Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
La multi ani:
Cezarica
Iris
Adalia
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Poze Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineata,
merci de cafea, eu ma servesc cu osi-i dau si lui BB :-P
Ana, aici e ceva normal sa nu stea parintii cu nepotii, sau cel mult ptr o ora, doua... peste noapte nici nu se prea pune cazul. Sunt si exceptii, de intelege. Eu pe soacra-mea nici n-o cunosc :-))
Dar fosta (bunica Jasminei), cu care de fapt ma intelegeam si inca ma inteleg f bine, mi-a zis din start: eu mi-am crescut singura copiii, nu am de gand sa cresc acum nepoti!
Dar la pct. oboseala te inteleg, nici io nu-s mai bine
Mihuta, m-am distrat tare citindu-ti ziua de ieri... Doar ca sa nu te superi, eu nu-s asa sa zic acuma ca vai, ce bun e sotul tau, bravo ca a stat etc. Eu sunt mai rea si zis ca no, doar e ceva normal, nu? Ar fi tragic daca n-ar face-o! Sa nu dati, fetelor, eu v-am zis ca-s rea!
mai citesc, daca mai apuc, ca mesajul asta vreau s-l trimit de jumate de ora...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
EU vreau cola, ca place mai mult decat cafeaua
![](bandit.gif)
Cu soacra, nu trebuie sa imi creasca copilul, chiar sunt importiva. Eu vreau sa-mi cresc singura copii, dar cred ca decat o bona sau o femeie straina, mai bine cineva din familie. Ca n-o mai sunt ocazii in care chiar nu poti sa-ti iei copii cu tine peste tot.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
Intrebare :
ce fel de cereale dati voi bbeilor, cele care sunt deja cu lapte sau cele simple? de la ce firma?
le dati seara?
multumesc anticipat!
Adina, cand ii dai lui BB cola, pune-ma si pe mine in lista - nu am recunoscut pana acum dar si eu sunt "cu colele"...nu beau cafea!
Poze Radu
sanduta spune:
Sa va spun si eu experienta mea cu borcanasele. eu pana cum luam borcanese cu piersica, caisa tot la borcanel. Acum vad si eu piersica la Auchan si zic hai sa i-au sa vad cum sunt. 2 bucati = 1,15 lei. I-am facut azi dimineata una. Am curatat-o de coaja, am iatat-o in jurul samburelui si cu blenderul am rezolvat-o si am amestecat-o cu cereale. Eu inainte sa dau copilului intotdeauna gust sa vad ce gust are. Are gust bun dar e mai acrisor. De atunci ma tot gandesc, ca de cica borcanasele nu contin zahar, atunci de ce sunt asa de dulci piersicile de la borcanel?? Apoi imi vine in minte ca de de aceea le place copilasilor asa de mult mancarea de la borcanel ca e mai dulce. Pai atunci daca ii place si asa si asa, atunci eu ma gandesc sa renunt la borcanase si sa le folosesc doar la urgente sau cazuri de calatorii.
Apoi m-am gandit pai astea cum sunt coapte oare cu chimicale si apoi ma gandesc ca doar si alea din borcan poate tot la fel au fost coapte. Ei deh ca v-am zapacit !!!
Poze Cezar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by sanduta
mariussimiuceu nu am reusit sa vad poza cu baita
![](wow.gif)
![](alcool.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
sandutaaaaaaaaaa..e baiat!!!!!!!!!!!!!:):):), multumim oricum.
la multe lunite fericite lui cezarel!
cristi, eu ii iau fara lapte, dar i le dau dimineata, cu fructele.cu lapte inca nu am facut.
fetelor, branzica de vaci cu ce le-o dati la bbelusi? si cam cat? mai dati sau nu lapte dupa?vreau si eu sa o introduc de la 7 luni..dar mi-e groaza, ca al meu la ora 18 e rupt de oboseala si papa san mai mult ca sa se linisteasca si sa adoarma..
si al meu se crizeaza in ultima vreme cd e vorba de papica, altceva decat lapte..uffffffff..sper sa fie de la dintisori..
dany, vezi ca am scris in ultima pagina din cap anterior cum sa faci cu laptele.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
sanduta spune:
Eu ii dau o zi cereale Milupa cu mar si morcov cu lapte si o zi Cereale Milupa 7 cereale fara lapte. Dimineata la 10 amestecate cu fructe.
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Victo
sandutaaaaaaaaaa..e baiat!!!!!!!!!!!!!:):):), multumim oricum.
la multe lunite fericite lui cezarel!
cristi, eu ii iau fara lapte, dar i le dau dimineata, cu fructele.cu lapte inca nu am facut.
fetelor, branzica de vaci cu ce le-o dati la bbelusi? si cam cat? mai dati sau nu lapte dupa?vreau si eu sa o introduc de la 7 luni..dar mi-e groaza, ca al meu la ora 18 e rupt de oboseala si papa san mai mult ca sa se linisteasca si sa adoarma..
si al meu se crizeaza in ultima vreme cd e vorba de papica, altceva decat lapte..uffffffff..sper sa fie de la dintisori..
dany, vezi ca am scris in ultima pagina din cap anterior cum sa faci cu laptele.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Rad in hohote de mine
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Dar arata atat de bine ca o fetita
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu ii dau branza de vaca de la Mili ca pachetul de unt. La masa de la 17. Impart pachetul in 4 bucati. O bucata pe zi si o amestec cu fructe. O fac cu blenderul, daca iese mai grosuta pun in ea un pic de apa fiarta si racita ca sa o intind. e super buna
![](bang.gif)
Multumim de urari
Poze Cezar
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by sanduta
mariussimiuceu nu am reusit sa vad poza cu baitaUnde sunt pozele mele? Le-or fi sters astia de la webshots? Dar am zis eu ca-s decente,ca nu se vedea nimic,in afara de-o tzatza mica de-a fie-mii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Restul pozelor se vad, doar aia nu apare.
Era chiar asa indecenta??
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Poze Cezar
adinag spune:
Deci completez lista: ptr BB, Cristina, Sanduta et moi. In ordine aproape alfabetica...
Sanduta, astea la borcanase (cel putin Hipp) sunt coapte natural si in sezonul lor prelucrate in cat mai scurt timp de la culesul din pom. Perele pe care le gasesti acum sunt cu chimicale si culese de obicei verzi ca sa reziste cat mai bine la drum. Sunt si fructe bio, fara chimicale, cel putin aici, destul de scumpe insa...