Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cristina, vad ca si Raducu mananca masa ! Sophia se arunca uneori asupra ei s-o muste, de cred ca vede stele verzi....

Victo, vezi ce patesti daca-ti tot alinti baiatul cu Stefanuta !

Recomandati-mi si mie ce fel de cereale pot folosi cu fructe, sa fie fara zahar, dar instant, fara gluten, din cat mai putine tipuri dar sa nu fie orez simplu... Sau de exemplu pot sa fac eu acasa orez integral sau fulgi de ovaz si sa ii mixez cu blender-ul cu fructe ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Intrebare :

ce fel de cereale dati voi bbeilor, cele care sunt deja cu lapte sau cele simple? de la ce firma?
le dati seara?

multumesc anticipat!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Humana are doar unul care se prepara cu lapte: cel cu mar! e printe preferatul Tustelor! Iar de la Milupa cele Bio se prepara cu lapte! cam asta le dau! Cele de la Nestle imi iei cu gogoloase
Le dau si seara... adica maxim la ora 20...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by cristi07

Intrebare :

ce fel de cereale dati voi bbeilor, cele care sunt deja cu lapte sau cele simple? de la ce firma?
le dati seara?

multumesc anticipat!

Poze Radu

Humana are doar unul care se prepara cu lapte: cel cu mar! e printe preferatul Tustelor! Iar de la Milupa cele Bio se prepara cu lapte! cam asta le dau! Cele de la Nestle imi iei cu gogoloase
Le dau si seara... adica maxim la ora 20...

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

si mamica si fetele ei frumoase

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Cristina, vad ca si Raducu mananca masa ! Sophia se arunca uneori asupra ei s-o muste, de cred ca vede stele verzi....

Recomandati-mi si mie ce fel de cereale pot folosi cu fructe, sa fie fara zahar, dar instant, fara gluten, din cat mai putine tipuri dar sa nu fie orez simplu... Sau de exemplu pot sa fac eu acasa orez integral sau fulgi de ovaz si sa ii mixez cu blender-ul cu fructe ?

mami de Sophia

daaa....vroia sa manince masa (dupa ce nu i-am mai dat cereale...era practic prima oara in scaunel de cand e mai mare . l-am mai pus o data cateva secunde cand avea vreo 3 luni pentru o sedinta foto

eu aseara (am mai spus mai devreme) i-am dat de la milupa orez cu porumb cu lapte incorporat..scrie ceva nu contine zahar granulat parca (chestii de marketing)

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

mami de Sophia

Eu sincer cand am ales cereale am citit cred ca toate cuitiile. Cele mai multe sunt fara gluten, ca de ex. Milupa, Nestle. Acum fara orez, le alegi cele cu fructe. Cele cu cereale toate contin un pic de orez, dar contin si multe alte cereale care atenueaza efectul orezului. Sunt bune cele cu porumb sau ovaz.
Acum daca tu ai acasa ovaz instant, acela e pt bebelusi???? Daca da poti sa e amesteci cu fructe.
Ce fructe? Orice fel de fruct, cu conditia sa-i si placa
Cezar papa mar, para, pruna uscata, caise, piersica.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aralia sa sti ca sunt cam indoita cu ingrasatul de la cereale, asta pe pielea mea, cred ca 4 zile/ sapt. le dau si la masa de fructe, amestecat cu fructul o portie la amandoua, si se parat doar cereale la ora 18 cand aveam 5 mese... o portie de bucata fata, si de ingrasat nici vorba... in schimb eu cred ca ingrasa laptele. Am avut cu Ana o sapt. cand mi-a refuzat ligurita si i-am dat tot ce se poate inmulti cu lapte prin biberon.. mi-a pus 200 gr. in sapt. respectiva!
mihuta mergi pe Humana si Milupa cu lapte inclus...Au mare succes la noi Milupa cu orez si porumb, si Humana cu vanilie, Humana cu mar(asta se face cu lapte) si cu fructe... cred ca caise si maracuja.

Nu cred ca v-am zis... noi am cam fost in greva foamei, asa ca m-am hotarat de joi sa le trec la 4 mese pana luni inclusiv. Si fac media de papa pe 5 zile cu 4 mese si 5 zile cu 5 mese! Luni seara o sa vad rezultatul si ma hotarasc pe cate mese merg!

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Irina, de la cate luni i-ai pus pe baietei in leaganut (jumper)

mai are cineva?

Poze Radu

Mergi la inceput

Am fost ieri in prospectarea pietii la un Sensiblu dar aveau prea multe feluri si patesc ca la restaurantele care au meniu prea gros, imi pierd rabdarea si imi vine sa nu mai comand nimic...

Eu am acasa (cadou de la babyexpo) niste cereale de la Hipp dar sunt cu fructe, lapte si diverse chestii. Am testat eu o portie din cele cu banane si piersica si mi s-au parut cam gretoase si pufoase...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Multumes de raspunsuri fetelor.

Sanduta, nu vreau cereale doar din orez, dar orez in combinatie cu altceva e ok. Acasa am fulgi de ovaz integral nu instant ci normali, adica trebuie preparati (fierti). Dar stiu ca ovazul e mai laxativ.

Chestia e ca nu vreau sa ii dau Sophiei cereale ca si asa e la categoria grea la 9 kile, dar vreau ceva care sa ingroase fructele, ca para de exemplu, daca o fac la abur iese foarte moale.

Cred ca o sa incerc Milupa, daca spuneti ca sunt ok.

Pussi, e vorba si de felul omului, tu esti slabuta si fetele probabil ca iti seamana. Noi asimilam tot ce prindem...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:

Soacra mea e la Constanta, deci ne intelegem foarte bine !

mami de Sophia

Si a mea e la Buzau....

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput