Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Diana, pentru cea mica gasesti incaltari albe langa Ateneul Roman, exact pe coltul de la Chicoo sunt 2 magazinele cu papucei de la Primigi si inca vreo 2 marci Franta. Sunt super buni si nu sunt scumpi Pe la 1 milion.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by dianav

Raluca_u o minune de fetita ai!!! Si pentru ca mi-a placut de ea, nu am putut sa nu remarc ca are niste pantofi sport albi, gen adidas. De unde i-ai cumparat? Caut de ceva vreme asa ceva pentru Oana si nu gasesc. Nu mai spun ca am cautat si ceva gen sandalute infundate albe si iar nu am gasit, toate culorile pamantului si toate prostioarele, dar nu alb. Acum vreau ceva gen adidas pt ca noi mergem des la munte si sunt buni.

Fetelor care ati mai mers la shopping in afara, cand incep reducerile? Eu nu am nimerit decat iarna, in ianuarie, vara nu am mers pt. shopping niciodata. Insa dupa indelungi cautari pantofi normali sau sport nr.46 sau 12 in varianta SUA pt. al meu sot, am hotarat ca anul acesta musai trebuie sa mergem undeva sa refacem stocul de pantofi. La noi nu gasesti nimic, Selgros ar fi fost singurul loc unde aduceau asa ceva, insa acum nu se mai gasesc.
Probabil ca Austria e cea mai apropiata varianta.
Diana

Buna

multumim de aprecieri. sunt pantofi sport GEOX, eu i-am luat din Italia de la outlet, dar cum se gaseste incaltaminte geox si pe aici destula ai toate sansele sa gasesti.

cat despre a doua problema si noi o cam avem.
in mall baneasa la etajul 1 este un magazin de incaltaminte Humanic unde am vazut 46 la incaltaminte barbati la mai toate modelele. Ionut si+a luat si pantofi si sandale 46 de acolo acum 2 saptamani. deci pana una alta incercati si acolo.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
La Hummanic mi-a mai zis cineva, o sa mergem. La magazinele Geox pe care le stiu eu, din Unirii in Buc si intr-un mall in BV, nu am gasit pt. copii decat extrem de putine modele. In alte magazine pt. copii nu am vazut Geox, decat la Miniblu, dar rarisim si pe acolo, sau e din cauza ca ajung rar la cumparaturi.

Unde mergeti cu copiii de 1 iunie? Stiti vreun parc unde se organizeaza ceva animat? Cred ca Oanei i-ar placea, e fascinata de baloane, copii, cu cat e mai multa animatie cu atat devine mai expansiva si vorbareata.

Mergi la inceput

diana daca vrei esti invitata si tu vineri la paturica in Herastrau. cu siguranta nu va veti plictisi nici tu nici pitica. aducem creta colorata, mingi, facem atmosfera... cam asa o sa fie

danutz, eu sambata nu pot dar duminica chiar pe 1 iunie daca mai vrea cineva as iesi iarasi in herastrau cu adina la o paturica si joaca la greu

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Hopa sus pe pagina
fetele.... la apel va rog
inteleg ca e vreme frumoasa, dar chiar nimeni nu mai e pe aici.

glumesc - bucurati-va de vremea frumoasa de afara cu copii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusoooo de cand nu mai scosesem biciul... jap jap. bine, bre, of all people...taman' tu? pai cred si eu ca la 10 copii nu ai cum sa le faci 3 feluri de mancare dar asta nu inseamna ca asa trebuie sa procedezi si cand ai unul. adica doar pt ca functioneaza nu inseamna ca e si ok. ce, n ai vazut copii care-si iau la palme non-stop si dup-aia tac? asta inseamna ca asa trebuie sa faci?

plus ca e clar ca la crinuta e o chestie temporara, e un disconfort nasol in mom asta. si fie ca i-ai prezenta 1 sau 10 feluri de mancare ea tot biscuiti/grisine/pufuleti ar cere. las-o in pace. las-o sa-i treaca. bea un pahar un apa, numara hipopotami, spune-i cat o iubesti, ca intelegi ca nu e in cea mai buna forma, ca esti acolo pt ea orice s-ar intampla, ca se poate plange la tine..hai ca le stii pe toate, te stiu ca le stii . doar ca te-ai lasat dusa de val si ai uitat ce copila absolut minunata-minunatelor-dulcetea-si-cumintenia-pamantului ai. si cat o iubesti si cat vrei sa-i fi alaturi si sa fi tot suportul de care are nevoie vreodata

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

pai bine bre...tocmai tu of all nu intelegi ideea?!
incercam sa zic ceva de genul...nu cumva eu contribui la comportamentul acesta mofturos al copilei?!,nu cumva din cauza MEA este asa de simandicoasa?,ma tem ca da!,pentru ca daca ar fi stiut clar ca azi la pranz avem doar acest fel de mancare,cu siguranta ar fi mancat...
si sa nu-mi spui ca organismul ei cere doar rontaieli,ca morrrr,nu pot s-o las sa pape numai stiksuri ca mi se rupe sufletul...,are cateva zile bune de cand refuza legume,carne in toate combinatiile posibile...,refuza fainoase gatite,refuza ciorba,refuza,fierturi,oul care era preferatul ei...,orice mai putin rontaieli...
nu pot s-o las nemancata si intru in jocul ei...dar trebuie sa luam masuri ca nu-mi place jocul asta pe termen lung...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si noi putem veni duminica in Herasrau
prin urmare,avem o paturica vineri si o alta paturica duminica...,asteptam inscrieri

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor o lene si o foameeeeee pe mineeeeee , ce naiba ma fac ??

pupici insoriti de la noi ptr voi !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc de invitatie, placerea ar fi de partea mea sa va cunosc. Insa vineri ies de la serviciu la 4, ajung la 5 si acasa cand sa ma mai intorc inapoi in Herastrau cand stiti si voi cum se circula vinerea spre iesirea din Bucuresti. Sa va spun ca vinerea trecuta am plecat la 7 din Bucuresti si am ajuns la 11 jumate noaptea la BV.Pe centura Bucurestiului (ca am zis ca evitam aglomeratia dinspre Otopeni) si pe centura Ploiestiului e crancen....se sta si atat.
Deci cu mare mare placere, intr-o zi de week-end.
Uite ce fac la serviciu, e o zi ratata clar, si am de lucruuu. Am gasit pantofi gen adidas albi la un magazin in Sofitel, unde au pantofi Pablosky. Are cineva dintre voi asa ceva? Sunt piele int.-ext., destul de inalti la glezna,sper sa se comporte bine.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la paturica venim, si vineri si duminica, dar dimineata sau/si dupa amiaza, nici gand in jurul somnului. pentru ca ii stric toata ziua. si n-are nici o vina, saracutzul. in carucior nu se poate odihni deci duminica dimineata ne infiintam acolo la prima ora (adica pe la 10 ), iar vineri in jur de 3.

dandusa eu am inteles ce spuneai tu, zic doar ca n-ai dreptate . stii ca asta nu e felul ei, e doar o etapa in care ceva o supara. si poate are nevoie de tine sa-i sufli in fund, nu sa o tzacani la cap cu mancatul.

danita recomand cu drag niste paine prajita ramasa de dimineata si cereale goale. iam-iam

dianav si alex poarta 45-46, depinde de firma. dar gaseste mereu la adidas, la ..(nu stiu cum se scrie )..ma rog, mai multe magazine cu pantofi mai sport. dar care au si modele 'office'

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput