inceput

Deci exista un tren care transporta numai pasageri(asa cum mergeti voi)dar exista si un tren care transporta masina cu pasageri cu tot.
Am inteles bine?

Si cum le deosebesc?Eu stau mai prost cu engleza.

Mergi la inceput

Asta am inteles si eu.

Au pe site o adresa de email frenchmotorail@raileurope.co.uk . Din ce-am citit, oricum au nevoie de mai multe detalii despre masina inainte efectuarii rezervarii.

Eu ti-as recomanda sa le timiti un email. Raspunsul lor este oficial si nu poti da gres.

Trenul de mare viteza unde am luat eu bilete se numeste Eurostar.
Masina inteleg ca trebuie sa pui pe un "motorail", si-o ridici la destinatie.

Daca nu-ti va raspunde cineva aici care a mers cu masina, mai bine le trimiti un email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, fetele
Eu prin Eurotunel nu am mers niciodata, am auzit doar ca masinile se incarca pe un tren si in 35 de minute ajungi in partea cealalta.
Eu am mers cu Ferry, dureaza o ora si 30 de minute si daca nu e furtuna e chiar o calatorie placuta, sa stii.
Chiar zilele astea m-am intors din europa si m-a costat 82 de pounds dus intors, insa mi s-a recomandat sa-mi cumpar biletele online ca sunt mult mai avantajoase la pret si nici nu stai la vreo coada sa risti sa pierzi un ferry, cum am patit eu si urmatorul e dupa o ora si jumatate si nu ai unde sa astepti decat.. in masina.
Pe eurotunel pretul ar fi undeva dublu din cate am auzit.
Ma mai interesez si revin daca aflu mai multe.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Si daca ma duc direct acolo fara nici o programare credeti ca va fi vreo problema?
Sunt asa multe masini care vor sa treaca?

Nu-mi place ideea ca trebuie sa fiu intr-un loc anume la o ora anume,dupa aceea banuiesc ca trebuie sa dai telefoane sa le spui ca nu poti sa ajungi....poate pierzi si programarea.

Ferryboat-ul si Eurotunelul sunt cam in acelasi loc???
Ma gandesc ca daca e aglomerat la unul sari la celalalt.

Poate spun prostii dar chiar nu stiu cum este acolo si n-as vrea sa fac vreo incurcatura pe care sa nu mai stiu cum s-o dreg pe urma.

Mergi la inceput

Lara,da-mi si mie te rog site-ul de pe care ti-ai comandat bilete pentru ferry.

Mergi la inceput