Iarta-ma, Doamne, caci am pacatuit !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Pai e 2,00 la mine....si de pe la 1,00 tot vreau sa pacatuiesc cu profiterol.....dar vad ca ma tin tare.....am pacatuit doar cu o cana de lapte cald.....poate ma ajuta sa ma calmez si sa adorm si eu.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

feteloooor...ce simpatice sunteti! am ras cu pofta de dimineata!

sa marturisesc si eu, alaltaieri am cumparat niste cornuri cu cioco, Mirunei ii plac si-i mai dau din cand in cand...ramasese unul, si l-am "pus bine" in dulap, numa' ca peste noapte iaca si pofta (nu-s gravi, ca pe atunci n-am avut pofte), si ma reped pe furis si devorez cornu' copilului...gandind ca o fi uitat! ei, as!parca se poate sa uite plodu' ceva! dimineata i-a cerut lu' buni cornu', buni a zis ca n-are, cupilu' s-a descurcat si-a gasit ambalaju'..."unde-i cornu' meeeeeeeeeeeu!?!?!"

si una de la Pasti: eram la socri, care mi-o tot ademeneau cu dulciuri , si au mai venit doi verisori cu oua kinder...io "mama buna", o pacalesc pe Mimi sa-mi dea si mie...mai mult de jumate. ma-ntreaba sotu', zic ca nu (da' m-a dibuit), m-am simtit putin infractoare...el coboara sa-si ia tigari...vine razand - "mi-am luat si eu unu' ca mi-a fost pofta"...urcam in masina - uitase sa arunce ambalajele, erau 2 kindere
unu' mai pacatos ca altu'

prajuturi imi mai iau si eu pe furis, da' le trec la "fapte bune", sa nu-i dau fiica-mi prea multe dulciuri...ma sacrific, ce sa fac

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ce subiect haios !!!si eu care credeam ca numai una ca mine exista pe lumea asta. Eu abia astept sa-mi ceara fiimea sa deschid borcanul cu crema de ciocolata si al meu este pana la final. Nu ma pot abtine cand il stiu in dulap. Of, of si dupa aia imi pare rau. Si ca sa nu ma duc in iad cu totul nu mai cumpar asa de des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Subiectul asta parca te indeamna sa dai iama la frigider sau sa iti scoti ciocolatica din seif ..

Mi-am amintit de mine gravi prin luna a 8-a, o pofta imensa de inghetata.. am mers la magazin si mi-am cumparat o ditamai cutia de inghetata de cioco, am luat lingurita de plastic si am tulit-o in directia parc sa nu o impart cumva cu cineva. Moama ce satisfactie pemine la final!!
5 orgasme pe minut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

VAi fetelor cat am ras! macar nu sunt singura " pacatoasa"
Eu nu ma dau in vant asa mult dupa dulciuri, ci chestiile sarate sunt slabiciunea mea. Mai ales dimineata, la micul dejun mmmm...

Eu, imi cumparam doar pentru mine si mancam pe furis chipsuri Pringles pe care le ungeam cu branza Caprice des Dieux ( o branza sarata si cremoasa ) un deliciu....Si ducem gunoiul pe urma, sa dispara urmele
Tuturor cunoscutilor mei li se pare extrem de scarboasa combinatia asta, si de fiecare data cand mancam in public asa ceva isi exprimau parerea, asa ca din cauza lor am ajuns defpat sa ma ascund

Si mai mananc pe ascuns castraveti murati!

Acum m-am mai potolit, ca as vrea sa pierd cateva Kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by michela09

Si eu am "pacatuit" toata saptamana, desi imi propusesem sa reincep de luni regimul disociat. Dar luni seara a venit sotul cu prajituri bune, bune, bune..., miercuri s-au serbat cateva colege - am servit tort de ciocolata , cremsnit, etc, iar aseara am facut o prajitura cu capsuni si bezea.
Sa mai zic si de ciocolata cu alune de padure pe care o sa o mananc mai tarziu?!!!
Dar de luni promit sa ma apuc de regim !

http://www.flickr.com/photos/11673246@N08/

Rugaminte mare de la o graviduta pofticioasa: vreau si eu reteta d eprajitura cu capsuni si bezea

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Acu eu vreau sa vad poza si descriere cu prajitura asta

Pacate mari nu am, prefer sa fie totul la vedere ca e tentatia mai mica. Oricum daca as trai cu sentimentul ca e ceva interzis as dori mai mult si pana la urma se vede pe silueta.

Tu esti insarcinata asa ca nu se pune, mi se pare absolut normal sa mananci un tort singurica daca ai chef.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vad ca sunt multe pacatoase pe forumul asta.

Clover, eu sunt la fel de gurmanda si cand nu sunt gravida. Am avut o perioada de cativa ani de foamete urata in copilarie, ani in care am mancat doar mar cu paine, asa ca acum daca mi se pune pata sa manac ceva, imi cumpar, nu stau sa ma mai gandesc cat costa, daca e rezonabil sau nu, daca e moral sau nu ?

Eu am mai intrat doar sa spun ca am ratat toata actiunea de ascundere a faptei savarsite. Adica am dus gunoiul, am facut tot ce trebuia, insa am scos cardul din buzunar cu tot cu bon si l-am pus pe birou. Iar sotul s-a uitat pe tichet si cand a vazut 13 euro la magazinul de paine m-a intrebat daca nu cumva am dat o petrecere in lipsa lui . Voilą!

Edit : si eu vreau reteta si poze la prajitura cu capsuni.

Sibylle saptamana 36

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ha, Sibylle, ma ingrijorase un pic titulul subiectului. Lasa, bucura-te de tort, ca altfel iti pica greu .
Eu, sa fiu sincera, ma ascund de copii mancand sub patura. Ma fac ca dorm, imi trag patura peste cap si rontai ca un soricel bombonelele Ferrero Rocher. Le dau copiilor cate una, ca sa nu ma simt vinovata (ma termina ochisorii lor nevinovati cu care se uita la mine cum infulect cate o bomboana), nu mai mult ca asta e ratia, iar eu mananc zece.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sibylle, eu vreau sa vad o poza cu tortul ala ca m-ai pus pe ganduri..... in halul asta de bun e???

Mergi la inceput