Puiuti de Randunici 2008 !! (19)
Raspunsuri - Pagina 19
VioletaH spune:
ia priviti aici ce cuplu frumos. cica asteapta gemeni???
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
tuchita spune:
Ce rochie misto are Angelina!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
VioletaH spune:
nu-i asa Tuchi? eu mor dupa culoarea verde, iar nuanta aia e bestiala.
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
delphin spune:
Intr-adevar frumoasa rochie si admir cuplul in general, dar nu stiu de ce cred ca facutul copiilor a devenit o adevarata competitie intre staruri. Despre faptul ca asteapta gemeni...pai sa nu fie Jennifer Lopez singura care are gemeni.
Aici maine e ziua mamei, cica Seb are un cadou pt. mine.Papa nu e ardelean,deci joi m-a scos la shoppingMi-a luat un ceas de sport cu cardiocronometru, roz caci lui ii place cum i-mi sta cu roz, un costum de baie si niste ochelari de soare, toate le-a cumparat el, fara sa ma lase sa protestez
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
VioletaH spune:
Ariel, imi pare rau sa aud asa veste despre Alexuta. Sper sa fie doar ceva trecator si sa nu aiba meningita. Nici nu-mi pot imagina ce greu tre sa-ti fie cu un bebe mic acasa si cu fetita la spital si sa nu poti sa fii langa ea..:(((
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VioletaH spune:
Doamna din Frata, frumoase cadouri ati primit de la sotz! De ziua mamei sotul meu s-a trezit cu noaptea in cap (mult inaintea mea, ca sa-mi faca surpriza) si mi-a plantat un trandafir in gradina unde a amenajat frumos un coltisor, cu gardut si cu o mica statueta, o zana care citeste, si a zis ca aceea va fi gradina mea de trandafiri
Ce frumos rade David la Sebilush!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
delphin spune:
Vio, am vizionat atunci pozele, dar am uitat sa spun,foarte frumos gestul si pozele cu mamica fericita, din acest motiv am zis si eu azi.
Dar abia astept cadoul de la Seb, e ceva facut de el la gradi, l-am intrebat ce dar nu a vrut sa vanda secretul
Editez, vio, vroiam sa te intreb daca walmart-ul e departe de tine. Buna ideea cu sa ma uit si pe la ei de scutece, sunt mai ieftini.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
gudinde spune:
delphinas iti doresc sa te bucuri din plin de caudourile primite. Dragut gest ...
tuchita sar'na de intrebare. Parca sunt un pic mai bine. Am rabdare ca n-am ce face. Iau Detralex, mai iau cateva zile Diurex, ma ung cu Lioton si am scos sarea din alimentatie.
VioletaH spune:
Delphin, e relativ aproape. Pot sa-ti cumpar eu de acolo si sa-ti trimit pachet. Daca-mi dai instructiuni clare, exacte.
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
delphin spune:
Vio, ma gandeam sa cumpar pe net si sa cer livrarea la magazin pe numele tau, iar apoi pui tu la posta pachetul...dar mai e ceva timp pana in iunie.
gudinde, mercic. Cred ca se simtea cu musca pe caciula dupa cadoul ce la primit de ziua lui!
Apropos Vio, e super eco-drive-ul
pozici