Puiuti de Randunici 2008 !! (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

pai atunci poti sa ceri livrarea la mine acasa direct si apoi eu ti-l pun la posta. nu mai avem treaba cu magazinul.

Edit: Ma bucur ca ii place ceasul.
Am vazut ca si Kya a primit un ceas frumos!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

multam de urare delphin. sa dea Domnu. ca din pacate in momentul de fata piata de inchirieri aici e in aer. se bat cate 10 familii pentru o casa cat de cat mai normala. e ca un concurs de frumusete la inchiriat....speram noi sa fim cei mai frumosi...nu de alta dar casa are numarul 13...si mai nou sunt tare prietena cu numarul asta.
si da, rusine mie, nu am remarcat cand ai spus ca te-ai aranjat (tuns, vopsit), dar acum noroc cu tuchita am bagat de seama, am admirat si te-am invidiat. cat de curand ma bag si eu la un frezat.

ariel, am vrut sa iti zic ca varsaturi, durere de cap,...moleseala..pot fi si doar de la infectia ce v-a doborat zilele astea fara a fi neaparat meningita. oricum, foarte bine ca este sub supraveghere medicala...chit ca numai tu stii ce e in sufletul tau sa te imparti intre cei doi pui.

simo, sa stapaneasca sanatos barosanu cadoul de la bunici. sper ca ceva similar mi-a trimis si mie mama pt bursuc...ca uraaaaa...trebuie sa primesc pachet.

vio...frumos gestul sotului. din pacate la una ca mine trandafirul ar fi trebuit sa vina si cu sistem propriu de irigare...ca zilele astea nici pe fata nu ma ating cu apa de ocupata ce sunt..d'apoi sa mai umblu cu stropitoarea prin gradina. acum vreo 2 luni ma laudam aici ca am plantat ceva flori in curte...ete na...au murit...de oftica...ca nu le-a dat nimeni apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Delphin - sa porti cu placere cadourile Mi se pare ca-i tare fain sa fii singura femeie intre atatia barbati

Kya - sa porti si tu cu placere cesuletul. Ii super

Am primit si eu ceas, la o luna de la nastere, cadou de nastere, dupa ce l-am "amenintat" pe al meu ca daca nu-mi ia atunci cadou, sa nu-mi mai ia,ca nu mai accept cred ca s-o speriat tare

Ariel - ce mai stii de Alexutza?

Gecko - nu mai scrii continuarea povestii?

Simo - imi place si mie centrul ala, dar mi-i ca Daria n-o sa aiba acces la el din cauza lui Vladut, iar Vladut e un demolator

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Gecko, pai la mine tot sotzul se ocupa si cu udatul, ii place sa gradinareasca. Si mie imi place mult, dar acum chiar nu mai e timp. Acum cateva zile l-am pus pe bebe in leganut in garaj, cu cainele langa el ca sa adun buruienile din gradina din fata casei ca incepuse sa arate rau.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

REVIN...

Delphin - ai flacai frumosi , rasfatato. Imi place cumii sta lui David in alb. Stiu ca ai zis de coafor cand am spus eu ca am fost pe terasa, dar de uituca ca sunt, nu te-am felicitat pt cele 3 ore de rasfat, atat ai spus ca a durat, nu? eu marti am programare, abia astept

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cristinamerci. Asa e, e tare bine sa fii singura fetitza in casa! din acest motiv am vrut eu baieti...da suna a egoism, dar asta e

Vio, asa vom face, cum zici tu

acu' fug afara ca i-am cumparat role lui Seb!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput