Gravidute & Mamici de IASI (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Monica, felicitari pentru succesul obtinut la brigada.

Vonhelen , am citit vestile bune.Toate cele bune in continuare. Si ma bucur ca te-ai decis sa fii mai optimista. Noi ti-am spus ca n-ai motiv sa te stresezi...

Miha, frumoasa si rochita, dar fetita.....e super.

Cristina, Stefy avea 7 luni si un pic anul trecut cand am dus-o la mare si am vazut ca erau si mult mai mici. Nu esti rea, nu ai de ce sa te invinovatesti. Noi nici nu aveam cu cine sa o lasam si nici nu m-ar fi lasat inima s-o las acasa. Am luat carutul cu noi peste tot. Baita ii faceam la pranz dupa ce veneam de la plaja si seara o luam in carut cu noi si dormea.... de mama focului. Dar depinde si de copil. Pe drum a fost ok. Carutul ei se desfacea si se facea ca un cos mai mare. L-am pus pe bancheta din spate si a dormit... s-a mai trezit, dar a fost ok.

Alina, eu am dus-o pe Stefy anul trecut. I-am luat lotiune de plaja, jucarii i-am luat de acolo niste forme si o barcuta cu care am plimbat-o si-a fost foarte incantata. In apa mi-a fost frica s-o bag ca am zis ca-i prea mica si sistemul de imunitate nu e gata si sa nu i-a ceva. Asa am gandit eu atunci. Apoi un cearsaf din ala igienic de la Happy si sapcuta, neaparat. Si lichide multe. In rest, nu stiu ce altceva a mai avut....... aaaaaaaaaa cutia de bere, ca nu puteam sa scapam de ea. E inebunita dupa bere.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Si tot la mare am mai avut piscina gonflabila, pe care o foloseam si la baita....si umbrela mea care e mareeeeeeeee, sa n-o prea bata soarele. Oricum la plaja mergeam dimineata devreme si pe la 10 deja plecam spre casa. Si cum a zis Simo, nu uitati medicamentele.... speram sa nu va trebuiasca, noi nu le-am folosit, dar nu plecam fara ele.

Daniela si pe fata nu o dai cu nimic? vai ce e pe fata ei mititica. Nu stiu ce sa zic, dar nu pare de la febra.... Eu zic sa mergi sa mai ceri parerea altui medic.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!

Am trecut sa fac cinste si pe aici

S-a mai dus un an din viata mea, asa ca va invit la party

Va multumesc mult pentru urari: Celia, Miha, Simo, Cris, Daniela

Daniela, aveam un plan de sarbatorire pentru azi, da' in ultimul moment a fost dat peste cap aseara. Asa ca am amanat pentru maine. Va fi alaturi de cei dragi, ceva restrans, intre noi.
Astazi... deocamdata ar trebui sa fac ceva de mancare si niste ordine pe aici , da-mi permit luxul de a avea o leneeeeee... Deci mai aman si asta vreo ora-doua.
SI pe seara, petrecem in doi

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Eu n-am mai intrat de vreo doua zile ca am avut o raceala urata, cu febra 39 si perfuzii. Acum sunt ceva mai bine, dar nu pot sa inghit nimic. Si parca am tot capul infundat. Si totul mi se trage de la o prostie. Eu pe Stefy o iau pe gat. Joi cand am luat-o de la cresa mi-a vomat in cap. Cand am ajuns acasa mi-a dat cu niste apa, nu tocmai calda pe cap si mi-am pus un prosop. Am hranit-o, am culcat-o si abia apoi am facut baie si m-am uscat, dar deja a fost tarziu. Nu faceti ca mine. Am avut doua nopti si o zi de cosmar. Si ca sa fie complet tacamul a facut si ea febra 39, Dumnezeu stie de la ce, ca ieri n-a mai avut nimic si nici azi. Insa e putin rosie in gatut si vomita.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Ralu, petrecere frumoasa! Sa fii fericita multi ani alaturi de cei dragi.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTI ANI RALUCA,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS DIN VIATA!

Oana nu ne-am gindit neaparat pe unde o sa mergem,stim doar ca o sa ajungem citeva zile la mare si apoi pe la munte,cred ca pe la Brasov ca noua ne place mult zona aceea
Prietena mea inca nu a nascut,dar nu da nici un semn bebelina,caci va fi fetita, ca ar vrea sa vina pe lume,stie ea ce stie...
V-am pupat

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Raluca! Toata fericirea din lume!
Ne pregatim sa plecam la bunici! Pupicei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani! Ralu-multa sanatate , bucurii si ce mai vrei tu.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

Daca vreti sa vedeti cum aratam uitati-va aici
http://good-times.webshots.com/photo/2036015740103159727qcknVS?vhost=good-times

Mititica de ea... Numai pe fata are din cate am observat din poze,nuuu? Nu stiam ca de la febra poate face asa ceva.Pe mine m-ar duce gandul la ceva medicament/antibiotic...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Haideti sa va povestesc o faza cu Robert...
Azi la masa ma scalambaiam si ii cantam Amirei,doar doar a deschide gura pentru 2 lingurite de mancare... La un moment dat imi zice Robert sa-i cant si lui dar un cantec de copii mari. Si incep sa-i cant "Cantecul gamei".La sfarsit ii zic:"hai repeta dupa mine:do re mi fa sol la si do..." La care el: "do le mi fasoleee...."

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput