Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Vezi ce inseamna sa citesti forum inainte de cafea? Si Mihuta a raspuns la fel ca mine...sau eu la fel ca ea...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Da,Aralia,inseamna ca aveti dreptate...Sau...ca sunteti pe aceeasi lungime de unda???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Da,Aralia,inseamna ca aveti dreptate...Sau...ca sunteti pe aceeasi lungime de unda???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Ca avem dreptate si suntem pe aceeasi lungime de unda...

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

haha,,bianca..alea-s toate sepcile/palariile..;):)
iuliana, eu acum d ela 7 luni vreau sa il pun in scaun de masa, caci sta binisor in fundulet.

ma..iuliana..ce sa zic..e greu sa fii mama de baiat..ha ha ha..sunt curioasa dc voi avea o fetita dc tot asa exagerata voi fi si cu ea..caci comparandu-ma cu mamicile astea de prin parc, eu cam asa ma vad.
bine..faptul ca una ieri i-a dat lu fi-su o gura de cola..intrece orice..fi-su neavand mai mult de 1 an,din cate mi-am dat eu seama..

aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo, de ce ma ispitesti seara cu Ronnie?? a? Daca vorbesc in somn si ma aude barbati-miu? Nu ma mai lasa sa ma uit la snooker!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..

Da' sa crape ea, nenorocita! Ca se f.. si dupa aia se minuneaza ca toarna cate 7-8 copii si cersesc cu ei in brate...cand vad cate una de-asta imi vine sa-i crap capu' si sa-i iau copilul, ca nu merita sa aiba!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!
Sa nu ne dati disparute! Am terminat proiectele, plecam in weekend, dar ne intoarcem cu forte proaspete!
Mihuta, mi-a placut de tatic, mai ales ca a plimbat-o pe Sophia in pijama. Asta e pentru tine!

BB, am cotizat si eu la porcusor, sper ca nu a fost prea tarziu...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Neatza!
Sa nu ne dati disparute! Am terminat proiectele, plecam in weekend, dar ne intoarcem cu forte proaspete!

Sa aveti un weekend placut!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Vad ca a fost chef aici aseara Si eu care dormeam

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

mariussimiuceu nu am reusit sa vad poza cu baita

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput