Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 4

ralubv spune:
ceau. bantui de mult pe forum si ma bucur sa gasesc si un subiect al sibiencelor.
magazine ptr gravidute in sb: in mall la kidding gasiti ceva hainute si ptr gravide si pe str avram iancu este un magazin in care sunt lucruri f frumose: bhoeme parca.
spor la cumparaturi

roxie24rop spune:
Salutare, fetelor!
Am o problema! Azi am fost la un consult ginecologic de rutina si doctorul a descoperit ca am o rana pe col si ca nu am colul inchis. Asadar, mi-a recomandat o operatie de cerclaj al colului uterin. Cica luni ma interneaza deja...Am citit cate ceva de cerclajul asta si m-am lamurit ca nu ar fi nimic prea grav, decat ca mi se cam strica toate planurile incepand cu ultimele saptamani de sarcina...dar conteaza sa fie bebe sanatos.
Ce ma sperie intr-adevar e spitalizarea in sine. Eu n-am stat NICIODATA in spital!!! Si sunt ingrozita numai de gandul asta. Doctorul Popescu zice ca ma interneaza la Maternitate si ca ma va tine p-acolo cam o saptamana (sper din tot sufletul sa ma lase mai devreme sa plec acasa, dar cred ca asta depinde de alti factori)
Voi ce stiti de spitalul asta din Sibiu? Cum vi s-a parut cat ati stat la maternitate?
A, si mai am o dezamagire...tocmai am citit ca dupa operatia de cerclaj nu mai ai voie pana dupa nastere!!!!!
(acum chiar ca imi vine sa plang...juma' de an!)
Asta e...sper sa fie ok si astept impresii de la voi cat de curand!
Sanatate tuturor!

Raluk31 spune:
Afibebe,sper ca nu mai aveti probleme de nici un fel! Apai eu sunt babeta,am terminat in 96
Manu,iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Ralu,bine ai venit,si tu esti gaviduta?Sau poate mamica?
Roxie, regret ca trebuie sa treci prin asta, dar gandeste-te la binele lui bb,la urma urmei el e mai important,nu?Despre maternitate,habar n-am,totusi eu nu cred ca te tine o saptamana.Daca totul e ok,o sa iesi in vreo 3 zile.Si cu sexul lasa ca ai o viata intreaga la dispozitieOricum pe final de sarcina nu te mai trage ata..
O zi buna,gagici!
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

ralubv spune:
servus. vad ca nimeni nu mai scrie nimic. ce bine ar fi daca am fi mai multe din sibiu pe aici.
raluk31 sunt viitoare mamica.deocamdata in sapt 27.de loc sunt din brasov si nu prea stiu mare lucrudespre maternitatea din sb. daca poti sa imi mai spui cate ceva.......sunt la dna dr coracioni.

Raluk31 spune:
Ralu, de Coracioni stiu ca e un dr bun, insa despre maternitate nu-ti pot spune nimic pentru ca eu am nascut in Italia. Poate vin celelalte mamici cu informatii..Pe unde umblati,fetelor?
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

afibebe spune:
quote:
Originally posted by ralubv
ceau. bantui de mult pe forum si ma bucur sa gasesc si un subiect al sibiencelor.
magazine ptr gravidute in sb: in mall la kidding gasiti ceva hainute si ptr gravide si pe str avram iancu este un magazin in care sunt lucruri f frumose: bhoeme parca.
spor la cumparaturi
bun venit Raluca si sarcina usoara.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

afibebe spune:
quote:
Originally posted by roxie24rop
Salutare, fetelor!
Am o problema! Azi am fost la un consult ginecologic de rutina si doctorul a descoperit ca am o rana pe col si ca nu am colul inchis. Asadar, mi-a recomandat o operatie de cerclaj al colului uterin.Cica luni ma interneaza deja...Am citit cate ceva de cerclajul asta si m-am lamurit ca nu ar fi nimic prea grav, decat ca mi se cam strica toate planurile incepand cu ultimele saptamani de sarcina...dar conteaza sa fie bebe sanatos.
Ce ma sperie intr-adevar e spitalizarea in sine. Eu n-am stat NICIODATA in spital!!! Si sunt ingrozita numai de gandul asta. Doctorul Popescu zice ca ma interneaza la Maternitate si ca ma va tine p-acolo cam o saptamana (sper din tot sufletul sa ma lase mai devreme sa plec acasa, dar cred ca asta depinde de alti factori)
Voi ce stiti de spitalul asta din Sibiu? Cum vi s-a parut cat ati stat la maternitate?
A, si mai am o dezamagire...tocmai am citit ca dupa operatia de cerclaj nu mai ai voiepana dupa nastere!!!!!
(acum chiar ca imi vine sa plang...juma' de an!)
Asta e...sper sa fie ok si astept impresii de la voi cat de curand!
Sanatate tuturor!
Roxie imi pare tare rau de problemele cu care te confrunti.
Ai incredere in Dragos Popescu e un medic ft ft bun.
Asteptam vesti de la tine.
te

cristi
sunt mare

afibebe spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Afibebe,sper ca nu mai aveti probleme de nici un fel! Apai eu sunt babeta,am terminat in 96
Manu,iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Ralu,bine ai venit,si tu esti gaviduta?Sau poate mamica?
Roxie, regret ca trebuie sa treci prin asta, dar gandeste-te la binele lui bb,la urma urmei el e mai important,nu?Despre maternitate,habar n-am,totusi eu nu cred ca te tine o saptamana.Daca totul e ok,o sa iesi in vreo 3 zile.Si cu sexul lasa ca ai o viata intreaga la dispozitieOricum pe final de sarcina nu te mai trage ata..
O zi buna,gagici!
Ralucade Anais Iasmina
Raluk multumesc de intrebare.
Am avut licenta si asta a fost cauza pt care nu am mai intrat pe forum.
Am inceput si noi constructia la casa.
Suntem ft ft ocupati.
Dar o sa ne facem timp si pentru forum.
Promitem.
voi ce mai faceti?
va pupam.
cristi
sunt mare

afibebe spune:
quote:
Originally posted by ralubv
servus. vad ca nimeni nu mai scrie nimic. ce bine ar fi daca am fi mai multe din sibiu pe aici.
raluk31 sunt viitoare mamica.deocamdata in sapt 27.de loc sunt din brasov si nu prea stiu mare lucrudespre maternitatea din sb. daca poti sa imi mai spui cate ceva.......sunt la dna dr coracioni.
Raluca dr Coracioni pt mine a fost cel mai mare dezastru.
Nu vreau sa te sperii.
Totul a fost bine pana in momentul apropierii sarcinii.
Mergeam lunar la control la Astra si cotizam.
Cand am cintrebat-o daca va fi prezenta la nastere mi-a facut o fataaa si a inceput sa urle.
Pana atunci a fost ca un miel.
Vroiam sa fac epidurala.
Am intrebat-o si atunci am calcat-o pe nervi- am indraznit a intrba daca pot face epidurala.
Replica ei a fost:
Pai bunicata si mamata n-au mai facut epidurala si uite ca te-au facut.
Sincer m-am suparat ft tare pe ea.
Am mai auzit astfel de faze de la multe alte paciente si nu am crezut.Era o draguta tot timpul.
Normal pe langa cotizatie mergeam si cu plasa plina.
Am renuntat la ea si m-a luat Chicea- un adevarat domn.Tot respectul pt el.
Coracioni nu vine sa asiste la nastere.ASta e dureros.
Desi era in maternitate, era in tura nu mergea decat daca era un caz deosebit.
nu vreau sa te sperii dar gandeste-te bine.
Eu o sa mai intru sapt viitoare si mai vorbim.
cristi
sunt mare

ralubv spune:
servus. despre coracioni stiam ca nu o sa vina la nastere. cat despre epidurala am aflat ca mai bine ma duc eu si vorbesc cu un anestezist dinainte.
avantajul pe care il am eu, oarecum, este ca sunt medic si cu mine nu va vorbi urat ca nu prea cred sa aiba tupeul.Am intrebat despre epidurala si a zis ca daca vreau sigur ca se poate.
Cat despre Chicea eu nu am o parere tare buna.O prietena de-a a fost urmarita de el in sarcina si cand sa nasca nu i-a raspuns la telefon.Dimineata a venit la servici, a vazut-o la vizita si gata.Nu s-a dus sa o asiste la nastere; a lasat-o sa se chinuie in travaliu o zi si ceva desi stia ca are un bebe de peste 4kg.
dupa cum vezi parerile sunt impartite, asa ca oi trai si oi vedea. Important este sa ajung la termen cu bine.