Fulguleti de nov-dec-06 (176)
Raspunsuri - Pagina 12
adinazot spune:
Buna seara fetelor!
Imi e asa dor de voi,nu mai apuc sa fiu la zi cu ceea ce scrieti.Noi suntem bine,Ale e fericita ,toata ziua afara in curte sau in parc,eu muncesc mult pana seara tarziu,acum e nebunie la salon,seara pe la 10,11 termin..Am vazut o multime de poze f faine,sper ca nu am ratat niciunele.Toti fulguletii sunt superbi si mamicile la fel!!!
va pup pe toti cu mic cu mare!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
danutz spune:
Io ma declar oficial toanta. Nu am priceput: cand e intalneala?
Vineri sau sambata? Ca daca e vineri, nu poci absenta de la altarul vietii mele, job-ul, mai ales ca-i si inchidere de luna. Daca-i sambata, venim, dupa ce se trezeste Rares, in jur de ora 15.
Deci, pls, bagati un PM ceva cu explicatii!
Vazut pozicile cu falcutele Adinutei si zvarluga de David.
Apoi Danita, multa sanatate mamei tale! Si m-ai spart, din nou cu cat de mult vorbeste P...auzi la ei...poezii, si declaratii de dragoste spuse pe sleau...
Pai io cred ca o sa am parte de astea undeva intre prima iubire infantila si prima dragoste scolara
Simo, parca si Motanul avu' ceva chestie eruptiva din cate-mi amintesc. Rares a avut rubeola, au disparut bubele in 4 zile. Iar febra a facut cam pana in 39 grade atunci. Mai nasol a fost cu otita, febra 40.2...
DeeaA, poate am pierdut eu esentialul...dar de ce trebuie sa-i faci analizele? Iar cu examenele cum mai stai?
Nu mai poci...fug la culcare...Noapte buna!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Fetele, insist cu mesajul asta. Va rog sa-mi recomandati si mie un ORL-ist bun , in Iasi, pentru mine. Trebuie sa merg sa vad ce fac cu sinuzita asta, ca nu ma lasa in pace deloc. Multumesc.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
eu nu stiu nici unul sorry ,nu am avut treaba cu orl-ul,medicul de familie nu-ti poate recomanda unul?
multa sanatate
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
vazut poze cu Alessia,Adinuta si David superbi toti
Azi am fost la porumbei a fost nebunie mare Antonia alerga sa-i prinda si cand zbura spre ea fugea repede la mine tipand ,de am uitat aparatul acasa si nu am facut poze
inca nu ne-au venit ochelariisper maine sa fie gata
Danita-ma bucur ca sunteti mai bine deja stie poeziine complexati bravo voua
Yagmur-sper sa nu fie vitiligo si eu am o pata alba pe mana sa ma ingrijorez? ,multa sanatate Luca
fug la somnic n buna
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
deeaA spune:
seara buna!
dianocicamultam de sfat,sper sa reusesc si eu
danutz asa am vrut eu sa-i fac analizele,pt.ca tot timpul dr noastra spunea ca e cam galbior la fata,ca are lipsa de fier,mi-a dat si vitamine,iar cum eu nu am vrut sa-i dau nik fara sa vad dc are intr-adevar nevoie de ele,uite asa am pus-o sa ne faca niste analize...ei,uite ca sambata am inceput si semestrul 2 si l-am inceput bine,cu un 9 la conta....mai am 6 de dat...multam de intrebare
am vazut poze frumoase,dar sunt prea obosita sa le mai enumar,oricum frumoase ca de obicei,ca doar sunt fulguletii nostri
nb tuturor
kikineata spune:
Roxanico stii in ce moment a inceput sa fie bine?...cand m-am relaxat. Pe la 1 an a avut vreo 2 luni pur si simplu nu vroia carne, pranzul era mereu aruncat si stiu ca e frustrant. Incepuse sa vrea numai pui cu ananas, pere, mango...gusturi rafinate domle. Am zis asta e...de atunci papa. NU papa cantitati industriale dar cand a avut probleme cu dintii manca si mai mult. Apoi a avut o perioada cand a redescoperit laptele si papa 600-700 ml de lapte, acum mai putin dar seara e cred masa ei preferata cerreale cu lapte vreo 200 (la lingurita) si la vreo ora 150 lapte cu bibe.Exista si varianta doar lapte cu o masura de cereale vreo 280....dar la masa de pranz nu am crezut vreodata ca o sa faca yam-yammm si dc o vezi e innebunita dupa smantana. Mancam apoi noi si e toata calare pe mine si iar vrea. Fura castravetii ii plac atat de mult. Dimineata a inceput sa nu se mai trezeasca la 5 -6 pt. lapte il bea direct cand se trez de tot.
Ce Lola sunt, m-am intins ca...ideea era cand am zis papa cat vrea, ce vrea atunci a inceput sa fie mai bine. NU ma intereseaza cat mananca, atunci cand deschide gurita si o vad ca-i place poate sa nu pape tot, atat vrea.
Dandusa, tu mai bine nu mergeai s-o cantaresti sau mai bine mergi pe alt cantar. Pana atunci papa bine, te-ai intors pe dos, uite acum si ea nu mai vrea papa. In schimb io nu-i dau nimic intre mese. Rar primeste ceva. Un biscuite, o felie de castravete, 2 cirese, 2-3 boabe de strugure...dar rar intelegi.
Donia, e bine la voi?
Laura nici un semn?
Roxanico, atat vreme cat David e ager, rade,canta si danseaza chiar nu conteaza cate kg are. Stiu ca e un pitic, dar ignora-l si va fi bine.
A-deju absentezi..motivat, nemotivat?
Dandusa as veni dar in carut va dormi putin, o sa vrea sa se foiasaca...dar mai rumeg. Dar nu inteleg cand va intalniti si vineri si sambata??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Hai ma Ktrinico nu se poate...considera ca pauza s-a-ncheiat, a fost destul de lunga. Dc tu numa vrei, io te vreau!
Acs, ce face Victorila, parca era spre bine!?
Flore, ff scurt intri. Dormi toata ziua?
Marani, cum mai sunteti? POze noi cu Bubabamara? Gata pensiunea?
dianav spune:
Raluca_u o minune de fetita ai!!! Si pentru ca mi-a placut de ea, nu am putut sa nu remarc ca are niste pantofi sport albi, gen adidas. De unde i-ai cumparat? Caut de ceva vreme asa ceva pentru Oana si nu gasesc. Nu mai spun ca am cautat si ceva gen sandalute infundate albe si iar nu am gasit, toate culorile pamantului si toate prostioarele, dar nu alb. Acum vreau ceva gen adidas pt ca noi mergem des la munte si sunt buni.
Fetelor care ati mai mers la shopping in afara, cand incep reducerile? Eu nu am nimerit decat iarna, in ianuarie, vara nu am mers pt. shopping niciodata. Insa dupa indelungi cautari pantofi normali sau sport nr.46 sau 12 in varianta SUA pt. al meu sot, am hotarat ca anul acesta musai trebuie sa mergem undeva sa refacem stocul de pantofi. La noi nu gasesti nimic, Selgros ar fi fost singurul loc unde aduceau asa ceva, insa acum nu se mai gasesc.
Probabil ca Austria e cea mai apropiata varianta.
Diana
kikineata spune:
Dianav, reducerile in afara incep cam intre 1 - 15 august. Cel putin asa-mi aduc aminte de Barcelona, Roma, Praga. Spre sfarsitul lui august ajung si la 70%.
Yagmur spune:
Neatza,
Cu ochii in lacrimi... nu va impacientati... e doar alergie.. am vizionat poze cu printesa blonda, cu Adina bucalata, cu frumosul David din Satu Mare si cam atat ca am treaba multa astazi...
Simo, sa ii treaca repede bubitzele.
O zi minunata si atentie la caldura si soare....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca