Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lorich, ai sa vezi ca vei putea deosebi intre o rupere normala (curge cam ca la pipi, moderat, din cauza ca bebe e cu capsorul in bazin si "sigileaza" partial iesirea) sau curge de se face balta in caz ca bebe nu e inca fixat cu capsorul in bazin. In al doilea caz, ideea nu e sa ajungi repede la spital, ci in pozitie culcat.

Ai sa vezi ca te descurci si o sa stii ce si cum in clipa cand se intampla. Asta daca se intampla, ca poate incepe si cu contractii...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

merci de raspunsuri fetelor!!!e putina dreptate in ambele cazuri deci...cred ca mi-au inceput contractiile ca le simt si in fata si in spate!!!dureroase dar suportabile
desi inca nu am stabilit daca sunt regulate sau nu!!!asa ca asteptam!!!dar spatele ma omoara acolo jos!!!mai mult pe stanga!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Hai, melly -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ylari, eu ii dau cu lingurita de silicon picaturile. Si sa vezi ce frumos mananca ei cu lingurita!! Sara mea nici nu stia bine sa apuce sfarcul, dar lingurita o baga imediat in gurita.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iar s-a stricat lista, ufff! O repar...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

melly
Si pe mine m-au apucat contractii dureroase si dureri mari de spate cu o seara inainte sa nasc.. doar ca eu eram oricum programata la ceza..
Iti tin pumnii!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burticoase si mamici!!

Felicitari noilor mladite si mugurasi din livada!! mamici refacere rapida si bebei mancaciosi si sanatosi si nu prea plangaciosi!!

Gabitzam sa iti traiasaca baiatul!! la multi ani Andrei!! Sa cresti mare pui frumos!! Petrecere frumoasa!!

La multi ani Puputi!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Iar s-a stricat lista, ufff! O repar...

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Avem 31 de fetite si 27 de baietei dupa ultima mea socoteala. Offf, ca si pe mine ma ia ameteala si numar de cate 3 ori ca sa fiu sigura.

Cand aflam cum o cheama pe bebelina lui mi_bebelina si pe juniorul lui aelita? Ca de-aia ne tot incurcam la socoteli...

Hai, fetelor, scoateti-ne din incurcatura si spuneti-ne numele bebeilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie mi-a iesit 30 fetite si 28 baietei, ca am facut o corectie la Mihbut, care e o data mamica de baietel si o data de fetita. Greu cu aritmeticile astea, si pe mine ma zapacesc numaratorile astea

Am descarcat www.dropshots.com/gabitzam3#albums/Party%2025%20mai%202008" target="_blank">poze de la petrecerea lui Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor m-am intors pe baricade, sunt un pic mai bine cu fiecare ora care trece( la raceala ma refer), spatele insa nu e bine, ma deranjeaza mai ales cand stau jos si in special partea stanga, asta ma omoara cel mai tare.
MISS ca te gandesti la mine, cand te gandesti ca mai avem putin si totusi atat de mult, eu deja numar zilele nu mai tin cont de saptamani, pt mine mai e mult si pana maine cand ma duc la eco sa-l vad pe maimutzica asta micu si mi-am pregatit si niste intrebari pt nenea doctoru sa vedem ce zice.
Cleo mama si pt fetele care au nascut ce ziceti sa-mi iau o pompita de desfundat nasucul la mine la spital si o forfecutza de unghii sa le rog pe asistente sa-mi arate cum sa-i scot mucisorii din nas si cum sa-i tai unghiutele? Sau ar fi mai bine sa iau direct batista bebeului.Voi CUM MA SFATUITI SA FAC, CA AM ORORARE DACA I SE INFUNDA NASUCUL......AM RIDICAT MINGEA LA FILEU, POATE IMI RASPUNDE CINEVA...DINTRE MAMICUTZE
Si inca o intrebare......ce pampersi ar fi bine sa iau pt spital, aia de 2-5 kg newborn de la Pampers sau altii, au am luat deja un pachet mare de la Huggies parca nu mai stiu dar cred ca sunt cam multi sa iau tot pachetul ala mare de spital, ma gandeam sa iau de la Pampers newborn pachetelul ala mic cu 24 de buc, VOI CE ZICETI?
Gabitzam LA MULTI ANI PT ANDREI ! scuze de intarziere , am vazut pozicile cu el e tare dulce cu masinutza cea noua......
Pupici la toate mamicile si bebeii, dar si la viitoarele mamici
Lavi +35 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput