Fulguleti de nov-dec-06 (176)
Raspunsuri - Pagina 4
kikineata spune:
si apropo...tot aveam o dilema cu costumul meu de baie ca n-am mai fost never ever la mare cu dublu de kile ...acu zici di Lenuta??? pai trebuia sa zici ast-vara ca-i lua un an sa-mi faca asa minunatie!
Sau dc or pune lenutele toate mana de la mana or termina in cateva luni? A-deju?
Dia, mai am o problema. Cu ce-o incalti pe nisip sau o incalti?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
adeju, :))) mortala descrierea slipului, dar am inteles ce zici... dar tare mi-e ca nu apuc io sa fac de-astea pana plecam, nu vezi ca si legumele le ard? ... cu nisipul: in belek, plaja e de nisip... si io pe unde am fost in turcia numai plaja de nisip am vazut.... stiu ca sunt statiuni mai eftine care nu au plaja de nisip, dar belekul si antalya in genearal io stiu ca sunt renumite pe palaja de nisip fin... asa ca sa faca bine sa fie nisip, ca am ganduri de construit castele cu fiica-mea ... si acu' sincer, io una n-as sta in putza goala pe nisip facand castele, ca sigur as avea vreo jena .. parca n-as lasa-o nici pe ea... dar parca n-as chinui-o cu pampers de apa dc nu e obligatoriu... asa ca slipul ramane solutia... vedem noi, sa si gasim unul :))
va las, ca fiica-mea plimba prin casa un sertar de chiloti si mi-e frica ca nu-i mai gasesc si nu o sa am ce lua pe mine
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
si apropo...tot aveam o dilema cu costumul meu de baie ca n-am mai fost never ever la mare cu dublu de kile ...acu zici di Lenuta??? pai trebuia sa zici ast-vara ca-i lua un an sa-mi faca asa minunatie!
Sau dc or pune lenutele toate mana de la mana or termina in cateva luni? A-deju?
Dia, mai am o problema. Cu ce-o incalti pe nisip sau o incalti?
1.
2. desculta pe nisip, e cel mai sanatos :)
kikineata spune:
of stiu desculta...dar cu seringile alea aruncate pe ici colo...stii de anul trecut, mi-a ramas pe creier sau pe cei 1000 de neuroni
Donia spune:
Buna dimineata!
dandusa, multumesc pentru sfaturi, am inteles tot, chiar daca a trebuit sa citesc de vreo cateva ori ... Bai nene, da' mi se pare complicat! Nu stiu ce o sa fac... ma mai gandesc vreo cateva zile si apoi mai vad eu. Orisicat, te pup ca ti-ai facut timp pentru mine si mi-ai zis niste chestii pe care n-aveam de unde sa le aflu
dianocica, brrrrrruuum , brrrruuum Mey, da' voi cu cate randuri de haine plecati de acasa?
Dia, eu pe Roxana o lasam la nudul gol pe plaja, intra ceva nisip la pasa, dar nu se irita. Insa cu mintea de acum n-as mai duce-o la plaja fara slip... pe aici n-ai sa vezi picior de bebelus in fundul gol, doar vreun emigrant proaspat... care se lamureste rapid, totusi
a_dejule, ce amintiri imi starnesti... oh, nisipul fin de la Kusadasi... dreptu-i ca am cam mers ceva pana am trecut de plajele cu bolovani...
Si costumul de baie din bumbac pe care mi-l crosetase mama, o frumusete, se purta cand aveam vreo 10-12 ani... beeeyy, noi am copilarit in nisip impreuna?
Si zici ca pedofilii sunt numai in vestul salbatic, huh?
V-am lasat, la noi e o duminica faina, cand se trezeste Cristi mai bagam un Marineland... e parcul nostru de week-end...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
dia vezi daca mai gasesti chestia aia cu folositul cremelor doar in anul cu pricina. sunt tare curioasa pentru ca asta avea un kilometru de fitzuica inauntru si scria cate-n luna si-n stele, da' de asta nu. sau nu-mi aduc aminte...
d nu sta la bustul gol prin parc (din cauza de public, altfel l-as lasa) dar azi au plecat, au mers 50m, gasit tasnitoarea, intorsi leoarca. apoi mi-a explicat ca trebuie sa mai mergem, asa ca am mai stat acolo vreo 5 min imbracati in pantaloni pana am observat ca mai mult il incurca. asa ca mai bagat si o tura la pampersi :). cu schimburi plec mereu dupa mine, de cand cu baltoaca in care s-a asezat. azi am descoperit ca mi-ar prinde bine si-un prosop , noroc ca am avut un hanorac cu care l-am sters.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
asiza spune:
Dianocica, U made my day cu filmuletul ala!!! ...e un dulce dulce dulce david...sa pui si prima parte sa ne delectam!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dia vezi daca mai gasesti chestia aia cu folositul cremelor doar in anul cu pricina. sunt tare curioasa pentru ca asta avea un kilometru de fitzuica inauntru si scria cate-n luna si-n stele, da' de asta nu. sau nu-mi aduc aminte...
d nu sta la bustul gol prin parc (din cauza de public, altfel l-as lasa) dar azi au plecat, au mers 50m, gasit tasnitoarea, intorsi leoarca. apoi mi-a explicat ca trebuie sa mai mergem, asa ca am mai stat acolo vreo 5 min imbracati in pantaloni pana am observat ca mai mult il incurca. asa ca mai bagat si o tura la pampersi :). cu schimburi plec mereu dupa mine, de cand cu baltoaca in care s-a asezat. azi am descoperit ca mi-ar prinde bine si-un prosop , noroc ca am avut un hanorac cu care l-am sters.
Uite ca si eu am vrut sa scriu de chestia cu crema si anul... Ca eu am tot folosit crema de plaja inaugurata in anul precedent, L'Oreal de regula, si in afara de a nu folosi crema dupa data de expirare nu scria nimic altceva pe tema asta pe ditamai prospectul. Si doar sunt firma serioasa, nu ar risca procese dupa procese pe motiv de arsuri daca ar fi adevarata chestia aia cu deprecierea cremei de la un an la altul.
In plus chiar nu ne-am ars, si Roxanei i-am dat in rand cu mine.
dianocica, apropos de public, parca in filmulet se auzea un nene cu o punga de plastic comentand... n-am inteles exact, dar parca vorbea singur si se minuna
Trebuie sa-ti iei la tine si pampersi din aia de baie...
Gata, am plecat. Desi e atat de fain la mine in gradina... n-as pleca nicaieri, as sta pe un sezlong la umbra, dar de dragul copiilor ma mobilizez.
Si legat de gradina, dianarus, tot prin gradina si tu? Ce vesti ne mai dai? Cum sunt copiii? Tu?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
dianocica, apropos de public, parca in filmulet se auzea un nene cu o punga de plastic comentand... n-am inteles exact, dar parca vorbea singur si se minuna
mei,tot ce se poate. eu una eram fascinata de ce se intampla, si atat de fericita ca prima data a fost cu alex si l-a lasat si el..efectiv eram lesinata de bucurie. cred ca si daca se facea manifestatie langa, tot nu auzeam nimic . acum doarme, ma uit maine cu sunet si cercetez.
aici e www.dropshots.com/dianocica#date/2008-05-25/21:08:33" target="_blank">partea 1
Teutz spune:
Dianocica, sunt super de super filmuletele de la tasnitoare!!! David e un dulce si jumatate! Brrrum-brrrum, aa? Bine ca ati gasit tasnitoare atat de joasa, ca sa ajunga flacaul sa bea apa.
Donia, Alexia nu zice nimic nou. Boscorodeste pe limba ei toata ziulica si alearga de colo colo. Mai nou, ii place sa se auda tipand si are un tignal... sigur o aud si cei de la etajul 10 (noi stam la 3). Principala preocupare de zilele astea a fost sa incerce sa se imbrace singura cu pantaloni, sosete, tricou... Nu vrea sa o ajut, iar singura nu reuseste decat rareori si se enerveaza, incepe sa planga, le arunca cat colo, apoi o ia de la capat... Mai nimereste sa bage un picior pe cracul de la pantaloni sau isi baga tricoul pe cap si vine mandra nevoie mare sa-mi arate. Azi intrase in casa un fluture, iar ea s-a speriat de el si s-a agatat de picioarele lui ta-su, ca sa o ia in brate. Cezar a deschis geamul si l-a ajutat pe fluture sa iasa afara. Cand am venit si eu in camera, a inceput sa-mi explice foarte precipitata care a fost faza cu fluturele. Arata spre Cezar, spre geam, spre perete, unde se odihnise fluturele si turuia pe limba ei. Multi pupici de la noi!
Noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)