Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
Cu VIZITELE - depinde mult de bebe. Daca doarme, daca se hraneste bine... Eu sunt convinsa ca multi parinti sunt calmi si ca bebe e ok chiar si la 10 zile de la nastere, dar eu stiu cum mi-a fost mie data trecuta... Epiziotomia a fost un cosmar, Eliza nu se hranea suficient, cand apuca sa pape putin adormea, nu avea nici un program... si.... noi.... eram calmi! Asa ca, doar daca nu ma asteapta vreo revelatie, planuiesc sa nu ies din casa vreo 2 saptamani, sa ma odihnesc bine in timpul asta, sa stau mai mult la orizontala si sa nu vad decat pe cine am eu chef sa vad
DARA - tu nu ai, mami, concediu de odihna? Ti-l poti lua pe tot, si asa ajungi sa intri in prenatal doar cu o zi inainte de nastere. Tu ar trebui sa ai 20 de zile, deci o luna calendaristica.
RONTZY - trebuie sa ai o zi de prenatal inainte de nastere. Restul de 125 le iei dupa, si faci cererea mai incolo...
Pentru perdele, mergi si la Decorama, au deschis pe Pache. Au modele super, preturi bune, si cusutul intra in pret. Au program si sambata, si au si site cu simulare de pret si model. Noi mergem sambata asta.
DMA - ce ti-a zis Iosup? Esarfa de cordon sau circulara? Si noi aveam esarfa de cordon pe la 21 de sapt. Acum e ok.
IRDA - ce bine ca sunteti acasa! Asteptam poze si detalii. Acusica va faceti voi mari
CRIS_26 - eu ma aprovizionez cu servetele de rufe de prin lumea larga. Aici nu am vazut, dar cum ce e la noi, de obicei e de calitate mai slaba, prefer sa ma aprovizionez periodic. In afara de servetelele pentru rufe, mai am servetele pentru inox, pentru mobila, pentru toaleta (antibacteriene), pentru faianta si suprafete lucioase..... Am o tona de pachete de servetele si imi usureaza enorm munca. Taiasca cine le-a inventat!!
Bey CAMY - voi va plictisiti soro???? Cand n-aveti treaba, mai bagati de un divort? Lasa ca vine Timi acusica si o sa va ocupe tot timpul. Serios vorbind, aveti grija de voi si straduiti-va sa fie totul bine. Lasati familie, probleme.... luati lucrurile incet, dar sigur, si cu DD inainte. Tinem pumnii
Wow, matusa SUN! Bebe e baietel sau fetita? Nici eu nu am spalat hainutele inca, dar mai am timp... Zic eu... Sper sa nu apara pe ne-pusa masa...
KIMMY - Dr House RULES! He hee.... Si noi suntem nelipsiti, luni, miercuri si vineri, plus duminica noaptea daca pierdem ceva... Super. Doar ca episodul de azi a fost cam sinistru....
NARCI - salutare draguta mea. Ce ai mai facut cu salteluta, ca nu mai stiu... Dupa 1 iunie ma duc neaparat sa rezolv si eu cu patutul si salteluta. Mi-au recomandat-o pe cea sandivis si mi-o taie pe dimensiuni? Cosul vostru cat este de lat?

Gata, ma duc sa ii citesc Elizei o poveste.
Oooofff... mai am 4 zile de munca si gata!!!

Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vicky - la intrebarea ta... as spune ca depinde
Daca bebe nu se irita, o speli normal si o usuci bine cu proposelul. Dar daca se irita, poate fi necesar sa ii dai cu niste crema speciala intre labii. Pe Eliza o dau cu crema de galbenele- acum. Nu mai stiu cu ce o dadeam cand era bebe mic mic mic.
Pai problematic decat urechile sau pasa... poa' sa fie cutele de pe copanele, la un moment dat. Acolo trebuie spalat si uscat bine, atunci cand se face bebe mai grasanel...

Anca mami de Eliza si 34+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka, dar de ce se intampla asta??? Adica de ce noua nu ni se intampla?

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankalaura, cu saltelutza luam din aia de iti iei si tu dar prima data trebuie sa ne hotaram unde ne stabilim, sa nu tot umblam printre continente cu salteaua dupa noi.Cosuletzul e la baza 70 pe 50 dar in partea de sus e mai larg, e asa, o forma de sectziune de con cu baza ovala.
Si eu am inca din Ro ceva alifie cu galbenele si propolis,o sa o folosesc pe asta in caz de ceva...Pentru ca de la vama nu ii lasa pe ai mei sa-mi trimita nici o alifie, nici un tantum rosa...Doar ceaiuri dar slava Domnului, e bine si cu astea...Si Glactogilul pentru ori ce eventualitate, zmeurul mi l-au trimis deja, mai fenicul, anason si chimen si gataaaaa.Nu mi-am luat nici un termometru, nici ser fiziologic, nimic nimic pentru ca mi-au zis sa nu-mi cumpar, aici la maternitate se da un fel de kit din partea guvernului care contine de la unghiera pana la fesi sterile.
Care stiti sa-mi spuneti si mie ce vaccinuri se fac la bb intre 3-6 luni??Exista vaccinuri obligatorii si vaccinuri optionale sau??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara,

MADA, casa de piatra si toata fericirea din lume! Am reusit sa vad albumul si ati fost exact cum mi-am imaginat. Superbi!

Vicky, ma distreaza intrebarile tale, dar sa stii ca si eu mi le pun, numai ca nu am indraznit sa intreb. Pe mine chiar ma sperie partea asta pt ca mi s-a parut mult mai simpla igiena intima la baietel.

Turtu, mersi ca ma amintesti. Deci miercuri ma mut acasa !!! Daca vrei sa vezi un exemplu de camera de bebe cu mobila personalizata (adica adaugat culoare peste alb) uite un album cu pregatirile pt camera lui Vladimir. Noi chiar am primit mobila de la prieteni si am vopsit tot in 2 culori si a iesit f frumos.

http://s79.photobucket.com/albums/j135/Sorinushka/Pt%20bebe/

Nu mai am timp sa citesc ce ati mai facut ca ma vaneaza soacra sa inchid calculatorul. Somn usor si pupici la toate fara nici o exceptie!

Sibylle saptamana 36

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

vad ca sunteti active ....
am terminat si ciorbitza mea radautzeana. buuuna. cel putin eu asa zic. da numa' ca de cascata ce sunt, am uitat sa despart ouale (albusul de galbenus). asa ca dupa ce am stricat 5 oua numai bunde de la doamnele gaini de tzara...a trebuit sa o iau de la capat. si uite asa, ca sa nu arunc bunatate de "oo", am pus-o de niste clatite. Numai ca nu aveam lapte. si le-am facut cu smantana si cu apa minerala. buanreteta. ma mir ca mi-au iesit. Acum imi ies si ochii din cap facandu-le! pana dimineata le termin. numai bine de mers la ore de la 7.30. ufff!!! ce mi- fi trebuit?

ma duc la treaba . somna usor si voua.
Bine ai revenit Irda si asteptam povestea lui BB si pozeeeee.

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mai e cineva pe-aici ca am cam intrat in panica

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 25 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ce panica? What's up????

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

pai am contractii la 13 minute

ma simt jalnic,ma doare fiecare oscior,imi vine sa vomit si n-am pic de vlaga in mine

am oMARIA!!!AMR 25 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

inca n-am intrat in panica, tot zic ca trece e doar o stare...am luat no spa,dar se pare ca degeaba

ce fac?

am oMARIA!!!AMR 25 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput