Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

eu am luat pepene din billa...si e fff bunn....(oricum eu sunt zapacita dupa pepene ...asa ca ...tot as manca).
alinushaaaa....fii fericita daca ai luat doar atat.....bine,asta in cazul in care,am inteles,bebelu e sanatos!
nici io n-am pofte decat de fructe..si dulciuri sa nu vad ...decat salate,branzaturi si fructe ..si tot am pus...6kg.(m-am plans deja ..in cap trecut )

carla 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

sa va spun ce mananc acum la micul dejun (nu dati cu pietre) : fasole scazuta si branza telemea. sunt asa de bune impreunaaa...

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

alooo! Terminati cu pepenii, sunt preferatii mei, indiferent de culoare. Las' ca acum plec, si dau iama in piete :)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna dimineata burtici,

scuze ca nu am mai intrat de vineri insa nu mi-a mers internetul deoarece au schimbat in catier cablurile.

Va spun mai intai cum a fost la eco si apoi ma apuc sa citesc ce ati zumzait ca vad ca am ramas in urma

deci, avem se pare o FETITA asa ca ingrosam randurile fetitelor din odisee , are 569 gr, femurul 42 mm, diametrul bipariental BPD-ul 56 mm, circumferinta abdomenului AC-ul 182,2 mm, diametrul capului FOD -ul 73,9 mm. Din ce am inteles suntem in toate limitele normale, toti indicatorii sunt in parametrii normali, placenta este anterioara si ajune cranian la nivelul fundului uterin iar colul masurat pe burtca are 3,8 cm (am inteles ca pe burtica iese mai mica dimensiunea decat pe cale vaginala). DPN-ul s-a modificat in 16.09.2008 deoarece pisicuta noastra e cu cateva zile mai mare decat varsta gestationala .

Am fost de dimineara si la dr. mea si dupa ce s-a uitat peste eco a zis ca e super bine insa asta nu inseamna ca acum trebuie sa ma agit. A ramas doar sa scot nospa-ul si scobutilul si sa iau doar la nevoie, iar utrogestanul sa-l reduc la 2 partile pe zi timp de inca o saptamana, apoi il scot si pe el.

Nici nu va puteti imagina ce sentimente m-au trecut cand am vazut-o prima oara pe micuta noastra, incepusem sa plang pe masa iar dr si sotul nu stiau ce s-a intamplat. Era asa de frumoasa si de perfect conturata incat nu m-am putut abtine.E o mica comoara pt noi . I-am dat sotului sa scneze pozele de la eco si cum mi le da vi le atasez sa le vedeti si voi ca sunt super clar scose.
Cat despre filmulet trebuie prelucrat ca sa il pot atasa, deci cred ca abia diseara va apuca sa o faca si sper ca maine sa avem si filmuletul postat.

Cam asta este cu odorul nostru.

Va pupic si ma intorc sa citesc ce ati scris insa revin repede

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

alinusha....m-am gandit si io dar nu prea am pe cine...
dar las ca-l tocmesc diseara pe sot.....sa-mi ia macar pepene din billa....
freshnana....intr-adevar si la mine subiectu "socri"e f delicat....dar nu-i lasa sa te supere aiurea....eu le-am permis f multa vreme sa ma supere si m-am consumat pentru asta ...si pentru ce?!pentru nimic....pentru ca acum nici nu vor sa auda de mine sau de copilul meu....care culmea....e si copilul baiatului lor...ma rog...n-are sens sa intram in amanunte.
oricum....ar trebui sa vorb cu sotul tau ...si nu doar sa rabzi.
stiu...nici pentru el nu e usor..ca e undeva la mijloc....si noi am fost asa un timp.....dar apoi si-a dat seama cine e scorpia si cine nu.si pentru asta trebuie muullltt tact din partea ta.
gata ca nu-s io cea mai buna la sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!
s-a redeschis Mc Donald Unirii, a fost in renovare de la 1 mai, ii duceam dorul. Azi o sa ma simt vinovata nitel, dar promit sa nu mai mananc diseara
fiindca tot vb de noutati, stie cineva cata mazare in pastai tb sa cumpar sa fac o mancarica, asa cam 75o gr. boabe?
eu cu bebe nu comunic, am apasat mai tare acolo unde stiam ca este si am data de ceva rotund(ori capul/ ori fundul) si s-a retras imediat, a fugitO fi suparat pe mine? deja?
alinushca: Cocorul nu se mai deschide in formula veche, il fac magazin de fitze, cam ca Unirii.Dau totusi un ochi azi si-ti dau de veste1

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

CAPITOL NOU

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Fetelor eu m-am intors!!!!
Cu vesti bune zic eu: BB e ok e in grafic am retinut doar masa de pe lista de masuratori:877g e un grasunel.
Dar dr. m-a suparat azi ca m-a chemat sa ma internez o zi la maternitate pentru investigatii in legatura cu tensiunea mea si pe mine m-a indispus chestia asta : nu cred ca o sa merg pentru ca spitalul ala imi face numai rau psihic si prefer sa nu ajung acolo decat cand trebuie sa nasc.Asta e asa gandesc eu sunt un pacient neascultator.Voi ce ziceti fetele mele?Dati-mi sfaturi.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Diana ma bucur tare mult pt tine si baietelul grasut si multe multe multe felicitari !!!!!!! Ai grija cu tensiunea si incearca sa te relaxezi mai mult ca sunt sigura ca va fi bine.
x2 si pt bebe.

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

clau felicitari pt printesa. ma bucur ca mai apar si fete in odisee ca apoi baietii de unde sa aleaga ? :-) sa fie sanatoasa si sa creasca mare
ratonelu am discutat subiectul socrii cu sotul si nu am avut succes, asa ca m-am lasat pagubasa. sper sa nu mai apara pbleme macar pana nasc sa ma lase in pace.

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

clau...bravooo...pt bebelina..sa fie sanatoasa....
sa-i faci codite si rochite

Mergi la inceput