Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Seara buna, fetelor, apar si eu. Ce nu-mi place lunea, ca vinerea pare asa departe si zici ca nu se mai termina saptamina asta. Ce-as mai sta si eu acasa, m-ati contagiat cu atmosfera prenatala pe care o emanati, da' la mine nu se poate. Inca.

marimar, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa. Pina la urma care din cele doua apartamente a fost alesul? Sinteti multumiti in apartamentul nou?

sibylle, tu cind te muti la casuta aia noua? Tot la soacra esti?

bujo, vazut pozele cu tine. Esti o secsi si rochita aia e mortala, iti sta excelent.

narcisa, te-am vazut si pe tine, arati excelent. Nu te-ai ingrasat deloc, doar burtica e de tine. Se vede ca fructele alea exotice din brasil iti priesc

dana, ma bucur c-ai venit cu vesti bune de la doctor si ca totul e bine. Tu chiar esti pe ultimii metri.

irda, bine ai revenit, sint tare curioasa sa ne povestesti cum a decurs nasterea, cum decurg lucrurile acum, cum va simtiti, ce face micuta antonia

vicky, de ce zici ca nu va hotariti pentru culoarea patului? Intre ce culori optati? Noi am luat mobila alba pentru camera bebelinei, insa sotul meu vrea sa vopseasca anumite parti cu un pic de roz, ceva delicat, ca sa avem si un pic de culoare. Sint curioasa cum o sa iasa. Oricum, mai e de sapat.

truli-luli, imi place de tine cum vorbesti de ana ta, sint convinsa ca esti o mama deosebita si ca iti pasa mult ce educatie ii dai fetei tale.

biri, cum e in concediu? Vreau si iooooo!!!! Azi am fost in pauza de masa cu colegii la lac, era o vreme asa de frumoasa afara ca nu-mi mai venea sa ma-ntorc la birou cu fundul pe scaunul ala nenorocit. Io vreau concediu ca sa merg p-afar', sa profit de vremea buna, sa stau la o terasca cu prietenii, cind mai apuc sa fac trebile astea?
Hai ca si eu mi-s serioasa, voi sinteti cu spalat, aranjat, io mi-s cu dor de duca si petrecut.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Cristina....mi-au iesit peswte 1000000UFC prima data, iar a doua oara...negativ
Eu acum nu-mi fac probleme pt mine....sper sa nu fie afectata Timeea...in caz ca doctorii sunht atat de tampitii

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Azi am alergat toata ziua,am fost cu sotul sa-si cumpere pantofi,am fost in parc si la cumparaturi.Ma simt franta.
Camy nu cred ca e vorba despre o infectie urinara pt ca ai fi avut simptome!
Irda bine ai revenit!Sa pui poze cu Antonia cand ai timp!
Danangie ma bucur ca bb este O.K.!
Sun pofta buna!
Dana 81 mi-au placut pozele cu tine,esti o fata foarte frumoasa!
Va pup pe toate si ne auzim maine!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum merg sa fac nanic...gata cu mmunca pe ziua de azi...si asa as bea o bere....cred ca o sa iau o gura....merit dupa ziua de luni......poate se vor mai desumfla si picioarele mele care arata ca niste cozonaci GRANIA...

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bey tocmai am aflat ca-s matusa. A nascut sotia unui var al sotului, la 36 sapt. Bebe a avut niste problemute cu respiratul dar acum e ok. Cica i s-a rupt apa din senin asha! I-am zis fie-mii sa faca bine sa astepte sa-i spal toate astea, sa fim gata..alea alea!

Turtu pai si mie-mi sta gandul la plimbari si iete ca fac 36 sapt. Asa ca bucura-te, o sa vina si vremea cand te vei apuca serios de spalat/asezat & stuff.

Am mancat, am vazut dr. house...acush iau castronu cu pepene si mai mananc o tura...sa nu slabesc, draga de mine!

Va pup...seara faina!

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sun ce tareee ,si eu manc pepene si ma uit la dr house

Kimmy35+Erika AMR 5 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Irdaaaa, bine ai revenit!!Si eu iti dai seama ca de abia astept sa aud cum a fost, sa vad pozici cu Antonia...Hehehe.Bine, cand te mai odihnesti si cand ai timp!!
Si de Mona vreau sa stiu, cand are si ea saracutza timp...
Sun-ule m-ai innebunit cu cartofii.Stii ca ma duc sa-mi fac, offff.Deci esti matusa sa intzeleg?
Bravo pentru bebe Danangie!!!Sa-l tina Dumnezeu sanatos si voinic!!
Camy, o fii spus Cristi doar asa, sa se afle in treaba de divortz, sa-ti vada reactzia ma gandesc...Dar nu se face asa cu o femeie gravida.Hmmmm
Mada, pai Ari e alintata lui tata...Iti dai seama ce importanta se simte ea cand e tati prin preajma...
Turtu iubita dar tu cand intri in concediu??Sau vrei sa stai la job pana in ultima zi???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

hai ca nu degeaba sintem clubul pepenasilor, si io tot cu pepenii linga mine mi-s

sunu, felicitari pentru nepotel/nepotica, n-ai precizat sexul.
Of, cu plimbarile la mine e numai cu intentie, ca n-apuc sa ma lalaiesc pe drumuri daca mi-s tot la servici. Si soarele asta e tot prin zona, macar de-ar fi vreme urita sa ma poci consola ca nu-i vreme de vacanta
Dar acuma al meu sot imi propune sa tragem o fuga la viena intr-un week-end prelungit. Partea nasoala e ca nu mai pot zbura, asa ca n-am putea decit sa mergem cu masina si asta cam dureaza. Sint tentata de idee, dar sper sa mai putem gasi ceva locuri la hotel, ca cu campionatul asta de fotbal nu se stie.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai voi iar m-ati bagat in ceata. De unde le tot scoateti? Ia bagati niste informatii despre color catcher astea ca m-am uitat pe situ dat de Mada da e sumar. Adik is ca niste bucati de panza pe care le pui in masina de spalat cu hainele? Si de unde tichia mea le luati? Io abia m-am luminat cu mopurile alea speciale pe care se agata servetele din alea de aduna caltii de praf ca sa nu-ti mai zboare cand dai cu aspiratoru.
Irdaaaa uelcon bac draguta, baga poza la urmatoarea pauza de laptic.
Cami deci gata munca sapt asta da? Buuuun, ca tre sa mai luam una alta. Unde ai facut fata analizele?
Gagici ia lamuriti-ma, sterilizatoru de microunde are importanta ce firma e? Sau pot sau oau orice ca merge la orice? Nu de alta da unu avent e 150 lei iar unu romanesc e 30 si m-as cam baga la asta mai ieftin.

bujo 32+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuf Turtu, camera bebelinei a fost camera de oaspeti, deci are ceva mobila, printre care un dulap mare si fain care va ramane acolo. Dulapul este wenge cu culoarea mierii, so ..... IN plus camera are tapet cu ursuleti bleu pe fond crem, iar mocheta este albastra . Iti dai seama ce complicosenie sa alegem culoarea patutului + comodei .

MAi fetelor, ca orice viitoare mamica respectabila trag cu ochiul la alte odisei. Buun, si acolo citesc numai bizarosenii. Una dintre ultimele este toaleta intima a fetitelor cu betigase de spalat in urechi. Mie mi se pare tare, tare dubios. Ce naiba, nu se spala normal, asa cum ma spal si pe mine????????????????

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput