farfurie cuptor microunde

farfurie cuptor microunde | Autor: papanash

Link direct la acest mesaj

Cine stie de unde pot cumpara farfurie pentru cuptorul cu microunde, am cautat si la raioanele de vase si la cele cu electrocasnice, n-am reusit sa gasesc nimic.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Papanash, sunt niste castronele de la Primii Pasi de plastic. Sunt la set de 4 castronase cu capac.
La noi in Craiova sunt in Selgros.
Trebuie sa fie si pe la voi.
Scrie pe ele ca se pot baga la microunde.
Sunt foarte potrivite sa tii mancarea copilului in ele. Eu congelez mancarea in ele (cate o portie) si le decongelez la microunde tot in ele. Parca vreo 5 lei costa (sau pe undeva pe-aici).

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Este destul de greu de gasit una. eu am incercat chiar la reprezentanta firmei producatoare si nu am gasit.
Am inlocuit-o insa cu succes cu un capac rotund de la un vas termorezistent de jena, care s-a potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Eu am gasit in Metro farfurie de enna speciala ptr microunde, plus ca aveau o gama foarte diversa ptr microunde si nu doar din enna. Mi-am luat si un set de boluri cu capac, si un castronel tot de acolo.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multumesc pentru raspunsuri dar cred ca nu am fost prea explicita: intrebam de farfuria-suport care exista in cuptorul cu microunde, nu de vase in care se poate gati/incalzi la cuptorul respectiv.
Cred ca IrinaI a inteles. Si eu am sunat, am cautat si pe net, am gasit pe un site de vanzari on-line la pretul de 650.000 vechi. Mai bine cumpar un cuptor nou.
Mi se pare aiurea ca nu se gaseste la reprezentanta, ca orice piesa ( componenta) de schimb.
Mai astept, poate-poate cineva a vazut pe undeva.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by irinai

Este destul de greu de gasit una. eu am incercat chiar la reprezentanta firmei producatoare si nu am gasit.
Am inlocuit-o insa cu succes cu un capac rotund de la un vas termorezistent de jena, care s-a potrivit.

si sta pe suportul din mijloc ? ca al meu are un suport cu 3 picioruse, iar farfuria avea pe spate exact golurile de incastrare in suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

daca e vb de farfuria cuptorului cu microunde, atunci numai la reprezentanta firmei respective! in alta parte nu gasesti. si de obicei, se aduc pe comanda si sunt destul de scumpe...cam jumate din pretul cuptorului!!!
mai bine cumperi alt cuptor....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Da, sta perfect. si se si invarte. La fel ca cea originala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Incearca aici:
http://www.serviceelectronice.ro/prodlist.php?ctg=040cm (sper ca nu se considera reclama)

Eu am sunat si mi-au zis ca au toate modelele de platouri pt. cuptor cu microunde. Pe moment nu am avut bani, ca mi-a cerut, din ce mi-aduc aminte, vreo 500.000. Asa ca nu pot sa garantez ca sunt seriosi, desi sincer nu vad de ce n-ar fi. Incearca si vezi ce reusesti. Oricum, e tare greu de utilizat cuptorul fara farfuria aia, si eu trebuie neaparat sa ajung sa-mi cumpar una.

Bafta!

Bedrosmart

Mergi la inceput