Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

gata am terminat de citit.
Deci, pana lanoi informatii nu voi folosi creme enticelulitice.
Si da, am reluat cercetarile despre plantele contraindicate in sarcina, si socul nu se afla printre ele. Deci voi bea socata.

Feli, am ras cu lacrimi. Bietul Fox. Oare intelege ce i se intampla? Ce veselie pe capul lui ca te-ai intors sa-l recuperezi.

Nusha, zici ca ti-ai gasit hainute in Mall? Sa ma duc si eu sa caut. Am tot evitat Mall-ul pana acum. Mai este in carfour un magazin care aduce hainute pentru gravidute. Vazusem niste pantloni care mi-ar fi placut, dar aveau doar marimi mici si maria sa fundul meu nu incapea.

Iesence, daca aveti alte idei...va rog. Sau bacauance si vasluience ca ajung si in aceste zone.

Eu, iepurica 17+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anreutac si eu l-am simtit pe bebe tot devreme, dar la inceput mai mult ma gadila. Cand a devenit relativ activ, in jurul saptamanii 18, a facut asa o pauza de vreo saptamana si a revenit in forta, intr-o sambata pe la miezul noptii. Si, da, il simte si tati.

Noi facem eco pe 10 iunie, la 23 de saptamani. Pana atuci, bb ramane inca neutru. Pana acum am fost foarte sanatoasa si in grafic, dar de 3 zile ma cam tine burta jos, am mai scris despre asta dar inca nu s-au postat mesajele. Din pacate, cand va recuperam, am postat si la cap.60. :d

Acum incerc sa stresez moderatorul, sa ma lase si pe mine sa vorbesc cu voi in timp real, deci sa ma scuzati daca vor aparea mesaje de-ale mele ca ciupercile dupa ploaie.

toate fetele vesele si frumoase.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

merci de incurajari, fetele! Se pare ca nu sunt singura cu pb. de memorie, sper doar sa se amelioreze! alina, andreutac, andy.p!

iepurila: cred ca stie ce-l asteapta, va fi marginalizat un pic, cu toate ca noi radeam si-ii spuneam "las"ca o sa-ti faca mama o jucarie vie ", este innebunit dupa copii, mingiute de tot felul si atentie!Acum i-am cumparat o cusca smechera, in noul apartament va avea un balcon la dispozitie, pe care nu-l putem acoperi si sunt curioasa cum va reactiona!

Clau: unde esti? tu intrebai de mancaruri!
Eu prestez una ciorbita de vacuta cu perisoare si dovlecei cu pipote si inimi! Vreau sa fac si ceva dulce, dar nu sunt inca hotarata. Idei?

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

felicic76 draguta treaba cu Fox, bine ca ti-ai adus totusi aminte de el si ca nu ti l-a furat careva!

Vad ca voi tineti animale in timpul sarcinii. Dupa ce nasc mai au loc in casa cu bb? Mai ales pisicutele, mi se par periculoase din pricina parului.

Citeam pe undeva ca oricum bb-ii sunt sensibili la stimuli, dar alergiile nu se manifesta decat tarziu, dupa cateva luni, un an, dupa ce se depaseste pragul acela maxim de sensibilitate.

Pe de alta parte, o cumnata de-a mea are un pisoi care doarme chiar aproape de bebita ei, care are vreo 2 luni. Privelistea era superba, dar mi s-a parut oricum exagerat.

Sa stiti ca nu sunt genul speriat, de altfel am tot avut copii crescand prin jurul meu (vin dintr-o familie xxl si sunt cea mai mare). Am avut si cel putin 20 de pisoi la viata noastra, pentru ca adoptam toti orfanii din spatele blocului si pastram pisicile ca nu le lua nimeni.

Sa vedeti: intr-un an am avut peste 10 matze, incat le facusem camera separata. Stand la parter, cele 2 matze ale nostre de-atunci au fugit pe geam si s-au intors bortoase fara ca noi sa ne dam seama la timp. Fiind foarte tinere, nu le putusem castra. Doamne ce aventura a fost atunci! Noroc ca am reusit sa ii plasam repede.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hi hi felicic, stai linistita, cum au zis fetele, e normal sa mai uitam una alta...sa fim si noi mai aeriene , eu ori sunt mai detasata..mai uit una alta...ori sunt stresata rau...asa ca prefer prima varianta
Cat despr compotul tau , auzi si de la mine una, ieri la masa sotu avea un pahar plin de Cola , in care poposise o musca minuscula si auzi la el ca nu mai bea,sa arunc bunatate de Cola (pe mine nu prea ma lasa sa beau si mi-e o pofta ), ei...cum sa arunc cola mai ales ca era atat demica musca abia am gasit-o si am scos-o, asa ca m-am ales cu un pahar plin de Cola

Mergi la inceput

Nu cred ca are vreo contraindicatie socata, din contra. Insa mare grija, banuiesc ca stiti ca dupa cateva zile fermenteaza. Adolescenta fiind, m-am ametit bine dintr-o cana de socata care a stat la cald vreo 5 zile dupa ce fusese gata.

Ma miram eu ca aluneca asa caldutpe gat, ca vinul... Moderatorilor, lasati-ma si pe mine sa vorbesc normal ca turbez asa! Eventual dati si un mail ca sa stiu dinainte...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by CD27

Hi hi felicic, stai linistita, cum au zis fetele, e normal sa mai uitam una alta...sa fim si noi mai aeriene , eu ori sunt mai detasata..mai uit una alta...ori sunt stresata rau...asa ca prefer prima varianta
Cat despr compotul tau , auzi si de la mine una, ieri la masa sotu avea un pahar plin de Cola , in care poposise o musca minuscula si auzi la el ca nu mai bea,sa arunc bunatate de Cola (pe mine nu prea ma lasa sa beau si mi-e o pofta ), ei...cum sa arunc cola mai ales ca era atat demica musca abia am gasit-o si am scos-o, asa ca m-am ales cu un pahar plin de Cola

parca te si vad pescuind musca si lipaind cola cu o placere nevinovata! tare faza!

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Pana n-o sa uit: voi ati gasit blugi clasici, sau pe-aproape, ma rog,pe picior sa fie, culoare deschisa si cu banda elastica in loc de banda aia stresanta care nu malasa sa ma inchei?? Am cautat deja de mi-a venit acru si n-am dat de ei. In disperare de cauza,era sa-mi modific niste blugi si am cautat banda elastica separat si n-am gasit nici de-aia la mercerii!!!

all cu intarzierea de rigoare de 24 de ore.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor!

Anca si Andreea And, felicitari pentru schimbarea semnaturii de ieri!!

Azi a venit randul nostru sa schimbam semnatura, SUNTEM FOARTE MARI! Peste 15 saptamani suntem in brate la mami!!! Asa ca am schimbat si semnatura si efectul glow de la nume, prea era roz pentru Luca al meu...:)))

Anca, inteleg perfect ce spui de Carla. Asa ma joc si eu cu Luca, el misca in dreapta, in stanga, sus, jos, se intoarce, e sala de gimnastica. Insa, cand pun mana pe abdomen intr-o parte, vine si el acolo, si parca ciocaneste spre mana mea, sa iasa. Uneori ridic repede mana, studiile spun ca simte caldura mainii mele si chiar cauta o imbratisare. Puiul meu!!! Si eu astept asa de tare sa il iau in brate! Si, mai nou, cand misca Luca, burtica mea face "valuri", ia diverse forme, asa ca tati il si vede acum, foarte clar, nu doar il simte la mana.
Si btw, Anca, si mie mi-a fost dor de tine!

Sarcina mea e minunata, nu ma doare nimic, bebe misca, ne plimbam, mancam, ne rasfatam!
Inca nu ne-am mutat, Andreea, ne mutam la inceputul lui iunie.

Azi mergem la ai mei la pranz, sa vedeti ce balon ma intorc acasa. Face mami meu o mancarica...

Andy_galro, Laura, Andreea_and si toate fetele si duminica frumoasa!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna ziua burticutze

ca mi-ati ridicat moralul cu mesajele voastre si am avut alta stare cd am ajuns la faimoasa iarba verde. am jucat fotbal cu fi-miu, am stat pe un scaun si am zacut un pik, plimbat, mai odihnit in masina. dupa 3 ore jumate am plecat (petrecerea a durat la iarba verde 8 ore, dar eu nu puteam sa stau atat)

multumesc inca o data pt cuvintele de sprijin.

felicic cd am inceput sa citesc mesajul tau cu visinele eram deja lesinata ca visinele sunt si fructele mele preferate. dar cd ai ajuns la partea cu viermusii...mi-a trecut brusc. aici in cta inca nu au aparut cirese romanesti klumea, ce sa mai cer si visine. pana apar alea mai e vreo jumate de luna

va urez o zi buna

25+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput