Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, Roxaanico...io nu-i dau frate zeama aia pai dc papa ciorba/legume/supa cum i-o zice si mixez sa iasa mai gros se cheama ca papa dar sa stau cu lingurita cu zeama dupa ea cand n-are aport caloric nik? Nope. Da i-am dat zece linguri de placere asa dar nu-mi permit sa fac o masa din asta. Si io de ex nu-i dau paine, rar papa paine. Ficare cu stolu ei.

A-deju...fata azi vad ca esti in forma! Ce-a facut mamicia din tine? O super mama de la mare!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kiki, cred ca te fac shoppuitor de papuci pt oana

Mergi la inceput

Yes Lady, please be my guest!

quote:
Originally posted by Dia1609

kiki, cred ca te fac shoppuitor de papuci pt oana

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Dia, stii cum sta treaba cu papucii...m-am prins greu dar bine s-asa.
Dc 22 nu-i vin si 23 se pari mari tre sa iei 23 pt. ca...dc o pui sa merga vei vedea ca piciorul aluneca in fata si nu-i sunt mari deloc sau prea putin, gandeste-te ca tre sa-i vina inca 3 luni.

Deci noi avem sandalute 21, dar la adidasi merge 22 sau bascheti, de ex sport la Geox 21 ii sunt cam mici dar sandale 21 sunt largute...whatever.

Mergi la inceput

Raluca io i-am luat cizme 23 si 23 va purta. Am intuit bine chiar cu dres+sosete si ghetute 23.

Vine ploaia la Buc. Naspa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dia, iaca cum mananca eric: 8.30 - 9 fara un sf. laptele la trezire (240); 9 juma'-10 mic dejun (de regula fructe, raaaaaar ca atare, majoritatea borcanas, si o zi da, doua ba, ou. cu paine); 14 - pranz (piureul de legume cu carne, sau variatii pe tema.. nicio zeama, nicio nebunie de-asta.. nici cu lingurita, nici cu biberonu', nimic :) si desert); 19-20 cina, aici e o sfera larga cu care pot jongla... cascaval, branza, sunca, chiftelute, peste, piure, pilaf, bla bla.. orice, mancare sa fie, cat de cat... dupa care daca vrea ceva dulce sau de rontait, primeste, daca nu..nu :) si la culcare, la 9 juma' 270 lapte... cam asa trece ziua noastra culinara :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

bai io i-am luat crocs. f e n o m e n a l i!!! parca are aripi la picioare, asa alearga cu ei... nu mai spun ca ii iubeste la nebunie, tare cred ca altceva n-o sa mai accepte in picioare vara asta :) nu va mai zic marimea, ca lesinati (24-25) :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

aaa, si astept sa intre alocatia pe card, sa-mi iau si mie, si sa-i fac si mihaiului un surpriz :) si-l pun sa se duca la munca cu ei.. ha haaaaaa... mor de ras!! musai la costum :)))))

Mergi la inceput

ktrinelul, surora mea intru crocsi :))) haida bre, pi undi umbli??? si frau chinicul, in aceeasi ordine de idei??? presupun ca s-a oprit ploaia si sunteti la udat/plivit/cules de papadici, huh????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bai io i-am luat crocs. f e n o m e n a l i!!! parca are aripi la picioare, asa alearga cu ei... nu mai spun ca ii iubeste la nebunie, tare cred ca altceva n-o sa mai accepte in picioare vara asta :) nu va mai zic marimea, ca lesinati (24-25) :))

zi-mi si mie de unde i-ai luat si cu cat pliz.... cat despre 24-25, nu-ti zic decat ca la 16 ani o sa-i cauti prin magazine pantofi marimea 48

Mergi la inceput