poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

revenita si eu din vacanta cu o sapt mai devreme, m-au sunat de la birou

Rox, eu am fost la cheile gradistei anul trecut si mi-a placut. anul asta am stat la risnov si ne-am plimbat la brasov si in poiana.
noi n-am dat de veste pt ca 2 zile Matei a fost super mofturos, o sa va povestesc daca o sa am timp.

asa ca ne-au mai ramas 3, pt ca vineri am mers la sighisoara.
la mare am stat in cap aurora, nici n-am oprit in constanta. surpriza placuta plaja dintre venus si saturn - curata adica :)

baietii au mai ramas 2 zile la mare, apoi Matei merge la bunici. si o sa imi iau restul de vacanta mai spre toamna, cred.

pupici la toata lumea si sanatate la bolnaviori
de-acu mai apar pe aici ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157606160141325/" target="_blank">poze din scurtul nostru concediu la munte.

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI ALINA! SA FII SANATOASA, SA AI O SARCINA USOARA SI SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI SUFLETULUI TAU!

Suuuper pozele..se vede ca ti-a priit, esti tare relaxata si fericita in poze!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

La multi ani, Alina, sa fiti sanatosi cu totii!

taaare mai esti dragutza, asa cu burtik

baietii mei taman ce au gresit drumul spre casa si acu se trag cu bacul bucurosi nevoie mare bai frate, a tunat si ne-a adunat

am vazut si pozele din thassos, e tare fain, cred ca ati avut o vacanta frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna fetelor!In sfarsit am luat si eu vacanta...gata pana la 1 septembrie stau pe acasa cu puiul.Plecam si la munte,abia astept!Ne=am hotarat sa mergem in Bucovina.Am rezervat undeva in Sucevita,n-am fost niciodata pe-acolo,ard de nerabdare!Apoi cred ca mergem cateva zile si la mare ,la bulgari,evident!E mult mai aproape de noi!Asta daca o mai avea tati chef de condus ,dupa ce ne intoarcem tooocmai de la ,,capatul tarii"!In rest ...suntem bine,eu va tot citesc,dar cand vine vorba de scris tare puturoasa mai sunt!Acum pentru ca ,in sfarsit ,sunt libera....ma asezai si la scris.Of,ca tare bine mai e in vacanta...de ce nu o fi toata viata asa -o vacanta?!Dar cred ca ne-am plictisi!
Edi ma intreba aseara daca la toamna mai merge la gradinita?Cred ca lui ii e dor ,ca doar are deja o luna de cand sta acasa.
Cam atat despre noi.Va uram concedii cu muuult aer proaspat,mancare buna si soare din belsug,ca e vara!

Cu zambet de vacanta,Dalia si Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dalia, dar ce de vacanta ai...lucrezi cumva in invatamant?
Noi o sa ne mai luam asa cate 3-4 zile prin august , nici gand sa putem lipsi mai mult de 7 zile de la serviciu una dupa alta...
Albert este tot la mama, o sa stea toata luna august, fiind in vacanta si aici nu am cu cine sa-l las. O sa-l luam in week-end ca nu rezista atat.
O saptamana frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit!

In primul rand Alina sa fii sanatoasa si fericita, sa ti se implineasca toate dorintele! Bine ati revenit si voi din concediu, chiar am vazut pozele si se vede ca v-a priit concediul. Cat de scurt a fost?

Anca, si Alex a mai avut mofturile ei, insa noi am fost imobilizati mai degraba din pricina masinii.

Firutza, concediu placut si voua! Eu am fost in Bucovina cand eram gravida cu Alex si am ramas asa cu o nostalgie. Mi s-a parut tare tare frumos.

Acum sa va spun repede si despre noi. Poze nu cred ca apuc sa pun in seara asta. Locatia a fost super, o sa povestesc mai multe la subiectul despre vacantele in Turcia, dar nu acum. In mare totul a fost bine, mai putin accidentul Alexandrei in piscina. A dat cred cu piciorul intr-o treapta si si-a retezat buricul degetului mijlociu, din care tasnea sange ca arteziana. A fost ceva crunt, am chemat medicul de urgenta, pana la urma s-a oprit hemoragia cu chiu cu vai ca nici ei nu stiau ce sa faca si a scapat fara cusatura. Insa nu a mai pupat nimeni balaceala cateva zile, apoi spre final a avut liber la bai in mare. Acum e bine, rana e inchisa dar nu s-a refacut piciorul acolo, a stat 5 zile pe antibiotic local si pe cale orala, n-shpe pansamente pe zi. In rest s-a distrat fata si noi pe langa ea, cu limitele impuse de concediul cu 2 copii din care unul mic. Poate suna mai pesimist mesajul, dar e mai degraba nostalgie. Pacat de accdent, dar asta e viata.

Maine plecam la Disneyland, nu stiu daca mai apuc sa postez. Va pupic si va doresc numai bine!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, bine ati revenit si bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav !! Distractie placuta si la Disney, abia astept sa povestesti !

Mergi la inceput

Roxana, bine ca s-a terminat cu bine
acu am vazut ca plecati iar. have fun!

la noi nu fusera mofturile obisnuite, iti pove eu

am pus poze acilea
http://entertainment.webshots.com/album/564185594SvzWZn?vhost=entertainment&start=0

Mergi la inceput