Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by Aralia

Neatza! Cafea, dati-mi o cafeaaaa! Ca de obicei, in w/e activitatea incepe devremeeee!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

pt tine si 7 cafele..doar daca vii sa ne vai vizitezi un pic si stii tu unde...ai trecut numai asa sa ne faci in ciuda

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

maaai, am mai intrat dar n-am avut nimicuta de zis...cam plictiseala...uite acu ma duc pe-acolo sa ma mai bag in seama..

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Multam de raspuns!
Profit si eu de putina libertate,ca tot doarme printesa,ieri am avut o zi de foc,nu a dormit prea bine in ultima vreme si ieri a fost apogeul
Din ciclul"de la soacra-mea citire":m-a sunat sa ma intrebe ce face fata si eu am raspuns prompt si la obiect,sperand ca se ofera sa vina sa stea macar o noapte cu ea,sa ma refac eu...Mie mi se parea destul de grav faptul ca eram nedormita si ca sunt singura care ar putea avea gija de fii-mea momentan...Si soacra-mea zice:"pai mama,eu nu pot veni decat daca e ceva f grav,mai bine veniti voi aici(ca sa stau tot numai EU cu fii-mea,evident!)...Oare ce o numi ea "foarte grav"???
Fetele care au baieti,va rugam insistent,nu deveniti soacre cu personalitate...negativa!!!

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Din ciclul soacrele.
A mea suna ca ce face copilul, dar nu stiu cum nimereste mereu doar cand doarme eu deja banuiesc ca e intentionat. Oricum conversatia se incheie, mereu, cu : cand iesiti afara veniti si pe la mine, adica la doua blocuri distanta, sa ma duc pana la ea, sa urc pana la 2, cu caruciorul in brate??? Mereu ii spun, noi cand iesim la plimbare, ne plimbam.
Dar bineinteles ca cum inchide telefonul suna la "hombre" al meu. Si se plange ca uite ca nu trece pe la mine si bla bla bla. Asta "hombre" cand e nervos pe mine, ca eu din fire il sacai, ca no nu am pe cine altcineva , imi spune ce a spus doamna soacra a mea. Si eu ma enervez ca ce sta la 2 blocuri distanta si nu poate veni pana la noi in vizita??? Si sincer parca daca ar fii interesata l-as lasa pe Cezar si cu ea, dar asa ca povestea cred ca se repeta pt multe dintre noi.
Pentru cele norocoase, sa v-a traiasca soacrele.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:

quote:
Originally posted by Victo

aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..

Da' sa crape ea, nenorocita! Ca se f.. si dupa aia se minuneaza ca toarna cate 7-8 copii si cersesc cu ei in brate...cand vad cate una de-asta imi vine sa-i crap capu' si sa-i iau copilul, ca nu merita sa aiba!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

esti mata cam dura in dimineata asta..da' ai o gramada de dreptate..altii se chinuie ani de zile si altele trantesc.. de nu se vad..ei si ce daca moare unu.. ma i-au toate alea... si cate am putea sa mai discutam ..dar eu inchei aici discutia..ca ma lungesc iar 200 de kilometri..mai am oleaca si ajung in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Victo

haha,,bianca..alea-s toate sepcile/palariile..;):)
iuliana, eu acum d ela 7 luni vreau sa il pun in scaun de masa, caci sta binisor in fundulet.

ma..iuliana..ce sa zic..e greu sa fii mama de baiat..ha ha ha..sunt curioasa dc voi avea o fetita dc tot asa exagerata voi fi si cu ea..caci comparandu-ma cu mamicile astea de prin parc, eu cam asa ma vad.
bine..faptul ca una ieri i-a dat lu fi-su o gura de cola..intrece orice..fi-su neavand mai mult de 1 an,din cate mi-am dat eu seama..

aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

wow, ce povesti
Pe cea cu cola, i-as spune: rusinica, rusinica, Dar pt cea cu tiganca, nici nu vreau sa ma gandesc. Dar sunt o multime de copii nedoriti. eu cred ca as iubii orice copil chiar daca acesta este din samanta mea sau nu. O lume !

Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTE LUNITE

IRIS de Kiva

CEZARICA de Sanduta

ADALIA CHARISA de Adalia

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Ma omorati numai la prajituri si la alcool v-a sta capul Si eu sunt la cura in loc sa ma alaturi voua.

Poze Cezar

pai vino ca pe mine asa ce m-ati imbolnavit am last balta tot(imi dati bile negre voi acum ....da' mi-am facut o rulada din pandispagna..nu va zic ce bunatate a iesit..va dau reteta sa va pun o poza..
mai bine nici una nici alta ..ca ma aleg si cu un si cu .. asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

STEFI,
Noi jucam la categoria"GRASUNEI SI GRASUNELE" de la nastere,a luat pana acum 3,3 kg...e bine si asa,ce ma faceam daca isi dubla greutatea la 4 luni???
Fizioterapie non-stop probabil...
SANDUTA...soacra mea macar e la 30 de km de mine...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

quote:
...
maaai, am mai intrat dar n-am avut nimicuta de zis...cam plictiseala...uite acu ma duc pe-acolo sa ma mai bag in seama..

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

si eu zic mai...eu te astept cu drag ca e e subiect sustinut de mine cu toate fortele mele..dar simt asa o dezamagire cand vad ca ma lupt in van...

Mergi la inceput

Cum singura nu poti sa-ti dai bataita cred ca ne-o luam de la fete. Eu am si poze,tu ai?
Si...ce praji ai facut?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ia ghiciti voi ce-am faurit eu bunut la bucatarie...

CE? Sa mai mor odata...

Si pe langa checul Adinei am mai facut si un salam de biscuiti. Mie nu-mi prea place,dar ii place sotului.
Stai,nu da prea tare ca am

Mergi la inceput