Buna dimineata!
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi!
Cecilia, eu ii pregatesc supa de perisoare in feul urmator: pun la fiert in apa rece legume(cartofi, ceapa, morcov,ardei gras, pastranca,telina, juma de rosie decojita mai spre sfarsit, dovlecel). Intre timp bag in blender 200 g pulpa de manzat, 2 linguri de orez mai micut, un morcov, putina ceapa si miez de paine inmuiat in apa, un galbenus de ou. Din compozitia rezultata fac perisoarele si le trec prin faina, le frec intre maini pana capata forma rotunda. Cand supa da in clocot si legumele sunt fierte destul de bine, adaug si putin ulei de masline si perisoarele. Sunt gata cam in 15 min si la sfarsit mai adaug si putin patrunjel. Ii paez putin lichid si cateva legume pt supa si din cateva periosre si legume din supa + unt si iaurt ii fac piureul de pranz.Maine o sa incerc si cu pui.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Am uitat sa va scriu ca sambata i-am facut Antoniei ficatel cu cartof si iaurt pasat cu furculita si i-a placut tare mult. Si de cateva zile a inceput sa manance fructe la borcan -mixurile de fructe de la Nestele. Pana acum borcanele erau cah.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Buna dimineata!
Multam Afibebe pt acfea...eu nu am facuta azi.
Capitol nou ceva? Cine se baga ca eu sunt praf la asta.
Pauza la scris, ma apuc de capitol nou.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list