Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna dimineata!
ce liniste a fost weekendul asta!
noi ne-am trezit devreme, am fost la biserica, am mincat, acum ne pregatim de repriza a doua de plimbari, ca deja vine caldura maaare.
toate.
duminica minunata!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neata burtici!
dupa o scurta absenta, iata-ma-s mercic alina si monica
( scriu din amintite, din cauza reclamei am pierdut deja un msg lung)
anca: bine ati revenit, sa fiti sanatoase si jucause in continuare1
nerantula: ai fost(esti) superba! CASA DE PIATRA!
danucu: feicitari pentru bebelin(a) sanatos(oasa)!
Cd: subscriu la ce a zis miruna si adauga si eu o "piperata" pentru colegele tzatze!
teomaria: vazut poze superbe!
dyanira: wow, un urias, hihihi, mergeti direct la scoala voi! Sa fiti sanatosi si asculta dr ce zice cu tensiunea aia!
claudina: ce mamicuta harnica! Sa stapaniti sanatosi noua achizitie!
andreutac, andy_garlo, freshanana,nushulica, andy.p, zambetmic si restul de norocoase un mare si sa aveti o zi minunata!

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici,
andreutac felicitari pentru bebelina in grafic si jucausa
freshanana, unde esti mami, sperca nu ti s-a facut rau ieri

Eu am umblat ieri de nebuna dupa rochie pentru cununie, am ajuns in magazin cu 5 minute inainte sa inchida si mi-am luat rochia , e gri, peste genuchi, cu bretele subtiri si cupe in triunghi, nu imi arata ditamai burtica...chiar sunt multumita de cum imi vine , toata treaba e sa nu pun ceva suncutza pe spate sau sa mi se mai bombeze sanii ca...nu-i de bine . gata am mai redus si eu din stresul cununiei, am rochie si verighete

Sa va spun si eu ce face Mikul, pai in primul rand se ascunde de tati...cum pune tati mana...se piteste, hi hi, apoi n-o lasa pe mami sa stea in pat, daca ma asez pe partea stanga, incepe sa ma bata (si eu ma gandesc ca tre sa ma ridic, poate il deranjez), ok...ma intorc pe dreapta, stau putin si..incepe iar sa ma bata, in partea dreapta , dar e haios, imi place de el de nu mai pot

Sa va distrati daca iesiti pe undeva burtici

Mergi la inceput

feli ma bucur ca ai aparut!
CD, sa porti sanatoasa rochita, dar vrem si poze. smecheri rau bblushii astia, inca din burtica

alexa simami

Mergi la inceput

pana sa apuc sa le notez undeva, vi le impartasesc voua, din ciclul
De ale gravideniei
1. printre fructele favorite: visine> surpriza mare, am gasit la gura de metrou Brancoveanu, un taran, achizitionat un kil jumate. Mancat repede cativa pumni, restul la compot. Le asez in oala si ma invarteam pe langa aragaz. Ghici surpriza: aveau viermisori care se ridicau la suprafata din cauza apei fierbinti(tb sa-mi inchipui ca nu aveau inca timp sa se coaca, "carnita" din interior accelereaza inrosirea) Ingretosata, sting focul si ma pregatesc sa cobor sa-mi cumpar compot. In casa mirosea dumnezeiesteMai cuget cinci minute, ma gandesc cate fructe deja "incercate" am mancat in copilarie, ma intorc, adun cu spumiera toti nepoftitii din compotul meu, pun zahar vanilat din belsug si m-am ales cu vreo 4 borcane de compot . BUUUN! ii povestesc sotului si din spirit de fronda, a baut si el doar zeama
2. in mod normal ma laud cu o memorie de elefant, dar acum remarc ca uit multe si nu aveam cum sa ma ramolesc in cateva luni! Plus ca am mai citit cate ceva despre neuronul gravid!
Cobor sa iau lapte seara tarziu, sotul prin Praktiker dupa ultime cumparaturi, iau cainele, sa-l plimb si pe el nitel, il leg aproape de magazin, cumpar lapte, dar..hotarasc sa ma mai plimb putin asa ca schimb traseul spre casa. Ajung in casa, ma delectez cu un pahar de lapte rece, vine si sotul si la un moment dat il aud: unde-i Fox? Lumina si in capul meu, mi-aduc aminte de el, cobor si-l recuperez. Acum stau si ma gandesc, imi trece dupa astea 9 luni, da? ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar putea intampla.......

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

feli, esti tare!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la mine pt. azi si cate un pt. fiecare burtica!
Multumesc in primul rand tuturor celor care mi-au adresat felicitari pt. bebelusa jucausa
Nushu, eu am simtit-o inca de la 14 saptamani, dar nu in mod constant. Avea seri cand era mai activa, alteori ma rugam de ea sa dea cate un semn de viata, insa nu reactiona. Insa de vreo 2 saptamani dupa ce mananc si ma relaxez un pic sau ma asez la orizontala, incepe fiesta la mine in burtica. Zilele trecute a simtit-o pana si tati, care a fost atat de mandru de printesa lui....Iar ieri la ctrl misca, iar dr. s-a amuzat atat de situatia asta cat si de pozele surprinse la eco (cu picioarele in gurita, la cap, etc.)
Irina,din cate stiu nu este recomandata folosirea cremelor anticelulitice in perioada sarcinii, ci doar a celor speciale pt. vergeturi. Eu inainte de a ramane insarcinata, de fapt mai bine zis inainte de a afla, caci pt. noi a fost o suprinza, ma mobilizasem sa merg la aerobic, la masaj anticelulitic, ma cremeuiam suplimentar in fiecare seara. Bineinteles ca m-a tinut fix 1 luna, dar am renuntat pt. bb. Cu socata nu stiu de ce ar fi neindicat consumul ca doar vb de un suc natural fara E-uri si alte substante daunatoare.
Va pupic pe toate si va doresc o duminica splendida

Andreea
20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

feli, esti tare!!!

alexa simami

da" imi trece, da? ca nu vreau sa ma gandesc ca as putea sa uit copilul pe undeva, Doamne Fereste.... plus ca intr-o dimineata am uitat sa incui usa de la intrare si am avut noroc ca am venit prima acasa, nu vreau sa ma gandesc ce iesea daca ajungea sotul acasa inaintea mea. Culmea ca la serv imi fac treaba bine(sper)

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli bine ai revenit..Iti revii sigur.Eu cand mananc cirese ma gandesc cati viermisori inghit,dar nu ma pot abtine.
andreautac de acum incolo tot mai bine si mai des il vei simti
Socata nu cred ca are vreo contraindicatie.
CD bine ca ai reusit,dar vrem si poze sa o vedem.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Felicic, esti super!!!!
Amnezia asta din timpul sarcinii este perfect normala in perioasa asta, de fapt nu cred ca este altceva decat o detasare fata de alte probleme cotidiene. Si mie mi s-a intamplat, si inca mai patesc faze de genul.
Cel putin in prima perioada a sarcinii eram un dezastru... vobeai cu mine ceva acum, te asiguram ca fac, ca totul e ok si a 2 a zi ma uitam nevinovata la tine ca si cum n-as fi stiut nimic. Iar faza cea mai recenta a fost ieri cand ma intrebam de ce masina mea e deschisa...numai ca mi-am dat raspunsul singura, inainte de a-i mai panica si pe altii. Pupici

Andreea
20+

Mergi la inceput