Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am vazut o multime de poze si filmulete. de fapt le-am vazut pe toate toate
am mangaiat animalele cu Cristi si Roxana, ne-am catarat in scaun cu Crinuta, am facut parada modei cu gargarita, ne-am balacit cu D si pe Denis l-am vazut, de eric la malul marii nici nu mai zic...
si daca am mai uitat pe cineva sa ma iertati
toti sunt frumosi si speciali.

eu sunt in plin proces de facut liste pt concediu. mai avem o saptamana si jmatate si gata vedem marea.
abia astept - am cumparat cam tot zic eu, dar lista inca se mai construieste asa ca mai poate sa apara cate ceva...

se vede ca nu am chef de treaba nu?

vineri se organizeaza o zi speciala pentru copii la mine la serviciu - pentru 1 iunie. parintii vin cu copilul si au program special cu clovni, pictura pe fata, jocuri, cadouri, papa speciala si la 1 putem pleca acasa cu copii. va fi super fain. abia astept.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Dana atunci calculeaza si tu de cand ai deschis cutia sa nu treaca mai mult de 9 luni. si o folosesti doar atat. eu ma uit la data de expirare sa vad daca folosesc produsul cat scrie ca e safe dupa ce il deschizi sa se incadreze in data. daca e ok nu mai intereseaza data de expirare.
a si eu notez luna cand le deschid, ca sa nu uit cand trec cele n luni. scriu cu marker spre exemplu iunie, cum a fost cazul cremelor de protectie solara de anul trecut.

intrebare cu iz de tema: copii vostri au alunite?

Adinei i-au aparut 2. stiu ca nu e prea bine, dar ma gandesc ca s-ar putea sa fie si genetic, eu am pistrui o multime si alunite la fel. oricum tura urmatoare la dr e pe lista de intrebari.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

avem si noi poze noi
de aici sunt pozele de la intalnirea cu ada de bebinuta si alessia de flore, de la bebinuta de acasa
iar de aici sunt pozele de duminica de la partyul la care am fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

vineri se organizeaza o zi speciala pentru copii la mine la serviciu - pentru 1 iunie. parintii vin cu copilul si au program special cu clovni, pictura pe fata, jocuri, cadouri, papa speciala si la 1 putem pleca acasa cu copii. va fi super fain. abia astept.

ce-ar zice de un invitat surpriza?Raducu si Crinuta s-ar bucura enorm sa iasa din tort...
fie-ti mila de o mama casnica...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

quote:

categoric trebuie sa schimbam crema...,cu asta se va da mama pe calcaie...
si Crinuta are o alunita...,cred ca asa se numeste...,este deasupra buzei,ceva f sexos as spune si sant chiar mandra ca aici ma mosteneste...,in acelasi loc am si eu...
deci este o mic pistrui ,nu este ceva iesit in evidenta...
Claudiu este plin de alunite...,anul asta mergem iar la evaluare si daca-i nevoie mai extermina cateva...,deci ar avea cu cine semana...
ale mele sant puse strategic...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by acs

La mine cred ca se aplica bad-hair years.

vin si eu tare din urma. la mine sunt doar 2 dar mai am timp sa recuperez :)

dandusa eu ma gandeam ca de la prea multa saliva (in cazul in care saliveaza abundent, altfel nu vad legatura). cu publicul..nu stiu..am eu o faza semi paranoica momentan :), imi pare ca atrage prea multe priviri.

raluca saru'mana de explicata cu cutiuta aia, de mult ma intrebam ce o insemna. o sa studiez si crema noastra. cu alunitele..d are 2. una mica mica pe mana si una ceva mai mare (tot f mica) pe piept, undeva unde nu l-a vazut niciodata soarele inainte de we asta. deci..momentan nu ma stresez. nu ca as sti exact ce inseamna si cum sunt legate unele de altele hai ca ma apuc de cautat

dia daca au crema cu pricina la un help net, teoretic pot sa o aduca la oricare din ele. doar ca nu stiu cat dureaza...

multumim pt aprecieri, tare mandra sunt de el, acum suntem in cautare de locuri cu apa pt ca e efectiv innebunit. iar daca trecem pe langa vreo fantana arteziana...e aproape imposibil sa ne intelegem. cu toate ierburile si jegul dinauntru, el tot vrea sa intre. daca prinde vreo sticla de apa prin casa ii scoate frumos dopul, o varsa pe jos/in pat/pe canapea si apoi o intinde, face plic-plic..diverse. acum cateva zile picura cu biberonul pe o etajera, apoi intindea cu mana si stergea cu servetelul.

ca sa nu va mai spun de noua pasarica cu cutitele. trebuie sa aiba mereu la masa un cutit in mana. eventual si niste paine pe care sa o 'taie'. ca evident ca cutitele lui nu taie. si e asa dulce ca am stabilit ca ne jucam cu cutitul numai cand stam la masa. si cateodata cere la masa numai ca sa se joace cu cutitul, iar cand termina de mancat il pune frumos langa farfurie si abia apoi cere jos

bambo, incearca sa nu stresezi f tare (de parca ai putea..), antonia e bine, va recupera, sigur va fi totul ok in putin timp. tocmai citeam de un piersicutz cu +8 si +4 sau ceva de genul..:((((

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Dana ma duc sa cercetez problema. ii intreb pe cei de la marketing si hr care organizeaza totul. revin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

salutare fetelor!
DIANOCICA,nici la mine nu se descarca filmuletul de aseara.oricum super tare!!!!!primul l-am vazut.
DIA,mama ce casute pe la TM,super frumos,tot sa mergi in vizit!Oana (leita tati)mortala!vroiam sa-ti mai zic si eu k in belek nisipul e bestial .oauuuu,ce pofta in faceti cu antalyia asta.stai sa vezi cand vine ruxandra cu pozele!
DANDUSA,pana la urma cand veniti la CTA?
MARANI,si zici k a inceput randul doi de masele???
Noi suntem bine ....ah mai nou noaptea dormim impreuna,nu mai serveste patutul.o fi o etapa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

da, si eric are doua, pe labuta dreapta, exact pe talpa.. una e iesita de anul trecut, si de fapt..numai ca o alunita nu arata, s-a intins si s-a facut un fel de liniuta... a doua e de anul asta, ca un punct mic, ceva mai sus de liniuta.. momentan atat, da' si astea-s suficiente.. pe de alta parte, eu stiu ca alunitele periculoase sunt cele depigmentate, si cele "stafide", adica alea iesite in relief.. ca in rest, sunt cat de cat normale si punctele astea de pigmentare (normale in conditiile anilor 2000 in care traim, care implica toate efectele poluarii, etc etc...). in cazul meu, plina de alunite e putin spus... pe spate si pe burta sunt aproape una langa alta :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

quote:

Dana ma duc sa cercetez problema. ii intreb pe cei de la marketing si hr care organizeaza totul. revin cu detalii

fetelor,credeti ca vorbeste serios?
ei bine ea chiar a vorbit! vineri mergem la party de 1 iunie,cu copii,surprize,clowni etc...,nu-mi vine sa cred...,sant super fericita pentru Crinuta...,multumim Raluca
dupa ce vom pleca de acolo,santem dispuse sa asternem paturica in Herastrau...,se mai alatura cineva?
stiu ca-i ora de stat la umbra,da' pe cuvant de nu avem umbraaaaa destula...,gasim si tzashnitori,gasim si leganele...
ce ziceti facem o nebunie ca-n vremurile bune?,culcam copii la umbra si noi stam la palavre si-unpranz delicios cu branza si rosii

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput