Gravidute & Mamici de IASI (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NETTY75 spune:

salut fetelor...apar si eu nou pe aici..dupa ce am colindat si prin alte forumuri...Am si eu o intrebare!imi puteti spune mai multe amanunte despre dr. Galearschi Sorin?cum e?ce preturi are?vine la nasteri?etc....eu sunt insarcinata in 14 sapt..si as vrea sa merg si acasa la un dr.bun....daca nu voi pe cine recomandati din Iasi mai cu caldura?
Aaaa si inca ceva:in Iasi exista vreo clinica particulara...ma rog unde se poate naste in conditii umane!!Stiu ca anumiti dr au cateva saloane la Cuza voda!care sunt aia?
Va multumesc mult si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

quote:
Originally posted by NETTY75

.......
Aaaa si inca ceva:in Iasi exista vreo clinica particulara...ma rog unde se poate naste in conditii umane!!Stiu ca anumiti dr au cateva saloane la Cuza voda!care sunt aia?
Va multumesc mult si ne mai auzim!

Felicitari pt. sarcina!nu exista clinica particulara unde se poate naste in Iasi..din pacate..
Nu sunt saloane a unor anumiti dr..ci doar saloane de 2 sau 3 stele..cu conditii mai bune..treb. sa vb cu dr tau pt. a rezerva o astfel de rezerva cu cateva zile inainte de a naste. costul e 50-100 lei/noapte deocamdata..din ce stiu eu.

ref. prima parte a intreb poate iti rasp. altcineva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc frumos Cristina Ai memorie buna Nu ma asteptam sa retina si altcineva(o rugasem pe Ralu sa nu scrie pe forum - motive personale).
Multa sanatate si pt. fetita ta. Sa realizeze tot ce isi doreste in viata.

Netty: asa cum ti-a raspuns si mamici de iasi(kriss?) nu exista clinica privata in Is. Dar daca ai un medic bun treci usor peste toate neplacerile din spitalele noastre. Referinte: uita-te pe listuta de la inceput si alege ce crezi ca este mai bun pt. tine. Am fost monitorizata si am nascut cu d-na dr. Grigore si o recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, eu doar ti-am dat dreptate, nu am spus-o cu rautate, sau cu vreo alta intentie. Te rog sa nu fii suparata pe mine, ca nu asta a fost intentia.

Nu sunt suparata mey... Mama lui de internet,care nu lasa omul sa perceapa nuanta si sa creada ca toata lumea se cearta cu toata lumea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

-fara scarlatina(sper).

Dupa cum spuneam scarlatina n-a aparut si nici sa nu apara.

Astept sa se trezeasca vlad sa-l duc la analize.
despre alcool-alcoolul e pentru petrecere si cafeaua e pentru fete.E litera de lege.(la vald)Oricum avem alcool la masa doar cind sunt musafiri.
Cu coca-cola e mai greu.Face uneori scene- citeodata mai cedez.Nu cumparam niciodata asa ceva-de fapt nu cumparam suc decit cind avem musafiri.

Oana aia de pomenesti tu sunt electrozi si ai dreptate-solutia in care se baga sunt solutii de electrolit si sunt saruri aceste solutii.
Acum de ce aceste solutii(ce conduc curentul electric) sunt si saruri de hidratare nu-mi explic insa.Zic si eu ca la clasa-lasati-ma sa ma documentez si daca aflu va zic.

Azi am iar lectie deschisa-de data asta in fata colegilor din scoala.Dar e ok-nu sunt stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata.

Multumim de cafea, Nonna. Si speram sa fie bine cu scarlatina. A! dar astia de la scoala nu te iarta dom'le! Pai dupa "f bine" la brigada ce vor sa mai vada? Sau doar asa, sa treaca ei in acte - si in constiinta - ca au facut si asta. Bafta. (eu daca as fi in locul lor te-as mai pasui, ca doar ai doi copilasi acasa, nu doar timp de lectii, planuri etc; Domnisoare profesoare nu aveti pe acolo? Sau batranele de astea care nu au ce face? Or ele, sunt scutite pe motiv de experienta - la unele lipsa la altele prea multa)

quote:
Oana: uita-te bine, ca ma vezi langa tine

Darria, eu ma uit, ma uit..dar nu te vad. Poate nu ma uit eu bine? Or nu ma uit in directia care trebuie?

Multumesc de raspunsurile cu elctrozii/electrolitii . sa zicem ca-s lamurita. (atata cat imi trebuie)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Bai, la noi lectiile deschise sunt cu programare si cum is programata in mai-asta e.
Si de trecut in acte mie imi revine sarcina asa ca nu ma pot sustrage.Dar intre colegi - e ceva asa -sa fie facut.
Sau poate invata cineva ceva de la mineeu mai primesc indicatii...

Partea proasta e ca mai cheltui niste bani pe o cafea, o prajitura si-un suc.Ca asta e traditia-noroc ca noi aste-a mai tinere am taiat friptura de pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, eu nu am rezistat si ma facut aseara checul cu lamaie. A iesit f bun (desi cred ca m-am grabit sa il insiropez; as fi putut astepta sa se mai raceasca, dar venea sotul si era musai sa fie gata. Si chiar a meritat, ca m-a laudat tare. ) Am facut si pateuri cu branza si pizza (daca tot era cuptorul incins) Nu mai am nimic. Totul s-a mancat aseara intre 8 si 22. Nu ma intrebati daca am termite, nu, nu am. Doar un sot gurmand. Si eu...o pofticioasa (Stefan a mancat doar pizza, lui prajiturile nu-i plac deloc, de nici un fel)

Asta ma gatit eu ieri: pateuri cu branza, chec si pizza (hai, ca tot am fost putin harnicuta, nu? (da modesta?)

Nonna, am vazut poze. Ce mari baieti ai! si frumosi, asta se intelege. Masina de spalat e asa, un fel de talisman? Andrei e adorabil in baie, alaturi de Vlad.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ANDREIA!!!!

De ce era secret?

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput