Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 11
ghinetz spune:
Sambata am fost in parc si ne-am intalnit cu Lorina (Laviniei)
Uitati cateva poze incepand de aici.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Oana,nu cred sa fie nici o diferenta intre cele 2,Hidrasec si Elektrolyt,amandoua is pt hidratare in caz de diaree.
Eheheee...am vazut si eu blogul Laurei si am salivat intens. Si pe culinar o urmaresc.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Darria spune:
Oana: uita-te bine, ca ma vezi langa tine Din cate stiu hidrasecul este antidiareic(daca oprim diareea prevenim dezhidratarea) iar electrolyt(ca si pedialyt) este o sare pt. rehidratare.
Irina: homograma In mod normal ar tb. recoltat din degetel.
Intreaba medicul, poate nici nu este cazul sa chinui prichindelul.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Uitati cateva poze incepand de aici.
Ce frumos stie el sa se plimbe prin parc!
Pupici Lorinei si mamicii sale.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
quote:
Originally posted by Darria
Oana: uita-te bine, ca ma vezi langa tine Din cate stiu hidrasecul este antidiareic(daca oprim diareea prevenim dezhidratarea) iar electrolyt(ca si pedialyt) este o sare pt. rehidratare.
Irina: homograma In mod normal ar tb. recoltat din degetel.
Intreaba medicul, poate nici nu este cazul sa chinui prichindelul.
Pai tocmai asta e, ca dr a venit sambata acasa sa o consulte si nu a gasit nik in neregula...
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
Danelutza spune:
... bau, i-am declarat razboi soatei cu privire la picatura de vin din paharul domnisoarei printese, de fapt razboiul era in desfasurare de mult timp, asa ca am scos din dulap sticla cu sirop de zmeura si colorez apa , ca tot arunca in chiuveta apa colorata cu stropul de vin.
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Lacramioara,eu doar mi-am exprimat o opinie personala si trebuie luata ca atare.Nicidecum nu am cautat sa arat ca am EU dreptate.Poate ai si tu dreptatea ta,motive pentru care ii dai si eu nu le inteleg.De asta am spus ca prefer o discutie constructiva. Poate mai aflu/invat ceva ce nu stiam,ce mi-a scapat.
Miha, eu doar ti-am dat dreptate, nu am spus-o cu rautate, sau cu vreo alta intentie. Te rog sa nu fii suparata pe mine, ca nu asta a fost intentia.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Oana, ce frumos se plimba el pe alee....
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
Oana super pozele cu Lorina si cavalerul tau
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
mi-am adus aminte cu intarziere din pacate ..
LA MULTI ANI ANDREIA!!! Darria, sa iti creasca fetita mare,sanatoasa si sa aiba noroc in viata!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)