Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salutare burtici!!!

Mada am vazut si eu pozele! Sunteti asa de frumosi amandoi!! Va potriviti foarte bine! Ari a fost ca de obicei o dulceata si o scumpica. Ma bucur ca a iesit totul asa cum ai vrut si ca ai avut o zi superba...sa dea DD sa fie toate asa de acum incolo! Tortul arata delicios iar buchetul e superb, mi-a placut tare mult!
Gini imi pare rau de accident, incearca sa te linistesti, sa gasesti ceva de facut, sa-ti iei gandul...desi te cred ca e greu... si ai grija de burtica!
Ce ti-e si cu tinerii astia grandomani care se cred stapanii soselelor!! Ma enerveaza la culme, pun viata altora in pericol doar ca is ei in criza de personallitate si tre' sa se manifeste!!! Idiotiii!!!
Diana ma alatur si eu fetelor care te-au sfatuit sa nu mai faci compromisuri...auzi la ei, si-au gasit hotel pe spinarea si nervii tai...frumos le sade sa profite! Tre' sa iei atitudine si sa-i refuzi, in felul asta o sa fie o lectie si pentru restul care au ganduri similare.
Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa burticii si pt. raspunsul vis-a-vis de miscare.

Si eu ma numar printre cele la care le-a priit sarcina asta, in afara de spate amortit cand stau intinsa, nu ma pot plange de nimic iesit din comun, restul sunt chiar suportabile. Si mie imi place cand ma sutuieste Mirunica, chiar daca e destul de puternica uneori si loveste cu sete....

La noi ploua si nu prea am chef de nimic, ma pastrez pt. maine cand o sa am o zi plina de comisioane de facut, cumparaturi si meditatii...
Mai intru sa vad ce mai ziceti.




Dia 32+ Am pornit cronometrul!!! Suntem pe ultima 100 de metri!!!

Miruna

strumfuletz
poze

poze burtika



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, ai fost o miresuca beton!!! Ari e mortala, ca de obicei! Si buchetele sunt superbe, si cel facut de tine si cel primit! Sunteti f frumosi toti 3, ma bucur asa de mult pt. voi ca ati avut asa o zi minunata! Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!!!
Diana, in sfarsit poze si de la tine! Esti taaare frumoasa, iar Iulia e o dulceata de fata, doamne ce bine-i sta in costumatia rosie de la absolvirea ta! Pup carliontii ei!
Iti tin pumnii sa-ti poti lua odata inima-n dinti si sa le spui verde-n fata la toti ca nu se poate atata lume pe capul tau in perioada asta. Ai si tu nevoie de intimitate, si repaus.
Gini, imi pare rau pt. ce s-a intamplat, sper sa-ti revii cat mai repede din soc, sa nu te mai simta bb ca esti stresata.

Adriana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Huh...ne-am intors si noi din plimbarici. Am fost si in botanica o tura si am facut pozici la floricele si ratuste.(si balenutze:) )

Gini uof, imi pare rau pui! Bine ca nu ati patit nimic. Ia un no-spa si stai linistita in pat!

Boti sa stii ca eu n-am diversificat pe nimeni pana acum:) da' fac asta de cativa ani (adica pun pungute in conge). Anul asta insa o sa pun pe categorii si le si etichetez, ca sa aiba Galu mamii ce papa.

Diana ma bucur ca ai prins curaj. Trebuie sa faci asta pt tine si familia ta. Sunteti niste simpatici dar Iulia va eclipseaza!

Mada, te-am lasat la final pt ca nah...Casa de piatra inca o data! Sunteti niste frumosi-frumosi, radiati bunatate si fericire iar nepoata-mea este mi-nu-na-ta! Foarte frumoase poze...se vede ca v-ati simtit bine si totul a fost superb! Bravo!

Io ma batzai pe canapea...iubi face snitele...abia astept sa mananc pt ca mi-e foame!

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
BOTI - capsunele nu stau bine la congelator. Merg numai la ornat. Se fleoscaie si n-au nici un gust. In afara de asta, nu trebuie sa dai copilului capsune sau zmeura inainte de 1 an.
Eu nu o sa pun fructe la congelat. In meniul de diversificare o sa intre, in primele cam 3 luni, doar suc de mere jonatan sau golden, suc de portocala, mai tarziu banana amestecata cu branzica de vaci, suc de morcov. Cam atata. Eu nu o sa pun fructe in iaurt. Plus ca la multi copilasi mici, asta duce la diaree.
Din martie apar iar verdeturile, si meniul o sa se diversifice cu spanac, poate putina conodipa sau brocoli, peste,....
Eu i-am facut Elizei papica pana pe la 1 an, si doar ocazional i-am dat borcanele (ii placeau). acum, o sa vad cum e mai simplu > ca si DIANA, ma orientez spre produsele din Vest care sunt mai bune si mai ieftine.
Dar, desigur, asta e parerea mea

Pffff, GINI, ce patanie! Dana cu depasirea, tu acum cu accidentul... Ooof, bine ca totul s-a sfarsit cu bine!

SALA DE TRAVALIU - ce mai, e pe undeva sala comuna? Ca si la Polizu tot individuala era! Aoleu, sa nu imi ziceti ca mai des intalnite sunt cele comune. Sper ca la Elias sunt individuale!

TECKY - nici eu nu am visat-o pe bebelina, nici gravida nu apar in vise, dar nu m-am intrebat de ce. Cred ca pur si simplu

MADA - cu intarziere va urez si eu sa aveti parte numai de bucurii impreuna, sa fiti sanatosi si tot ce va doriti sa se implineasca!
CAT DE FRUMOASE POZELE! Foarte foarte frumoasa ai fost, amandoi ati fost frumosi, dar de Ari ce sa mai spun... e rapitoare!

VIZITE - nu am citit din urma, dar am prins ideea. Chiar azi vorbeam cu un coleg al meu si bun prieten al nostru, sa transmita cumva la restul ca nu o sa am chef de vizite la spital si nici acasa, cel putin o luna! Ca astia, in frunte cu sefa mea, care nu au copii, habar n-au cum e. So... nu voi raspunde la telefon, nu voi raspunde la sonerie!
Iar acum, la fel! Cumnata-mea, care habar n-are ce e aia, ca de ce nu ne ducem la socrii ca fac pomana, adica 350 de km! Cand avea Eliza o luna, a venit la noi alta cumnata, erau in trecere prin Bucuresti, si mi-au iesti vorbe ca nu i-am pus la masa, ca le era foame. Iar eu aveam frigiderul gol si stateam cu urechea pe Eliza sa ii dau sa suga, sa nu se trezeasca... de pus la masa aveam eu chef! Tot la botez, cand au venit acasa si le-am atras atentia sa se descalte si se duca intai sa se spele pe maini, mi-au iesit vorbe, ca maine-poimaine nu mai primesc pe nimeni fara manichiura facuta...
Stiti ce? Sa stea la ei nene daca nu le place. EU NU RASPUND LA TELEFON SI NICI LA SONERIE! Clar!

Gata, fug. Mai am tone de treaba.
Va pup si duminica placuta tuturor.

MAI AM NUMAI 5 ZILE DE MERS LA SERVICIU!!!!!





Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Buna ziua dragutzelor!

o sa incep cu Mada, merita, sunteti foarte frumosi toti 3 (adik 4) si ma bucur mult ca ai avut o zi atat de frumoasa ieri, va doresc sa va fie toate zilele la fel. faine cadourile si buchetele la fel. daca vrei sa-l usuci pe cel facut de tine tre sa-l pui atarnat la intuneric (intr-un ziar sau ceva) dar crinii nu cred ca or sa reziste, la mine n-au rezistat.

Silviuta eu am intrebat medicul cu care voi naste si mi-a spus ca nu sunt probleme dar am sa merg totusi sa intreb si un oftalmolog, ptr linistea mea.

Diana si eu te sfatuiesc sa pui piciorul in prag, incearca totusi sa-i explici si sotului situatia reala si sa discute el cu ai lui, ca parca altfel suna daca le spune el. ne-am confruntat si noi cu fenomenul 'neamuri la mare' cand inca eram la mama....

Gini bine ca sunteti bine, incearca sa te relaxezi.

Tecky ai grija cu gatul.

Diana am vazut pozici, sunteti foarte frumosi iar de Iulia n-am cuvinte...

Sun, Boti , Dia ma bucur ca v-a priit si inca va prieste sarcina, nici eu nu m-am plans pana in trim 3.

Dia frumoasa burtica.

Boti multumim ptr pontul cu fructele congelate.

gravidutele





34+ AMR 5+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am facut un gris cu lapte ca imi era pofta si acum cu burtica plina am intrat sa vad ce ati mai scris.
Boti si eu am aceeasi problema ca tine cu dusul noaptea la toaleta de 3-4 ori,cel mai haios este ca de fiecare data cand ma ridic din pat sotul sare si ma intreaba: ti-e rau?,saracutul cred ca ii e mai teama decat mie de momentul nasterii fetitei noastre.
Ankalaura la Elias sala de travaliu este separata de sala de nasteri.Au cam vreo 4-5 paturi din cate am vazut.Oricum sala de travaliu este lipita de cea de nasteri si iti dai seama ca se aude tot.
Diana mi-au placut pozele,te potrivesti de minune cu sotul tau.Fetita ta Iulia este un ingeras,imi place ca are parul cret.Imi doresc ca si fetita mea sa aibe parul cret si sper sa fie sanse avand in vedere ca sotul are parul cret.

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici.
Casa de piatra Madam' Mada!!! Sa fiti fericiti si sanatosi
Sun imi pare rau ca n-am apucat sa ne intalnim, am ajuns pe la 5 in bucuresti, ne-am rezolvat treaba si pe la 12 noaptea am si plecat inapoi ca prietenii nostri nu aveau decat un pat si n-avea rost sa ne chinuim sa dormim. Am vrut sa luam si patut de la Ikea si n-aveau pe stoc
Diana, io-s de acord cu fetele. Frate, frate da branza-i pe bani. Io nush cum de te poti abtine. Am patit si io o faza asa cu o "prietena" cand stateam la camin. Manca, dormea la mine, se imbraca cu hainele mele caci credea ca i se cuvine desi ea era din oras si nu statea la camin. Iar io nu mergeam niciodata la ea ca maica-sa nu prea inghitea vizite. Asa ca am avut o discutie in urma careia s-a simtit ofensata si s-au racit relatiile. Dar asta e, nu mai puteam tolera. Asa ca pune si tu punctu pe I.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, suntetzi niste frumosi frumosi...Da Ari e cea mai frumoasa...Sa va dea Dumnezeu intzelepciune, pace in casa, si copii la fel de frumosi ca si Ari


Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada casa de piatra,acum am vazut pozele sunteti foarte frumosi,aia mica este extraordinara, o scumpete.Te rog daca poti sa te uiti tu si sa imi spui daca sti de ce nu imi mai pot deschide albumul meu de pe picassa
eu una nu sunt asa priceputa.
Noi suntem bine , mai scriu de la birou maine.
Pupici tuturor.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutare natiune!
Valeu ce weekend mi-am gasit s-o iau prin "delegatii".Nu pot sa cred ca am pierdut asa de multe evenimente importantissime.
Nu o sa scriu mult acuma,pentru ca azi dimineata am pornit la drum la 4,si sunt rupta de oboseala.

Urez bun venit pe lume primilor nostri pepenasi,Codrin si Antonia,sa lea dea DD multa sanatate,sa creasca mari si sa fie cuminti!
Proaspetelor mamici recuperare rapida,mult laptic,si abia astept sa ajunga acasa sa scrie 2-3 cuvinte "live",ca mi-e super dor de ele.

Mada,am ramas fara cuvinte!Sunteti foarte frumosi!Ati fost niste miri de invidiat!Va doresc casa de piatra,multa sanatate,fericire,impliniri si armonie in familie pana in adanci batraneti alaturi de copilasii vostri frumosi!

Am citit tot din urma...si am avut ce ...Harnicutelor
Am vazut toate pozele,sunteti foarte frumoase

Acu ma bag in pat,ca nu mai rezist...si mie imi arde sa fac drumuri de cate 6 ore pe drumurile noastre pe ultima suta de metri.
Va pup pe toate si ne vedem la cafeluta dimineata

Kimmy35+Erika AMR 5 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput