Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Aralia spune:
Vezi ce inseamna sa citesti forum inainte de cafea? Si Mihuta a raspuns la fel ca mine...sau eu la fel ca ea...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuli-ana spune:
Da,Aralia,inseamna ca aveti dreptate...Sau...ca sunteti pe aceeasi lungime de unda???
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
Aralia spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Da,Aralia,inseamna ca aveti dreptate...Sau...ca sunteti pe aceeasi lungime de unda???
Ana,mami deDaria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
Ca avem dreptate si suntem pe aceeasi lungime de unda...
![](icon_smile.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Victo spune:
haha,,bianca..alea-s toate sepcile/palariile..;):)
iuliana, eu acum d ela 7 luni vreau sa il pun in scaun de masa, caci sta binisor in fundulet.
ma..iuliana..ce sa zic..e greu sa fii mama de baiat..ha ha ha..sunt curioasa dc voi avea o fetita dc tot asa exagerata voi fi si cu ea..caci comparandu-ma cu mamicile astea de prin parc, eu cam asa ma vad.
bine..faptul ca una ieri i-a dat lu fi-su o gura de cola..intrece orice..fi-su neavand mai mult de 1 an,din cate mi-am dat eu seama..
aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Aralia spune:
Victo, de ce ma ispitesti seara cu Ronnie?? a? Daca vorbesc in somn si ma aude barbati-miu? Nu ma mai lasa sa ma uit la snooker!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Victo
aa..sa nu mai zic de o tigancusa care acu vreo 3 zile mi-a stricat toata dispozitia printr-o remarca de genu.."da lasa-l sa planga, ca nu moare...si de-a muri, sa ma scap de el.."..brrrrrr..ti se face pielea ca de gaina..vorbea cu o alta, nu cu mine, evident..
Da' sa crape ea, nenorocita! Ca se f.. si dupa aia se minuneaza ca toarna cate 7-8 copii si cersesc cu ei in brate...cand vad cate una de-asta imi vine sa-i crap capu' si sa-i iau copilul, ca nu merita sa aiba!
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Neatza!
Sa nu ne dati disparute! Am terminat proiectele, plecam in weekend, dar ne intoarcem cu forte proaspete!
Mihuta, mi-a placut de tatic, mai ales ca a plimbat-o pe Sophia in pijama. Asta e pentru tine!
BB, am cotizat si eu la porcusor, sper ca nu a fost prea tarziu...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Neatza!
Sa nu ne dati disparute! Am terminat proiectele, plecam in weekend, dar ne intoarcem cu forte proaspete!
Sa aveti un weekend placut!
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
sanduta spune:
Vad ca a fost chef aici aseara Si eu care dormeam
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
sanduta spune:
mariussimiuceu nu am reusit sa vad poza cu baita
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar