Leoaicele DC*(15)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna dragele mele,

sa va spun de luni gata la serviciu cu mine, de miercurea trecuta pana vineri am fost la un curs de vanzarii, a fost super fain, ma asteptam la ceva super plicticos dar s-a dovedit ffff interactiv nici nu am simtit cand au trecut cele 8 ore in fiecare zi, masa a fost asigurata...si ff buna.

Acu ca m-am dumirit despre ce e vorba sa va spun si voua, in primul rand imi place organizatia oameni tineri si destupati la minte ambitiosi si cu simtul umorului asta asa ca o paranteza am ras la curs cum nu am mai rad de mult.

Asa sa nu ma pierd in amanunte.........e vorba de un card de credit care are avantaje bune, pe asta trebuie sa il promovez...si dupa ce fac 3 luni la ei sa mi-l fac si eu si sotu'!

Nu vreau sa va impui capul dara daca va face cu ochiul sa imi suneti si va spun mai in amanunt despre ce e vorba!

Programul e asa cum mi-l fac si castigul din comisioane este dupa cat iti dai interesul....asa ca putere de munca si de persuasiune sa am ca banii vin!

Cam atat despre job si despre mine, ralucat felicitari pentru perseverenta si multa sanatate iti doresc, Leditia nu te stresa inutil e timpul sa ii lasi pe altii sa o faca de acum tu ai un singur gand BEBE si trebuie sa fi pozitiva pentru el.
Gabi ai sa vezi ca o sa treaca si va fi bine ai grija de voi.
daria cum te simti post operator, sa iti traiasca Giulik ca e frumoasa frumoasa sa fiti sanatoase amandoua.
Lilia ai dreptate ce spui in legatura cu colegii1

Va pup inca o data si mai dau semne cand voi\avea timp, acu fug dupa cadou, va fi un joc cu ipsos, modelat si colorat sunt curioasa ce va spune de el\mie mi-a placut, ieri a fost la innot sia venit ff incantat de acum va merge toata vara in fiecare vineri de la gradi!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Anca , ma bucur ca te simti bine la noua slujba! daca ai timp poti detalia te rog, in legatura cu cardul ?

Gabi , ce faci, cum e paa la voi? a-ti ajuns la mare?

intregul , un we placut in continuare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by catutza

buna!

Anca , ma bucur ca te simti bine la noua slujba! daca ai timp poti detalia te rog, in legatura cu cardul ?

Gabi , ce faci, cum e paa la voi? a-ti ajuns la mare?

intregul , un we placut in continuare

Draga mea e foarte frumos ,cald numai bine...dar nu de intrat in apa.Si la cum ma stiu cred ca ajung cei din tara inainte la "mare".Alergam prin parc ...cam atat facem.

Anca sa dea DD asa sa fie mereu

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Gabi , lasa ca ajungeti voi si la apa, vara abia a inceput Bogdanel cum se mai simte? ai terminat de adunat hartiile pentru dosar?

Daria , voi ce faceti, pe unde va plimbati we asta?

noi maine mergem in parc, cred ca la IOR ca e aproape si apoi la cumparaturi, cam atat pentru ziua de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata dragi fete si o duminica frumoasa sa aveti !
tuturor copiilor si celor cu suflet de copil
Anca, da mai multe detalii, felicitari pt servici si mult, mult de lucru sa ai , daca e pe comisioane ! Asa mesaj optimist n-am mai citit demult, parca mi-ai transmis si mie, iti multumesc !
Dodo, cum stati cu plimbarile pe malul marii ... va putem invidia ?! ...
Ledi, ce-ti face burtica ?!
Katty si Catutza, distractie placuta sa aveti in deplare !
Lilia, Ralu, Adriana ... pe unde sunteti ?
Noi ieri am fost in parc, eu m-am copt de la soare , insa Giulia a fost absorbita de spectacol, asa k am toot stat, noroc ca ea avea de oate si e super ok, eu sunt asa ... ca Zorro Dupa-masa am fost la o zi de nastere, a fost tare fain, Giulia e in extaz la asa evenimente 'sociale"

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...
O duminica frumoasa va doresc

La multi ani! tuturor puilor de omacesta este darul meu

Astrele spun:

1 iunie

Astazi s-ar putea sa te simti nevoita sa faci unele lucruri cu care nu esti de acord. Va trebui sa accepti o oferta, chiar daca aceasta nu e prea avantajoasa.

Altul:

Acum sunt posibile conflicte intre partener si familia ta.
Esti pusa in situatia de a fi de partea unuia dintre ei si va trebui sa alegeti astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit mai tarziu si trebuie sa eviti si urmari nedorite.

Primele impresii sunt suficient de incurajatoare pentru a putea depasi cu bine conflictul de interese ce s-a creat la locul de munca. Ar fi bine sa iti supraveghezi mai atent sanatatea.

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, COPILASI sa fiti sanatosi si voiosi

Daria , am vazut pozele de pa petrecerea de ieri, ce de copii!!! spune-mi te rog au fost si parinii invitati sau doar copii? eu as vrea sa ii fac Biutzei anul asta ziua cu mai multi copii acasa, DAR problema e ca nu stiu daca sa chem si parintii, dar fara iar va fi greu sa ma uit numai eu dupa ei...oricum mai am pana la ziua ei asa ca ne decidem noi.

nu cred ca mai iesim azi in parc ca e vreme de kko, asa ca vom merge doar la cumparaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Mneatza.
Sunt la munci ... bleahhh.

Catutza, eu invit si parintii, ca vor ei sa vina, imi place mai mult asa, stam si noi la o vorba si daca e ceva cu cupilu` din dotari, rezolvam mai rapid incidentele :-)

Pe unde umblati tuoate ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
Pe baricade la munca
Sa aveti o saptamana frumoasa.

Am iesit si noi ieri un pic, dar a ft innorat si ne tot temeam ca o sa ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Buna, Sa ne traiasca puiutzii si noi pe langa ei. Io azi ma recuperez ca vineri am avut o zi absolut criminala la munca. De la 6 am pana la 7 pm am fost numa si numa in priza, asa ca azi recuperam.
Asa ca am fost cu piticul in parcul Carol, si ne-au prins la furtuni de nisip de aveam si in galosi nu doar in par si-n dintzi.
Sunt destul de obosita, ca in weekend am cam muncit sambata si am avut musafiri duminica asa ca imi pica tare bine ziua asta.
Am o rugaminte la voi. Daca mai aveti hainute ramase de la puii vostri si pe care nu aveti in plan sa le dati altor copii, nu va tenteaza sa le bagati pe "bazarul lui Alex" (e la semnatura mea, Alex)? Ca ma intrat zilele astea p-acolo si ma uitam ca nu prea mai avem activitate si testele alea de insulina se duc ca apa (Alex are diabet si la fiecare masa trebuie sa faca test pentru a-i stabili doza de insulina ... iar modul nostru de a-l ajuta e printr-un vbazar in care scoatem diverse la licitatie iar banutii intra la Alex in cont). Va rog.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput