Iarta-ma, Doamne, caci am pacatuit !
De doua saptamani locuiesc la socrii pt ca la mine acasa e mare santier. Si in fiecare dimineata, inainte ca ei sa plece pe santier, ma duc sa cumpar paine, luandu-mi si mie o prajiturica numita FLOARE DE ZAPADA sa am la cafea.
Ei bine, azi dimineata am cumparat UN TORT FLOARE DE ZAPADA mare ... cand am ajuns acasa, l-am lasat ascuns in masina, si am prezentat doar painea.
Acum au plecat, iar eu ma delectez pe forum cu o cafea si mancand cu lingura crema tortului direct din cutie ... numai pt mine !
![]()
Voi ce pacate grave aveti ?
Sibylle saptamana 36 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Sibylle, din titlu am crezut ca ti-ai facut de cap cu Ali baba si cei 40 de hoti plus echipa Manchester United, inclusiv antrenori si jucatori de rezerva:)

Avand in vedere ca esti in sapt. 36, fapta ta nu e pacat.. ci doar pofta de gravidutza:)
Sa-ti fie de bine tortuletzul, nastere usoara si bb sanatos! Si nu uita sa mai pacatuiesti din cand in cand... dar nici nu prea des, ca nu prea ajuta la silueta![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
desprecopii spune:
Ptiu ce m-a speriat topicul Sybille.
Da si eu am o ciocolata amaruie ascunsa in dulap. Daca o prinde sotul o insfaca el. Asa ca uneori am treaba la dulap.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
desprecopii spune:
Da si eu am o ciocolata amaruie ascunsa in dulap. Daca o prinde sotul o insfaca el. Asa ca uneori am treaba la dulap.
giulia71 spune:
Am pacatuit si eu cu o portie babana de foie gras, desi eram la cura si acu' cantarului abia ajunsese sub 65!
Sper sa ma ierte DD![]()
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
laureta spune:
Eu tocmai am terminat un meniu mare de BigMac 
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Miky_Ria spune:

super tare!
Eu pacatuiesc periodic. Am o slabiciune pentru iaurtul cu fructe si deserturile lactate cu fructe, de fapt asta inseamna pt mine dulciuri...+inghetata! de cate ori cumpar (nu mananc in fiecare zi, doar cand ma loveste pofta), le tin ascunse in frigider in lada cu legume, si nu dau la nimeni-nimeni, nici daca imi cumpar 10 odata![]()
! exceptie face fetita mea, dar ei nu ii plac si nu papa mai mult de 2-3 lingurite.
Deci......... sa ne ierte DD si sa fim sanatosi!
michela09 spune:
Si eu am "pacatuit" toata saptamana, desi imi propusesem sa reincep de luni regimul disociat. Dar luni seara a venit sotul cu prajituri bune, bune, bune..., miercuri s-au serbat cateva colege - am servit tort de ciocolata
, cremsnit, etc, iar aseara am facut o prajitura cu capsuni si bezea.
Sa mai zic si de ciocolata cu alune de padure pe care o sa o mananc mai tarziu?!!! 
Dar de luni promit sa ma apuc de regim !
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
ce imi dai sa nu te spun?
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos
april spune:
Sybille, macar tu ai o scuza ca vine bb....dar noi, celelalte nu prea avem motive
...ciucalata am furat si eu din sertarul fetitei mele
...nu recunosc nimik ![]()