Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 9
danyelle005 spune:
Si eu prefer criticile in locul laudelor, atata timp cat sunt constructive si de bun simt.
Legat de lista de medicamente pe care le-ati mentionat am niste nelamuriri: la ce folosesc urmatoarele: electrolyt, eurespal? Eu n-am auzit pana acum de ele si de aceea va rog frumos sa ma luminati si pe mine.
MICHELLE foarte frumoase pozele. Vacanta placuta in continuare.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
mamici, pe la cate luni ale BB-ului ati luat pernutele de pe zabrele(alea protectoare)..nu stiu cum se numesc..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
Buna fetelor!
Subscriu la ceea ce s-a scris referitor la "gustat" sau "degustat", cum doriti . Cunost si eu cazul unui baietel dus la spital in coma alcoolica asa ca no comment...
Dupa ce m-am bucurat ca fetei mele i-a iesit dintisorul fara simtomele aferente, dupa vreo 2 zile (adicatelea de vineri) au inceput manifestarile de rigoare. Vineri mi-a facut mofturi toata ziua si a plans din te miri ce...a fost o zi de-a rasu-plansu. Sambata s-a trezit cu febra 37.9 si pe la pranz 38.5. Am chemat dr., si se pare ca alta cauza nu este. I-a dat tratament Ca si Nurofen si de ieri s-a mai pototlit febra. Trebuie sa continui inca 2 zile. Diaree nu a facut, ci doar scaunul un pic mai moale decat de obicei. In schimb are stare de somnolenta si e maraita rau. Acuma nu stiu daca ii mai iese un dinte sai sunt urmarile celui care i-a iesit deja, ca nu ma lasa nici sa ma apropii de gurita. De mancat - numai san, altceva refuza categoric.
Vreau si eu o parere de la fetele care au trecut prin asta. Plizzzz....
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
mamici, pe la cate luni ale BB-ului ati luat pernutele de pe zabrele(alea protectoare)..nu stiu cum se numesc..
aparatori...eu inca le am, pentru ca matei se mai foieste prin somn, si-l mai gasesc uneori ghemuit intr-un coltisor de pat, cu capul, evident, spre partea cu lemn. deocamdata nu ma incurca.
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
kriss79 spune:
of Irina, imi pare rau..eu nu stiu ce sa spun, ca noua inca nu ne-au iesit..a fost si ea sapt care a trecut cam maraita, dar nu a fost asta cauza..ca nu a aparut nik..sa treaca repede momentele astea neplacute!pupici
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
Si ca sa nu uit...cu scuzele de rigoare...LA MULTI ANI RALUCA! Multa sanatate, fericire si sa ai parte in viata numai de lucruri bune!
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
Oana,iti dau o prajiturica si fara sa fii de acord cu mine.
Electrolitii aia is saruri de rehidratare.
Irina,eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la dinti si simptomele aferente eruptiei.La Amira inca nu e cazul,iar la Robert am trecut destul de usor peste,fara febra si alte nebunii.Iar acum,Amira nu mananca pentru ca nu vrea nu pentru ca ii ies dintii.
Cristina,noi nu avem aparatori.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
In total acord cu subiectul.
Mi-am cumparat o prajiturica (din aia ambalata) si am mincat-o pe furis sa nu ma vada vlad.Lui i-am dat cirese.
In cea ce ma priveste mai repede imi calc pe principii decit in ce priveste copilul.Si nu e corect.
Nici in privinta cresterii copiilor nu am prea multe reguli.Doar cele de bun simt.Eu am o problema-nu-mi prea plac regulile.Acum m-am mai potolit dar cind eram tinara...
Sa nu credeti ca dau alcool copiilor....vorbeam si eu, ma prosteam.Alcoolul cred ca-l vor descoperi singuri, la fel tigara si cafeaua.Daca vor alege asta.Acum nu ma pot bate cu pumnul in piept si sa zic ca baietii mei nu vor consuma alcool sau nu vor fuma.Voi incerca sa-i cresc astfel incit sa invete sa aleaga, sa cunoasca riscurile alegerii lor.Stiu si eu....
Nonna76 spune:
Din nefericire cazul de scarlatina de la Gradi de la Vlad s-a confirmat.
Eu nu l-am mai dus azi si nici nu stiu cind il voi mai duce.
Sper din tot sufletul ca el sa nu fi luat blestematia aia de streptococ.Oricum perioada de incubatie e de 2-5 zile si fetita s-a internat joi dimineata.Teoretic daca pina miine nu pateste nimic am scapat.Miine dimineata il duc sa-i recolteze din gitutz.
Sper sa fie bine.