Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by adinag

Deci completez lista:
ptr BB, Cristina, Sanduta et moi. In ordine aproape alfabetica...

Sanduta, astea la borcanase (cel putin Hipp) sunt coapte natural si in sezonul lor prelucrate in cat mai scurt timp de la culesul din pom. Perele pe care le gasesti acum sunt cu chimicale si culese de obicei verzi ca sa reziste cat mai bine la drum. Sunt si fructe bio, fara chimicale, cel putin aici, destul de scumpe insa...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Romania nu stiu daca a auzit de produse bio sau cel putin supermarketurile din Mures nu au auzit . Eu incerc sa ii dau cat mai natural, dar cateodata ma cred nebuna, poate exagerez.

Ma potolesc cu cola eu as combina-o cu un pic de vin rosu, ca sunt singurica azi si afara ploua.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

pai decat sa combini, strici bunatate de vin, bea vinul rosu separat... ei, eu daca nu as mai alapta, ma mai delectam seara cand dormea in sfarsit fata cu un pahar de vin, alaturi niste felii de cascaval, alune - ce vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Adina, multumesc ca m-ai adaugat in lista , trebuie sa recunosc ca uneori mai "stric". si eu vinul cu cola

Multumesc pt raspunsul legat de cereale. Aseara i-am dat si eu prima oara cele simple orez si porumb cu lapte de la Milupa si a fost super incantat...ar fi mancat mai mult decat i-am dat. I le-am dat seara, si a dormit mai bine.
e OK sa le dau seara? se va ingrasa de la ele???

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Eu asa stiu ca daca copilul nu doarme prea bine noapte se da seara cerealele ca sa doarma bine. Al meu doarme de la 7,30 pana dimineata la 7, cu ultima masa doar laptic, acumuleaza el peste zi destul ca sa-i ajunga si noaptea.
Nu cred ca ingrasa cerealele astea de bebelusi.

Poze Cezar

Mergi la inceput

Eu beau de obicei numai vin rosu dar cu cola sau pepsi, pentru ca devine mai dulce .

Poze Cezar

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2676756170103303905afCocH

asa a reactionat Raducu la prima masa...oare la legue cum va face???

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Eu beau de obicei numai vin rosu dar cu cola sau pepsi, pentru ca devine mai dulce .

Poze Cezar

hi hi si eu tot de-asta!

Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

http://good-times.webshots.com/photo/2676756170103303905afCocH

asa a reactionat Raducu la prima masa...oare la legue cum va face???

Poze Radu

Ce dragut ! Face ca si Cezar vrea lingurita

Poze Cezar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Eu asa stiu ca daca copilul nu doarme prea bine noapte se da seara cerealele ca sa doarma bine. Al meu doarme de la 7,30 pana dimineata la 7, cu ultima masa doar laptic, acumuleaza el peste zi destul ca sa-i ajunga si noaptea.
Nu cred ca ingrasa cerealele astea de bebelusi.

Poze Cezar

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

In prrrrimul rand, vreau si eu loc la cola, sa fie cu coca in fata si light , cafeaua e pentru aroma ( ca de aia beau decof).Hmm, desi am acasa ditai expressorul, cadoul de Craciun de la sot, care s-a gandit acum vreo 2 ani sa ma scuteasca de mers la cafenele, producand acasa propria cafea delicioasa, gandindu-se fireste ca imi face un favor. Expresorul tot in bucatarie sta, dupa ce am aruncat cutia (si io mi's de aia care arunca cutiile greu) am remarcat ca nu imi incape nicaieri in dulap sa-l pitesc macar ocazional, ca eu asa fac cu toate aparaturile de bucatarie, le scot pe rand pana ma plictisesc sa le vad pe acolo. Deci expresorul a ramas in bucatarie si eu tot la cafenele ma duc sa beau cate o cafea...

Apoi, Miha, da para e solutia, baga Sophilici de n-are aer, stie sa inghita, sa tina lingurita, dar cum simte mirosul de legume uita subit... Da-mi si mie salamul de biscuiti, adica reteta ca mi-a rapit sotul promisiunea acum vreo luna (mereu imi zic sa-mi tin gura....) si culmea n-a uitat, la 2-3 zile mai intreaba. Ca si fii-sa cu legumele, cand e vorba de altele, uita subit...

Adina, nici mie nu mi se pare mare lucru ca sta cu copilul, ca in afara de alaptat trebuie sa stie sa faca de toate. Ii tot zic, daca mor eu ce face, duce copilul la mama? In general se descurca, singura mare problema e ca se agita reciproc, jocurile lui sunt mai heirupiste, cu rostogoloiri, pupat pe picioruse, chitaieli. Iar cand Sophia incepe sa maraie, intra in frenezie, incearca si mai multe si mai multe pana cand il trec toate apele. Si ea cand il vede agitat se agita si mai tare si tot asa...

Soacra mea e la Constanta, deci ne intelegem foarte bine !

mami de Sophia

Mergi la inceput