*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by Elena.2006

Nu recomand tricourile astea http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-encolure-degagee-femme-essentiels.aspx?productid=324133594&documentid=207608&categoryid=41554913&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
deja de la a doua purtare s-au largit si s-au scamosat.Ce-i drept acum nici nu costa mult...

Elena M.&Adrian Atit de mare

naspa, m-am aruncat deja la ele

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

claujro multumesc de raspuns. Ai dreptate. Daca nu reusesc sa-i vand ii fac cadou si gata.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Da, eu am primit paharele de cristal de boemia.Adica nu eu, sora mea...
Sunt foarte dragute...adica nu sunt foarte mici cum ma asteptam, sunt potrivite ca marime pentru tarie sau altceva care se bea cu pahare mai mici .
Sunt rotunde fara nici un fel de striatii, cu picior.Eu zic ca merita.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu v-am mai scris de mult ca nici nu am timp nici nu am mai avut ce spune.

Mi-a venit azi colet din 13.05, cateva erau pt sora-mea si nepoata-mea, de mentionat de la mine:
www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?productid=324096694&documentid=545008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Camasa asta mie imi place mult, e raiat roz cu alb deci nu asa roz ca in poza, dar calitatea ok.
www.laredoute.fr/vente-la-tunique-sans-manches.aspx?productid=324098508&documentid=545008&categoryid=38152124&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Tunica asta mi-am luat-o 174 in conditiile in care eu am 168 si mi-e buna, cu mentiunea ca culoarea la turquoise e mai spalacita, dar nu urata, si are niste paiete aplicate. Mie imi place, e usoara, numai buna de vara.
www.laredoute.fr/vente-les-baskets-buffalo.aspx?productid=324084417&documentid=545008&categoryid=23929733&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Baschetii i-am luat 38 dar merge si la un 39, stiu asta pt ca sora mea poarta 39 la noi si ii sunt buni si ei, mi-e putin mari, dar nu cat sa nu-i pot purta.

Felicitari tuturor mamicutzelor sau viitoarelor mamicute.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Da, eu am primit paharele de cristal de boemia.Adica nu eu, sora mea...
Sunt foarte dragute...adica nu sunt foarte mici cum ma asteptam, sunt potrivite ca marime pentru tarie sau altceva care se bea cu pahare mai mici .
Sunt rotunde fara nici un fel de striatii, cu picior.Eu zic ca merita.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Aha!Mersi!Vroiam sa stiu si eu ce-am pierdut.Se meritau,cred,dar mie n-au vrut sa mi le trimita!
Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

nU STIU DE CE NU-MI PLACE ASTA DELOC:http://www.laredoute.fr/vente-collier-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid=324138606&documentid=207608&categoryid=22907400&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Poate l-am nimerit eu nasol dar sideful ala are o culoare galbuie ,parca-i de la hepatita,si putin ciobit,habar n-am daca-i plastic sau altceva.Pacat!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, spuneti-mi, va rog: ati reusit sa dati azi vreo comanda? Astia au ceva cu mine, nu ma lasa, cica nush ce eroare tehnica Imi scrie in continuare: Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande. Si asta la ultimul pas! Deja mi-au aparut produse epuizate in cos, imi vine sa mor de ciuda!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Monika,
ce tare ai fost cu hepatita

maine dau si eu o fuga la posta, poate a venit si punga mea din 14 mai; sa mai adaugam o parere la sandalele alea cu pietre, desi eu cred ca o sa-mi placa; prea bine arata in poza.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

codul 30147, presupus a scadea 15e...mie-mi ADAUGA 45e!!! astia-si bat joc de mine!
am mai gasit un 62596, cica dadea candva un serv 30 piese...imi apare pijama bleu
ori eu sunt dusa cu pluta, ori.......

mi-au mers in schimb 65811, 65781, 65803, 57479, 45381...au scazut cativa euroi, cam cat un fdp, cred ca n-am pus eu bine produsele in cos....da' tot e bine!
acu' oscilez intre 3770 cu gentile sau 65706 cu o mica reducere+ ceva "vaseille anis-ffuchsia"...ce-o mai fi si aia...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura Ioana eu am dat o comanda ieri dimineata si a mers...

Ce ma enerveaza, ca nu mai merge nici un cod... nici cele de pe mail
Era un cod care scadea 5 euroi, la mine adauga fo 20... am mai patit asta si alta data, dar atunci am scos nu stiu ce din cos si a functionat... acum nu a vrut si gata... Nici cel cu fdp 0

Merg cateva cu cadouri... dar cat am cautat un cod care sa reduca cativa euroi sau sa scada fdp... am uitat de ele si am bagat comanda fara nici un cadou... macar neste genti roz
Data viitoare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput