Puiuti de Randunici 2008 !! (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi si eu am primit mail sa-mi pun copilu' pe aleea lor, dar ghici ce?..duca-se in origini cu alee cu tot!
maria ce tare e Tudor cu picioarele pe sus!!
rebecca m-a terminat cu vorba ei!!
rox arunca si la mine o inghetata!!!
naty si noi tot cu calculatorul la restaurant! petrecere frumoasa, abia astept pozele!!!
gecko,simo noi avem botezul duminica, nu maine!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, unde ti-au disparut pozele de la semnatura?????Aveai, nu??hmmm...

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

lyvy le aveam la un moment dat, dar le-am scos mai demult, inainte sa nasc, am si eu pasarele in cap cateodata!..

Mergi la inceput

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, mama, ce greu e!!

Mai nene, cata frichineala...m-a zapacit ala mic azi! Dimineata s-a trezil la 6 si apoi din ora in ora cu tzatza in gura...apoi a dormit si el o ora jumate si iar a inceput frichineala si de data asta cu urlete, frate!
Pana la urma a facut un big kk si s-a linistit si daca n-a tras la partzuri de m-a zapacit! of...in sfarsit s-a linistit si la ora 13 am iesit afara.

Nu va mai zic ca acum, dupa baie s-a frichinit iar, chior de somn, cu suzeta in cioc si miorlaia si nu putea sa adoarma...pana la urma i-am mai dat-o putin pe tzitzi si a adormit, in sfarsit!

Nu stiu daca a scris Valentina, ca n-am apucat sa recuperez din urma, dar ne-am intalnit azi in parculet! Si Matei al ei e un scump foc si f. cuminte si Valentina arata f.f. bine! Abia astept sa ne mai vedem!

Lyvy, saru'mana pt. raspunsul cu Oximed!

Mai, la cusatura mea s-a intamplat ceva...se simtea ca un bob de mazare mai tare pe cusatura din interior si apoi am vazut ca e un mot mai alb si am apasat, nu m-a durut dar a iesit un lichid albicios de-acolo...nu era puroi, nu parea de fapt...of, doamne...

Roxana de Amina, imi pare rau ca n-am citit azi nimic...daca erai prin zona chiar vroiam sa ne vedem...plus ca mi-e pofta si de cornulete

Butucel, multumim pt. aprecieri!

Ma duc sa mai citesc, daca mai ma lasa piticii...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Multumesc mult tuturor fetelor care mi-au raspuns
Inca nu-s mai bine, dar am sperante. Pana una alta, maine ma duc sa-mi mai cumpar o pereche de incaltari cu un numar mai mare ca sa am si eu in ce umbla.

Mimonix nu-s GHINDE. Sunt GUDINDE. Si pupici speciali lui TEO ca tare grea mai e a opta. Si ... e super montajul.
Olgutza este la Viena.

tuchita
Lasa tigara
Noi am luat un OMRON si merge foarte bine daca se respecta cerintele din carticica. Am si un tensiometru clasic, dar nu aud nimic la stetoscop. Este ROMAR. Tot zic ca merg sa cumpar un stetoscop ca lumea dar ori nu am avut timp, ori nu am avut bani. Am vazut ca magazinele virtuale au in general Littman ... dar are frate niste scoruri ...
Iti doresc sa ai parte de o sedere placuta, interesanta si relaxanta la Sinaia.

gbutucica

Delfinas ce ma bucur ca a reinceput transmisia pe TV5!

zoze poate reincepe si Oltenia1.

Clau superbe pozele cu Rebecuta. Iti vine sa o mananci, nu alta! Si sa sti ca seamana mult cu tine

Naty spor la pregatirile pt botez. Tin pumnii sa fie totul bine
Ai sa vezi ca totul o sa fie perfect

Mami_p ma inscriu si eu pe lista celor care vor sa vada caruciorul in actiune.

A propos de carucioare. Astazi am vazut live (pe stada) un Peg Perego Skate. E super, mega bengos ... dar si pretul e ...

Gecko multam de ceiut, ca eu cafea nu beau ... dar un ceai nu refuz niciodata

Naty,Sovi,Luny,Cleme sa aveti parte de o slujba de botez plina de har si o petrecere frumoasa.

lyvy ti-am citit povestea. Impresionanta

bubule sper ca esti mai bine

mda ... acu' ca am terminat si eu de recuperat si e bun de trimis cearceaful ... toata lumea anunta ca se culca
Sa aveti parte de un somn usor si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,Mufa Lunyei are botezul o data cu Teodora,adica duminica.Ce emotii am...mai mult pt vreme,fiindca facem petrecerea la terasa restaurantului!Gineremeu ce mai face?Consoarta-sa se frichineste de numai!M-a omorat!Sau poate simte ea ceva,ca se apropie?
Clau,scumpa tare Rebeca!
Naty,petrecere frumoasa maine!La fel si celorlalte fete le urez,nu mai stiu care!toate fetele!Noapte buna!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,din prea mult zel!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,draga,Duminica e Ziua??sunt si eu mai aiurita cateodata,scuzeGinere-tu e culcat de la 10,imbaiat,primenit,cumintel foc-nu ca soata-sa,care vad ca te tot chinuie-da,cu folos,ca uite slabesti!deci,in tot raul e si un bine!parca as vrea si eu sa fiu chinuita,ca vad ca altfel nu slabesc!tinem pumnii pt duminica,scumpei Teodore

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput