Puiuti de Randunici 2008 !! (20)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by lyvy
Si eu am mari pofte de dulce,in fiecare zi mananc, si nu o data, de cateva ori si cantitate dom'le!!!
Livi Mamica deIris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
ca eu ce-oi avea!
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
ROXANA, mami de AMIRA
![](punk.gif)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
incerc cu disperare sa incarc cateva pozici si nu vrea sa mi le uploadeze
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
of cu puii vomitaciosi. Multzumesc lui D-zeu, David a acceptat bibe imediat, caci nu cred ca mai aveam nervi si pt. el la cata bataie de cap mi-a dat frate'su. Cu linguritza am fost si noi
Amira, stim ca are rosu in gat fiinca ne-am uitat, in plus ca se simt la palpat amigdalitele umflate si dor, plus ganglioni in jurul gatului umflati. Ganglioni umflati=infectie.
In mod normal nu ar avea nici o leg. faptul ca doarme dupa bibe, poate a obosit tragand.
Iar faptul ca simtiti nevoia de dulce, e normal cand alaptati, cum e normal si cand esti la cm. Chestie de hormoni, dar nu stiu sa explic, iaca! ti-ai tras culoare, amira?
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
lyvy spune:
Hai Naty cu pozele!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
meeerge....greeeu...
Fetelor, sunt franta de oboseala. Se pare ca petrecerea a iesit foarte reusita (eu am reusit sa smulg doar franturi de distractie), la biserica fata mea a fost un inger, mi-a zis si preoteasa ca s-a intrebat daca in atatia zeci de ani a mai vazut un copil ATAT de cuminte si nu credea...Sunt tare mandra de ea.
Problema a fost, dupa aceea, ca nu reusise dimineata sa doarma decat o ora, iar dupa vinul de la impartasanie cam jumatate de ora; iar la restaurant, desi pusa in carucior intr-un separeu, a fost un permanent pelerinaj de invitati care se minunau de ea si-i stateau in cap, intrand pe o usa care scartaia ingrozitor si o speria. Iar de la un punct incolo a devenit extrem de maraita, de supra-oboseala. Degeaba stateam ca cerberu la usa, degeaba a pus Maxinne pe usa un delicios anunt "Va rog frumos sa ma lasati sa trag un pui de somnic. Va multumesc, Iulia"...Nimeni n-a priceput! Numai cand am ajuns acasa (adica pe la 11 noaptea!) in clipa oin care am pus-o in patut a adormit lemn, toata noaptea.
Alta problema e ca a fost rau deochiata si are in continuare crize de plans groaznice, care nu-i trec decat cu Tatal Nostru spus de 9 ori. A si varsat...Apoi la baita a stat cuminte, a fost filmata, a papat si a dormit...apoi iar a urlat...iar a adormit...Randunoiul, fiind ziua lui azi, a plecat cu nasii la restaurant, eu am ramas cu Iulia caci prea e maraita. Nu stiu ce are...momente de mare liniste si seninatate alternand cu chin...fara a deveni habotnica, chiar pare ca e o mare lupta a binelui cu raul acolo, in sufletelul ei.
Si iata, f rapid, cateva pozici
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
bai ce frumusetze de fata! superba! astept sa o vad si cu rochitza de la maxinne! iar tu naty ai fost sublima cu rochia aceea! iti sta tare bine! LA MULTI ANI RANDUNOI DE NATY!
da mai delphi imi trasei coloare! itzi place?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
naty, la multi ani randunoiului!!!
imi pare rau ca iulia mica e agitata...tare frumusica a fost ea!
maine sper sa reusim si noi sa facem rezervarea la biserica si poate imi fac si eu molifta, caci trebuia ieri, dar la ce zi nebuna am avut nu am reusit sa ajung la timp de la spital...
noi am hotarat sa facem o mica "shueta" acasa, dupa botez, ceva foarte restrans, in familie (si tot se strang vreo 20:))). asa am facut si la alex si tot a fost agitatie si zapaceala, de a urlat alex pana noaptea tarziu...de data asta voi ruga rudele sa-l lase pe teo sa se odihneasca si nu cred ca ii voi lasa sa-l ia in brate:)) ce rea sunt!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Amira,
Ariel, si tare ma bucur ca Alexuca e mai bine, ma intristasem...
Am mai adaugat cateva poze, am mai calmat fata...Uitati aici
Naty
Iulia mea
Ali_bia spune:
Naty superbe pozele, ai o fetita tare frumoasa, felicitari pentru puiul crestinat si....
LA MULTI ANI PENTRU RANDUNOIUL DE NATY
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Naty, tare scumpa a fost Iulia si tu arati foarte bine!!!
Nu ne mai dai pozici???
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii