Help,informatii despre Londra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Gabriela, eu nu mi-am comandat online biletele, tocmai asta ziceam, ca n-am mai prins la ora la care vroiam din cauza ca am asteptat la bilete. Tipul de acolo mi-a zis ca ar fi mai convenabile daca le luam de pe net si salvam si timp. Acum nu stiu cat de convenabile ar fi fost ca nu stiu pe nimeni sa-si fi cumparat de pe net. Oricum, eu am iesit ceva mai convenabil pentru ca am luat dus-intors, m-ar fi costat mult mai mult daca luam doar cate unul.
Nici mie nu-mi place sa fiu constransa sa ajung la o anumita ora sau data, de asta nu mi-am luat on line.
Poti sa faci cum am facut eu, fara programare sau rezervare, stai linistita, gasesc ei loc si pentru tine, numai sa verifici totusi orele la care se pleaca, sa nu astepti prea mult pana la imbarcare, iar pentru intoarcere, poti sa-ti iei un bilet flexibil, sa te poti intoarce la ce ora si data vrei tu in decurs de o saptamana. La Seafrance costa 7 pounds in plus chestia asta.
Da o cautare pe Google sa vezi ce firma ti-ar conveni mai mult din astea: Seafrance, P&Q, Norfolkline eu doar firmele astea le stiu.
Din pacate nu am luat niciodata biletele din Franta, doar din Anglia, ti-am zis ca le iau mereu dus-intors, asa ca nu pot sa-ti spun prea multe de unde sa le iei. Banuiesc ca de undeva din apropiere, sau chiar dupa ce treci granita, tu spune-le ca nu ai bilet si te indruma ei.
Iti recomand totusi sa pleci din Calais, daca pleci din Dunquerke dureaza mult mai mult drumul.
Imi pare rau ca mai mult de atat nu pot sa te ajut, cu parcarile ieftine nici atat, eu numai cu metroul si autobuzul circul prin centru ca ma streseaza astia cu parcarile aici. Uite, intra mai bine pe topicul cu romanii din Marea Britanie, sunt foarte dragute si foarte bine informate fetele de acolo, daca sunt prin zona sigur te vor ajuta mai mult. Si culmea, tot despre ferry si calatorii vorbim acum ca incep vacantele si dorul de duca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119889&whichpage=9
A.. si chiar nu stiu cat de aproape e ferry de eurotunel. Data viitoare imi fac curaj si prin tunel traversez char sunt curioasa cum e
Te pup

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gabriela, info despre Eurotunel nu am ca n-am calatorit niciodata asa (ca-s cam claustrofoba de fel ), asa ca noi folosim feribotul mereu...chiar duminica plecam spre Ro. Rezevarea am facut-o pe net la www.seafrance.com/seafrance/opencms/uk/en/passenger?ls=1" target="_blank">SeaFrance(eu am luat doar one way si m-a costat 25 de pounds)...aia mi-au trimis confirmarea pe mail, urmeaza sa printez detaliile si la drum!!! Ora nu e batuta-n cuie sa stii, insa daca nu ajungi la vaporul pt. care ti-ai facut rezervare, te poti imbarca pe oricare alt vapor cu conditia sa platesti o diferenta de pret de 10 lire (iti spun din proprie experienta...in ianuarie am ajuns mai repede in port, cu vreo 2 ore, nu am mai vrut sa asteptam, am platit diferenta si am plecat). Calatoria dureaza o ora jumate' si, cum spunea si Lara, daca nu e furtuna, e chiar super fain!...si, da, e muuult mai bine sa-ti faci rezervarea dinainte si sa nu mai pierzi timpul cu cumparatul biletelor acolo, dar daca, din diverse motive nu reusesti, sigur vei avea loc pe vas ca nu e chiar atat de aglomerat...(evident sunt si alte companii care tranziteaza canalul , precum P&O - dar la astia e mai scump - sau Norfolk Line - dar au vase mici, fara prea multe facilitati, plus ca pleaca din Dunkquerque si nu din Calais spre Uk, iar calatoria e mai lunga, de aceea noi preferam Sea France)...

Despre parcari: in niciun caz sa nu-ti lasi masina la voia intamplarii, nici macar 5 min ca de indata te trezesti cu cel putin 50 de lire amenda. Exista stradute sau locuri (cam rare, ce-i drept) unde poti parca free sau evident, mai exista varianta parcarilor special amenajate. Insa daca-ti lasi masina mult timp te va cam ustura la buzunar, iar daca hotelul e in centrul Londrei, aaauuchhh, e scuuump...ce tampenie ca n-are hotelul parcare ...mai exista si alte variante la parcari, dar nu le cunosc prea bine...arunca un ochi www.247parking.com/home/" target="_blank">aici sau www.park-up.com/" target="_blank">aici...trebuie sa gasesti variante mai ieftine cumva...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput