Iarta-ma, Doamne, caci am pacatuit !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

si eu am mancat oul Kinder al copilului.. si mai zic ca tin regim..rusine

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Sibylle ce tare esti cat am ras

si eu de duminica pacatuiesc continuu dar sa nu ma spuneti , ca daca vad fetele de la Superdieta o incasez rau

Toate cele bune!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur ca raspundeti.

Faza e ca eu nu consider ca pacatul consta in a manca mult ... ci in a face o magarie cu premeditare Adica io de dimineata am plecat cu cardul la brutarie, stiind ca n-am bani lichid decat pt 2 paini. Am cumparat ditai tortul, l-am ascuns in masina, am asteptat sa plece astia, am pus copilul in patut si am iesit afara sa iau tortul ... inca mananc la el si acum , e ora 15 deja. Iar in doua ore tre sa camuflez cumva in gunoi cutia de la tort (destul de mare, stralucitoare si cu funda rosie ... deh, aia credeau ca il cumpar sa-l fac cadou) ca sa nu se prinda nimeni de magarie.

Si ma bucur sa vad ca mai ascundeti si voi ciocolata prin dulapuri ... sau mai mancati kinderul copilului prinvindu-l apoi cu ochi naivi Asa va vreau !

Sibylle saptamana 36

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu m-am speriat cand am vazut titlul, ma gandeam la alte pacate....

si eu mai scap la kinderu copiilor, dar nu se vede ca lipseste, ca luam mai multe de obicei...

sotul meu mananca o ciolata intreaga o data! eu, nu ca nu pot!

si un alt pacatel al meu, imi comand pizza, nu pe ascuns, dar una numai pentru mine....

sibylle, vezi sa nu ti se faca rau de la atata crema delicioasa! puteai si tu sa-l imparti cu noi!!! asa ca sa ni se faca rau la toate, dupa.....
glumesc!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ei ca sa vedeti ce greseli am facut, gramaticale.....
trebuie sa mananc ceva dulce urgent!!!!!

am vrut sa spun, ca sotul meu, mananca singur, o ciocolata!!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

sibylle-ai si mie rusine ca m-am gandit la alte pacate

eu pacate deastea dea-dulciurilor nu prea fac ca nu prea i-mi plac doar asa cate odata ,cand simnt nevoia ma duc si fur de la sotul ca el se aprovizioneaza cu de toate,cand mergem la cumparaturi,
DAR IN SCHIMB,eu fac pacate cand i-mi cumpar hainute si pantofi(boala mea) pe ascuns,si la puisorul meu-
Si cand mai observa al meu cate ceva nou,zice;:-DA pe asta cand ai mai luat-o?
INCEP MINCIUNILE sper ca nu prea e mare pacat sau e?

Si stau intro zona cu multe magazine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mey, pacatul meu sunt forumurile de discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Hmmm... :))
De fiecare Craciun si Paste (sau alte ocazii cand la noi in casa "intra" dulciuri multe) imi pun in sertarele de la biorou cateva ciocolate deoparte .
Mai grav a fost ca acum cateva zile l-am pus pe prietenul meu sa-mi dea ceva de acolo si a gasit ambalajele .

Deci, grija mare, sa ascundeti urmele!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dupa operatia laparoscopica de fiere am dat jos cateva kg, fapt de care eram tare mandra

azi am luat masa la Mandarin, bufet chinezesc, all you can eat, nu pot sa va descriu ce bunatati am ingurgitat

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Iar eu am razbit chiar acum doua ciocolate mari cu frisca,citind forumul.Ma mai mir ca nu am somn la ora asta cind familia imi doarme bustean! Ciocolatele erau ascunse,bineinteles in sertarul de legume .Ce sa fac fetelor daca mama imi facea prajituri saptaminal, duminica,acu' am ramas si eu cu "sechele" din perioada copilariei cind dadeam iama prin frigider/camara,ca cica trebuia sa nu se "incrudeze" prajitura.Si nu era deloc cruda in burtica mea! Noroc ca am un metabolism bun,sa imi traiasca!

Aniela

Mergi la inceput