Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 22
musettepink spune:
Clau felicitari pt fetita sanatoasa!!!!!!Eram sigura ca ai o fetita!V-ati gandit la nume?Bine ca e sanatoasa si tu ai scapat de medicamente!!!!!!!!!

Cocorul e inchis??nu stiam.
Legat de socrii,eu va spun ca de cum m-a deranjat ceva am spus,ba chiar in trecut am avut si un mic show cu ei ca se purtau aiurea si isi cam bagau nasul in treburi care nu ii privesc asa ca i-am pus la punct si acum sunt mielusei.Bine recunosc am avut si sprijinul sotului care mi-a tinut partea dar eu zic ca nu trebuie sa va lasati socrii sa se bage in viata voastra,cu diplomatie puteti incerca sa-i puneti la respect!Discutati si cu sotul ,e f important sa va sprijine si sa va tina partea.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
24+
LUCA
musettepink spune:
ratonelu am discutat subiectul socrii cu sotul si nu am avut succes, asa ca m-am lasat pagubasa. sper sa nu mai apara pbleme macar pana nasc sa ma lase in pace.
25+ 
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
[/quote]
Oricum cel mai bine e sa eviti discutiile astea pe perioada sarcinii,sper ca dupa ce nasti sa il convingi pe sot sa intervina.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
24+
LUCA
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by felicic76
merci de incurajari, fetele! Se pare ca nu sunt singura cu pb. de memorie, sper doar sa se amelioreze!alina, andreutac, andy.p!
iepurila: cred ca stie ce-l asteapta, va fi marginalizat un pic, cu toate ca noi radeam si-ii spuneam "las"ca o sa-ti faca mama o jucarie vie ", este innebunit dupa copii, mingiute de tot felul si atentie!Acum i-am cumparat o cusca smechera, in noul apartament va avea un balcon la dispozitie, pe care nu-l putem acoperi si sunt curioasa cum va reactiona!
Clau: unde esti? tu intrebai de mancaruri!
Eu prestez una ciorbita de vacuta cu perisoare si dovlecei cu pipote si inimi! Vreau sa fac si ceva dulce, dar nu sunt inca hotarata. Idei?![]()
Vasile
17+
bibinika
foto
Feli si daca nu ai facut inca nimic dulce iti dau o idee (eu asat am facut in weekend) - crema de zahar ars, ieftin, usor si proteic
23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
PUP dulce toate burticile care au intrebat de mine si mi-au simtit lipsa 

Ma bucur ca sunteti alaturi de mine si mi-ati lipsit teribil in aceste 2 zile cand nu am putut vorbi![]()
Rog pe cine poate sa ma ajute si pe mine cu postarea in listuta a noului DPN 16.09.2008, CARUCIOR ROZ
, SPITALUL CF NR 2, DR. BUDU ANTOANETA.
pup anticipat.
23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
babytza spune:
Clau felicitari pentru fetita !!!!
Si eu am o fetita de 9 ani care este superba ... Cand o sa fiu lasata o sa postez poze cu ea...
Tocmai de aceea ne bucuram ca acum vom avea un baietel... o sa avem o pereche !!! Oricum ar fi fost la fel de frumos si daca era fetita..O luam de la capat cu fundite , rochite.....Sunt tare dragalase cand sunt mici...
As vrea si eu sa apar in timp real ca e tare enervant sa apar dupa 24 ore....
21 + 
kllemi spune:
felicitari CLAU pt.
, ce noroc pe tine ca ai aflat ce este eu inca nu stiu
dar da-bia astept.......
Buna fetelor, apar si eu dupa doua zile....dar ce pot sa fac asta este serv.
19+