Fulguleti de nov-dec-06 (176)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
dandusa, multumim de aprecieri.
poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
a_deju spune:
dandusa, normal ca stresul (daca e) e unul in cazul in care ai la usa unu' de 13 kile juma', si alta e povestea cu un copil de 9-10 kile... cand eric trece prin magnificele perioade de greva totala, pur si simplu traiesc pt fiecare lingurita pe care o accepta. din orice. dar daca te ajuta la ceva, pot sa-ti spun ca nici chiar atunci nu are acces la rontaieli pe parcursul zilei, si chiar si atunci nu are de unde alege decat din farfuria (unica) din fata... desert are o data pe zi, dupa masa de pranz, si acolo da, poate sa aleaga daca vrea milch schnitte, sau dolcetto de-ala cu iaurt, sau danonino, sau prajitura de casa, daca face soacra-mea (din pacate la noi fructele raman cahus majorus..... vive le borcanel, care in continuare e masa de dimineata). avem si liber la rontait, dupa masa de seara, cand poate sa bage in el biscuti si sticksuri si pufuleti pana pica... dar normal ca roade din vreo doi, si la revedere, ca e satul, dar macar isi face damblaua (adica stie ca poate primi si asa ceva, dar in anumite conditii, care, pana n-o mai suporta si si-o lua lumea in cap , depind de mine).
acuma..am si io o dilema... ce inseamna pt voi supa/ciorba?? ca eu pot spune ca supa/ciorba i-am dat si ii dau cam de cand a inceput diversificarea :) n-o mai iau chiar de la alfa, dar in zilele actuale supa/ciorba inseamna oala de supa/ciorba (ha! nu va asteptati la asta nu? :))) ), facuta ca pt noi, dar cu mai multisoare legume inauntru, cu pui sau vita, iar cand ii pun lui in farfurie aleg vreo 2-3 polonice de legume cu carnita, peste care mai arunc un polonic de zeama, incalzesc, blenduiesc asa de forma, mai pun niste miez de paine (cand nu folosesc taitei), si na..asta-i ciorba. sau supa. adica piureul :) voi le dati ciorba/supa ca atare? adica lichid in lingurita?????? valeleu.... daca incerc asa ceva cu eric, in doua zile maxim imi trimiteti mie supa la borcan la sectia nervosi cu nervii :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
roxanica, parca l-ai descris pe eric cu mancatul singur... eu am concluzionat ca mai incercam pe la 5 ani :)) pai n-ar manca in vecii vecilor daca ar fi sa-i las farfuria si lingura in fata... da' peretii ar fi cu siguranta plini... si nervi chiar asa de tari nu mai am :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
si noi, si noi... nu o intereseaza sa manance singurica, eventual hraneste cu mare precizie pe mami, pe tati, papusile, si peretii.... dar nici macar o lingurita n-o intereseaza sa duca la gura... io cred ca asta cu mancatul singuri li se aplica copiilor care MANANCA! :))
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Dia1609
"nu s-au acrit nici cand oana a fugit afara din magazin incaltata in sandalele lor si cu un slip de baie dupa gat ..."
" a, chiar, ca tot discutam, i-am luat slip de baie de acolo cu 350 lei"
adica ai dat atatia bani DOAR pt un slippppp????
Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
na, ca am gresit: a fost 35 lei, adica 350.000 de la caldura mi se trage
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianav
Dia1609 si mie imi plac primigi si aici sunt chiar sub un milion. Geox si CiaoBimbi cam 1,8 mil chiar 2, pablosky astia de i-am luat azi sunt mai accesibili, 1,6 mil, mie imi plac si bopy, sunt exxact precum orchestra la talpi, au acelasi furnizor, exteriorul difera la tipul de piele folosita, mai sunt unii Naturino fff scumpi aproape de 4 mil (nu o sa iau niciodata) si mai sunt unii prin Leonardo, le zice Melania, nu mai stiu preturile.
In week-end vin parintii mei si ma bucur ca o sa pot iesi pe la magazine sa il incalt pe sotul meu.....asa ca paturica se amana pentru mine, dar mare mare placere mi-ar face sa vin next time.
Diana
bun pret 1 mil la primigi... naturino nu stiu de ce sunt asa de scumpi, eu am avut la oana si sunt ok, dar nu spectaculosi... bopy imi plac la ghetute de iarna si chiar si pantofi decupati am avut la oana, iar aia de la melania sunt groaznici din punctul meu de vedere. aici sut 800.000 in magazin iar in piata 400.000. si nu degeaba, au talpi groaznice, nu au talonet si pielea e tare.
Dia1609 spune:
adeju, eu ii dai oanei supa/ciorba cand venim de afara pe al 12-13 ca sa nu se culce cu burta goala, ca pranzul il papa doar la ora 17... si supa inseamna supa de legume cu taitei de ex, dar ea de fap mananca taieteii (in zilele bune ) cu mana, alteori nu-i mananca deloc :), si apoi bea zeama cu paiul si toate astea cam o juma de caan de cafea, deci cam 100 ml. in 4 zile din 7 serveste asta, in alte 3 zile, nu vrea nici un strop. da' macar azi ca a baut jumate de cana de supa m-am consolat ca nu e cu stomacul gol si ca s-a si hidratat. iar la ora 17 mananca piureul de legume cu carne, preparat cam cum descrii tu acolo
Dia1609 spune:
dandusa, nici eu nu-i dau oanei rontaieli intre mese, rar de tot pufuleti, dar numai dupa masa.... ii dau numai fructe intre mese, ca noi nu avem masa de fructe (ca nu ne permite greutatea"fulg"), si atunci fructele sunt rontaielile ei. incearca sa-i scoti rontaielile. si nu-i mai fa 7 feluri de mancare, ca daca nu mananca, nu mananca si pace. si probabil ca toata starea asta e de la caldura, le bulverseaza si pe ele caldura asta venita pe nepusa masa, se umfla cu apa, etc. mai incearca sa-i dai suc de fructe dc bea, intre mese, ca am obs ca la oana asta ii sporeste un pic pofta de mancare. din pacate oana nu serveste suc de fructe decat f rar (cam de 2 ori pe sapt max) cateva guri... si stiu cum e, cand ti-o vezi asa slaba si silfida ca refuza mancare :((... mie imi vine sa ma duc pe aratura ...... si oana iar e slabuta acum, naiba stie, ca nuo mai urc pe cantar... cred ca iar s-a inaltat.... oana refuza acum lingurita, manacam totul cu mana, sa vezi ce fain ii dau piureul de legume cu mana :). mai interesant va fi la mare dc vom manca piureul cu mana la restaurant, dar asta e...
kikineata spune:
Io-te la Dia, asta-i fitoasa ca Garga a mea! Dia da stiu prima data am vazut Primigi in mag Geox si erau preturi 220-280 RON. Cand am gasit mag astea ca-s 2 unul langa altul nu-mi venea sa cred si pantofi/adisa/ghetute sunt 95 RON iar sandale 110 RON.
Acu ca veni fratemiu si i-a adus ceva de la Huston m-am ofticat. Sunt atat de misto, moi, practici, incomparabili. Dc mai pleaca dau comanda de alte cele..se numesc Stride Rite.
Dia sa stii ca Garga cere lingurita (mi-o ia din mana) si papa singura. Dc nu binevoiesc sa-i dau baga toate degetele si le duce asa frumos in gurita is e citeste placerea pe fata. Nimereste lingurita super bine. Na ca si cei care nu papa au placerea asta totusi...
La faza cu slipu' m-ai pus pe ganduri si pe mine. Si ca sa-ti scot un cui..da asa scumpi sunt si aici CHicco, au modele f vechi mai ieftine. Oricum ca la Buc la nimeni...scump si prost
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Iulia, e frumusica tare Stefy. Te rog n-o mai tine ascunsa. Poze mai des. Super pozele cu bubitele. A avut si inca are si Garga vreo 6 pe-un picior, eram convinsa ca-s de ceva tantari sau alte ganganii si-ti multumesc ca mi-ai intarit convingerea. Urate bubitele alea dar ati scapat.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
am si eu nevoie de niste sugetii pt programul de masa
intai sa va zic cum mananca oana:
6- lapte 150-200 ml
10:30-11 - ou cu rosii sau/ branza+ sana+paine/ sau branza + avocado+banana, etc, ati inteles voi
13:30-14 - supa/ciorba dar nu in fiecare zi
16:30-17 - piure de legume + carne
21- cina: cereale, borcanel cu peste, paste, mamaliguta cu branza si smantana, etc
22:30 - lapte 150 ml
ideea e ca ea nu se trezeste intotdeauna dim pt lapte, uneori numai se foieste si eu ii dau laptele oricum.,. ma gandeam sa nu-i mai dau lapte la ora 6 si atunci cand se trezeste sa-i dau direct micul dejun (sper eupe la 8:30-9 ca sa reusim sa iesim si noi afara mai devreme, ca altfel se trezeste cu greu la ora 10 si pana iesim afara e prea cald. chestia e ca atunci s-a dus naibii o masa de lapte care si asa e putin. precizez ca dc nu bea lapte la ora 6 dim, la micul dejun nu bea lapte nicicum (incercat), deci o masa de lapte dispare din peisaj. si dc ii dau micul dejun la 8 jum, atunci sper sa vrea pranzul la ora 13 si asa decalam toate mesele un pic.
nu stiu dc e bine, astept sugestii de la voi. ideea e ca intre mese trebuie sa fie minim 5 ore (de ex intre micul dejun si pranz) ca altfel nici nu pune gura. pe de alta parte, la ora 13 cand ar trebui sa-i dau pranzul e deja obosita si s-ar putea sa nu ma inteleg cu ea de nici o culoare si sa refuze mancarea....
so, heeeelp, dati-mi niste idei, spuneti cum faceti voi