Puiuti de Randunici 2008 !! (19)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
luny mai bine ai pregati si un bibe cu formula sa fie acolo! nu cred ca o sa-i placa, dar dak o sa-i fie foame rau si nu vrei sa-ti expui in public, merge si asa! parerea mea! sa ai spor la treburi azi!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by amira_roxana
luny mai bine ai pregati si un bibe cu formula sa fie acolo! nu cred ca o sa-i placa, dar dak o sa-i fie foame rau si nu vrei sa-ti expuiin public, merge si asa! parerea mea! sa ai spor la treburi azi!
ROXANA, mami de AMIRA(16.03.2008)
pozici
pozici noi
asa as face daca as avea in casa...si nu as vrea sa-i dau, totusi..incerc sa vad ce iese pana diseara si vad atunci
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
buna dimineata la toate sufletelele de pe ramurica
in sfarsit am net, dar cred ca nici o sansa sa recuperez zilele trecute asa ca felicit pe toate/toti cei care au sarbatorit lunite. la multi ani pentru mamicile ce au sarbatorit.
am avut si noi pe 18 botezul, am avut un Luca exemplar, treaz toata ceremonia dar senin si vesel. a uimit pe toata lumea, si am scapat de deochi ca nu-i pusesem nimic rosu. nu ca as crede neaparat in asta dar m-a stresat toata lumea ca nu i-am pus. la petrecere m-am stresat un pic ca l-a luat toata lumea in brate si m-am temut putin dar am scapat cu bine si de asta. au venit mai multi decat am chemat, cu 11 persoane, asa ca a fost un moment dur la restaurant sa le facem locuri. a iesit cat o nunta mai mica, de 60 de persoane. noroc ca restaurantul s-a descurcat cu meniurile.
sunt in urma cu tema, dar am schimbat bibe pe dr.browns, nu am avut colici niciodata dar cu celelalte ce le aveam se ineca, ca de lenes ce e aduna lapte in gurita, nu inghite si se ineaca de ramanea fara aer si ma speria la greu. iar cu bibele asta vad ca-i merge bine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
mstela spune:
Merci fetelor de urari.Cuscra
Urez si eu bebeilor ce se crestineaza azi si maine multa sanatate,viata bunA cu mult har.
Eu maine sper sa am unde sa ridic rochia sa pape fata un laptic...nu de alta,dar nu vreau s-o mai patesc cu sanii..ea tot de la Nan se va satura
...
Fug ca am la treabaaaa....
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gecko spune:
din ciclul...sunt rupta de oboseala dar nu ma arat...
se trezeste bursucul la 4 noaptea (dupa 5 ore de somn yupii) si ii dau sa pape din tzatza stanga...si pe cand ridic copilul super hranit in pozitie verticala la ragait...il sprijin de tzatza dreapta si ma doare...si realizez ca l-am alimentat de la tzatza gresita.
uite asa la 4 noaptea m-am ales cu o tzatza stg golita, flescaita si un dreapta ca o camera de masina sub presiune, gata oricand sa iti explodeze in fata. nu m-am muls din motiv de lene si pe motiv ca imi da peste cap productia si am stat planton la patutul puiului asteptand cel mai mic semn de foame. dupa 2 ore, cand a scos primul oftat...l-am si atarnat in tzitzi...de nu stia copilul de unde l-a lovit norocul sa reactioneze mami de la primul apel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by gecko
din ciclul...sunt rupta de oboseala dar nu ma arat...
se trezeste bursucul la 4 noaptea (dupa 5 ore de somn yupii) si ii dau sa pape din tzatza stanga...si pe cand ridic copilul super hranit in pozitie verticala la ragait...il sprijin de tzatza dreapta si ma doare...si realizez ca l-am alimentat de la tzatza gresita.
uite asa la 4 noaptea m-am ales cu o tzatza stg golita, flescaita si un dreapta ca o camera de masina sub presiune, gata oricand sa iti explodeze in fata. nu m-am muls din motiv de lene si pe motiv ca imi da peste cap productia si am stat planton la patutul puiului asteptand cel mai mic semn de foame. dupa 2 ore, cand a scos primul oftat...l-am si atarnat in tzitzi...de nu stia copilul de unde l-a lovit norocul sa reactioneze mami de la primul apel.
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!
![](radtare.gif)
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
No bine ca ati lamurit-o cu apa!!!
Gecko, esti tare mama!!!
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA SI CELOR CARE SE CRESTINEAZA!!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Gecko, Roxana multumim mult de urari, sa va creasca si voua puii mari si sa fie cuminti de tot si cel mai important, sanatate multa, ca asta-i mai importanta.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Helau si de la noi,
Mai, copila asta a mea nu inceteaza sa ma surprinda - azi noapte a mancat pe la 12, a adormit imediat, si s-a mai trezit la 7 dimineata!
Bine ca ne-a lasat sa dormim si noi mai mult, ca aseara am inaugurat activitatile de adulti...
Mai greu la inceput, dar pana la urma a mers
Vorbeati mai demult de cadourile randunoilor. Ia uitati ce am primit eu cadou ieri (cadou de bebe)
http://www.ceasuri-germane.ro/index.php?section=it_market&category_id=71&product_id=476&image_id=2134
La capitolul haine, mie imi vin fustele si pantalonii, am probleme cu bluzele, pentru ca nu-mi mai intra laptariile. Asa ca o astept pe mama sa vina acasa, si ma duc in Baneasa la cumparaturi Abia astept!
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!