Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

VICTO,da' ce experiente ai si tu...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Azi Cezar face 6 luni . Sunt tot gandita de azi dimineata cum a trecut timpul asa de repede. Dar stiu ca a trecut frumos

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mihuta

dati-mi cafeeaaa ! macar virtuala !

Sunt treaza de la 6, ca la ora aia a picat tatal Sophiei in extaz, si ma inghontea "uite ce frumoasa e, uite cum doarme"...Am mai palavragit noi ce am mai palavragit (deviza mea : nu pierd nici o ocazie sa stau de vorba ), pana s-a trezit si Sophia, moment in care pe ta-su l-a apucat brusc somnul....

Noroc ca ma razbuna fii-mea, ca dimineata daca este in raza ei de actiune, il trage de par ca sa-l trezeasca...

mami de Sophia

si eu una tot as aas face
cat despre ziua de iri te complimentez..eu una n'as avea curajul sa stau departe de ea..nu as sta linistita eu stii ce as fi facut..dar asta doar eu... l-as fi luat frumusel cu mine(daca tot vroiam sa-l pun la chin ..pedeapsa pt. el..sa nu intelegeti gresit ca ii e drag sa stea cu fiisa dar nu cand maraie si cand face figuri..ma cheama imediat "maaaaammmaaa" el nu fiimea..inca nu vorbeste..asa si spuneam sa vina langa noi sa stea la usa coaforului ca la usa cortului..sa o mai plimbe in sus si in jos si daca se stranea..sa mi-o aduca sa o mai vaz un pic... ii mai dadeam o bucata de speranta ca n-am fugit cu papica dupa mine..ca demulte ori bebei alaptati am auzit eu ca de asta se tem uneori..ca fuge mama cu papica de langa ei pai ei ce stiu ca se mai si intoarce mama..si cum spuneam.. sa revin ca eu ma abat mereu cadeobicei ..
in felul asta as fi stat si eu linistita mai mult timp..si el ar fi petrecut cu fiisa o bucata de timp mult mai pasnic.. dar asta e doar ce as face eu.. si asta in curand..sa mai dau cate ceva de din straturile de sunca... ca abia am dar 3 din 30 ..deci sunt pe drumul cel bun... mama ce ma mai lungesc....oare de unde oi fi capatat talentul asta..ca doar cu asta mai traiesc

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g24hit

si eu tot de la 6 sunt trezita ca Iulia cred ca se gandea ca are multa treaba azi si sa nu zaboveasca....

acum merg sa ma pregatesc putin si eu ca azi mergem la o nunta....

ENI si IULIA( 13.11.2007)

distractie placuta sa te distrezi si pt. noi da? vedeti ca nu am spus numai pt. mine..nu sunt egoista da..mereu

Mergi la inceput

Ma omorati numai la prajituri si la alcool v-a sta capul Si eu sunt la cura in loc sa ma alaturi voua.

Poze Cezar

Mergi la inceput

irina_stefce hintuta frumoasa aveti Cezar va invidiaza Ce baietei frumosi ai ! Imi plac pozele, in special, cele de la masa, cand sunt murdarici

Poze Cezar

Mergi la inceput

iuliana in primul rand vroiam sa te felicit pt grasunica(sper sa nu te superi ca am zis asa ..dar stefy e o supla..doar bolfosi e de ea..in rest e un manechin..lunga si slabaaa...in foto se vede distorsionat) sa-ti traiasca fericita!
cat despre soacra..mai vroiam sa mai adaug cate ceva..dar mi-am pierdut ideea intre timp..poate mi-o recopar pe parcurs... oricum stii tu ce ai de facut..

Mergi la inceput

Victoce frumusica e imi place poza cu papatul deghetelor de la picioruse.

Poze Cezar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

Neatza! Cafea, dati-mi o cafeaaaa! Ca de obicei, in w/e activitatea incepe devremeeee!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

pt tine si 7 cafele..doar daca vii sa ne vai vizitezi un pic si stii tu unde...ai trecut numai asa sa ne faci in ciuda

Mergi la inceput

mihutaam ras atat de bine ai poovestit intamplarea. E bine cand totul se termina cu bine.

Al meu "hombre" e rau de tot, adica in afara de a se juca cu el nu prea stie altceva. Adica nu stie cat laptic mananca, nu stie nici macar care e farfuria copilului. Asa ca eu il las in grija lui tatu-su doar maxim 3 ore, in rest cu mama.

Si eu ieri am fost la frizerita dar pe mine m-au sunat de la lucru sa ma duc repede acolo. Eu linistita dupa vreo 2 ore m-am dus

Poze Cezar

Mergi la inceput