Gravidute & Mamici de IASI (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica tinem pumnii sa fie bine

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Oana,iti dau o prajiturica si fara sa fii de acord cu mine.
Electrolitii aia is saruri de rehidratare.

Irina,eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la dinti si simptomele aferente eruptiei.La Amira inca nu e cazul,iar la Robert am trecut destul de usor peste,fara febra si alte nebunii.Iar acum,Amira nu mananca pentru ca nu vrea nu pentru ca ii ies dintii.

Cristina,noi nu avem aparatori.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Vreau praji, da azi ce ai facut bun? (desi vreau orice, chiar mi-e asa pofta de ceva dulce...)

Multam de explicatia cu sarurile. (ma prinsesem eu asa, intr-o doara. Nu am folosit niciodata la Stefan, nu a fost cazul, desi am avut in casa, de la Humana parca, dar le ziceam "saruri de hidratare", nu am folosit denumirea de electroliti)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Nonna eu sunt optimista cu Vlad. Nu cred ca asa repede a luat boala. Zic si eu, dar nu doar ca sa te incurajez, efectiv asa simt. (in alta ordine de idei: nu ti-a mai ramas vreo farama de prajitura de aiai?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, eu sunt de acord cu tine, dar sotul tot ii da cu seringa de la Nurofen, bere fara alcool. Se tine dupa el de mama focului si el ii da, dar putin. Un strop la ei e ca un val la noi. Rosiile, de oricare ar fi nu-si au rostul. Tu esti cea care are dreptate, deci.... rosiile spre noi.

Oana, Electrolyt, e un plic cu saruri de rehidratare de la Humana.

Eurespal, e un sirop pentru tuse.

Monica, sa dea Domnul sa fie bine Vlad.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Irina: nici eu nu stiu ce sa spun. Teoria spune ca nu se face febra la eruptia dentara desi practica infirma. Serifa mea nu a avut nimic, doar vedeam gingiile umflate si urmaream cum cresc.
Poate o homograma completa, pt. inceput.

Mihaela si Simona: aveti dreptate, de aceea si eu evit sa vb. cand nu cunosc mamicile.

referitor la saruri si hidratare: astazi pediatra ne-a rec. hidrasec desi ieri am fol. electrolyt(traim vremuri kk cu febra - astept rez. la analize) si sucul de la hipp(ors).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Miha, eu sunt de acord cu tine, dar sotul tot ii da cu seringa de la Nurofen, bere fara alcool. Se tine dupa el de mama focului si el ii da, dar putin. Un strop la ei e ca un val la noi. Rosiile, de oricare ar fi nu-si au rostul. Tu esti cea care are dreptate, deci.... rosiile spre noi.

Lacramioara,eu doar mi-am exprimat o opinie personala si trebuie luata ca atare.Nicidecum nu am cautat sa arat ca am EU dreptate.Poate ai si tu dreptatea ta,motive pentru care ii dai si eu nu le inteleg.De asta am spus ca prefer o discutie constructiva. Poate mai aflu/invat ceva ce nu stiam,ce mi-a scapat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Cand ma lamurisem si eu iar sunt in ceata: care e difernta intre Hidrasec si Electrolyt?

Si sa indulcesc ziua asta mohorata: am gasit niste retete bune-bune pe blogul Laurei (unele fete il stiu). Poate ma incumet sa fac si eu ceva. (uitati aici adresa: http://savalaura.blogspot.com) Mie mi-a placut checul cu lamaie, Lemon-urile, Praji cu nuca de cocos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by Darria

Irina: nici eu nu stiu ce sa spun. Teoria spune ca nu se face febra la eruptia dentara desi practica infirma. Serifa mea nu a avut nimic, doar vedeam gingiile umflate si urmaream cum cresc.
Poate o homograma completa, pt. inceput.

Mihaela si Simona: aveti dreptate, de aceea si eu evit sa vb. cand nu cunosc mamicile.

referitor la saruri si hidratare: astazi pediatra ne-a rec. hidrasec desi ieri am fol. electrolyt(traim vremuri kk cu febra - astept rez. la analize) si sucul de la hipp(ors).

Homograma? Cu ce se mananca, ca eu cu de-astea nu prea le am...

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
Miha, ii spun sa se baricadeze in cabinet!
fiecare face cum crede de cuviinta, nu stiu daca ma crezi,dar am consultat mai multi pediatri cu privire la lipsa de pofta a fetei, cu mofturile ei, refuzul de lapte praf, de bibe samd..am si zis la un moment dat..cred ca depinde de copil, si mie mi-ar fi fost mult mai usor sa bea lapte praf fata...dar daca nu vrea, eu ce pot face?

N-am spus si nu m-am gandit nici macar o secunda ca nu te cred ca vrei sa faci ceea ce consideri ca e cel mai bine.Daca n-am fost de acord cu ceva anume,n-am fost de acord cu sfaturile pe care le-ai primit de la pediatru,de asta am si spus ca eu l-as schimba imediat.Pe tine nu te-am inteles de ce ai tinut cu dintii,cum se spune de aceste sfaturi,cand era evident da Ale nu era de acord cu ele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Vreau praji, da azi ce ai facut bun? (desi vreau orice, chiar mi-e asa pofta de ceva dulce...)

Deocamdata n-am facut nimic,dar m-a pocnit o pofta de Krem.

Mergi la inceput