**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Am puspoze noipentru cine vrea sa ne vada!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Am vazut-o pe Liviuta! A vazut-o si Ana mea si era tare incantata, mi-o arata cu degetul si vorbea cu ea!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Va rog, ca sa nu mai recitesc in urma (nici nu mai stiu exact unde sa caut), spuneti-mi si mie cum sa scriu link-ul catre un site de poze, pentru a-mi adauga in semnatura "POZE", si nu toata insiruirea adresei de net.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Rares!!!

Am vazut o Livia rozalie si dragalasa foc! :)
Mi-a placut tare rau rochita ... io n-am imbracat-o pe a mea in rochita, incerc cand o sa fie mai cald.

An@, am avut asa o presimtire :D
Noua nu ne plac multe chestii aici ... pe timpuri (ca-s de mult timp aici) era mai bine, acum se imputeste pe zi ce trece. Dar mai bine ma opresc....
Si ce-am citit? Leocoplast, supt deget? Sa nu-mi spui ca ati avut aceasi "reteta" ca ai mei. Doar ca ai mei parinti au asteptat pana pe la 5 ani de am si dintii si cerul gurii deformate ... si tot cu leocoplast (legat degetele intre ele) am scapat de supt degetul :)
Bravo ca ati reusit si bafta in continuare!

Nu mai stiu cine intreba: Muskatnuss - nu stiu cum ii spune in romana ... nucisoara cumva? Oricum nu conteaza ... e mai mult de fandosit. Si sa stiti ca aceste clatite sunt de efect, super delicioase si usor de facut, ca eu nu ma complic prea mult.

Anca, multumesc! :)

Alyna, mi-am notat si eu ... multumim!

Nr. 1 musca cand ii dadeau dintii ... mai tarziu musca cand era frustat, mai ales pe copii :) ... era frica copiilor.

De Pepsica mai stiti ceva?
Parca mai aveam ceva de zis, dar am uitat ... asa ca salut plantatia! NUmai bine si sanatate!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Da Irinusha, cu leocoplast, ca asta mi s/a parut cel mai putin ...toxic, habar n-am, dar dintre toate variantele citite, parca cu asta era cel mai simplu. Ma bucur ca mi-ai spus de deformat dinti&gura, pt ca dr-ii spun ca se deformeaza daca nu renunta pana apar dintii definitivi, bla, bla... Io n-am vrut sa risc si sa astept sa vad daca se verifica statistica lor. Am zis ca mai bine o "traumatizez" la 1 an (desi nu cred in chestia asta, copii mici uita repede), decat sa fie mai tarziu traumatizata de complexe ca e botoasa sau sa poarte aparat dentar. Iar pe masura ce creste ma gandesc ca mi-ar fi fost mai greu sa o fac sa tina leocoplastul pe deget. Oricum se compota bine, ba chiar acum adoarme singura in patut, cu puisorul de perna;inainte o adormeam in patul nostru si o mutam.

Vazut fetite frumoase: Amelie, cum incearca sa muste din mar si Livia, cu rochita si sandalute!

Chiar, unde or fi Pepsi si Elteka!!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Irinusha,am vazut pozele cu Amelie,ce bine ii sta in roz,si cu cel mare.unde erati ,in parc?

chiquitita,si Livia e o scumpa,si are niste ochi ..... la fel ca ai lui Tudor

lbelciug,if you say so

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dragele mele,
Uite apar si eu pe aici dupa o caruta de ani (a se citi luni)!
Incep prin a va multumi tuturor pentru urarile de "La multi ani" adresate puiului meu, de ziua lui. Imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme, dar de abia de alaltaieri am conexiune la internet. Vedeti voi, am reusit si noi in sfarsit sa ne mutam la casa noastra (a se citi apartament). L-am inaugurat in 18 mai, cand i-am serbat si ziua lui Stefan. Pe 14, cand a fost ziua lui, am fost aici, la casa noastra, la smotru. Trebuia sa fie gata totul pe duminica, sa ii putem face petrecerea aici.
De puiutul meu ce sa va zic. Luni am fost la medic si i-am facut ROR-ul, are 10 kg si 79 de cm, inca mai suge (n-a avut treaba nici acu 2 zile, cand mi-a venit si mie menstruatia)...dinti nu are, doar gingii super umflate, de i s-a facut mila doctoritei de el cand l-a vazut....De mers mergem doar de manuta, sau daca nu mergem unde vrea el o ia de-a busilea....de Sf. Gheorghe a facut singur un pas, de atunci a mai facut acest pas in cateva randuri, dar inca nu si-a dat drumul ca lumea singurel...In rest e bine, mai raceste, caa tot omul, dar de la inceputul primaverii nu pot sa zic ca am avut probleme grave cu el.
Vreau sa adresez si eu un sincer "la multi ani" tuturor copilasilor care si-au aniversat primul an din viata lor, si mii scuze ca nu am facut-o la data exacta.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24 si restul fetelor, multumesc pt retete, le-am salvat.

Mica, sunt convinsa ca perceptiile sunt diferite de la persoana la persoana. Eu am scris doar impresiile mele prin prisma principiilor mele de viata. Sunt convinsa ca sunt multi romani care ar fi f fericiti sa traisca in America (o parte au si dovedit-o). Am ajuns si in SantaMonica intr-o seara si am vazut doar downtown si pier-ul. Acolo am servit sushi pt prima oara la un China bar. Casele celebritatilor le-am identificat cu ajutorul colegilor. Din cate am inteles pt Beverly Hills-famous houses exista chiar si o harta pe Internet - eu am aflat tarziu de existenta ei caci sigur o cautam si o printam prior vizitei in BH.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

pun si eu repede o intrebare: voua vi s-a spus sa le opriti administrarea de vit D cand ii duceti la plaja? Mie asa mi-a spus dr de la Medlife.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

BEttyR, Madi merci muuuuuult. Isa acum e si racita, asa ca nu prea mai vrea nici lapte.si cred ca trebuie sa iasa si niste dintisori. cateva zile nu ii mai dau cu lingurita decat iaurt si apoi om vedea cum reactioneaza.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

pun si eu repede o intrebare: voua vi s-a spus sa le opriti administrarea de vit D cand ii duceti la plaja? Mie asa mi-a spus dr de la Medlife.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

mie dr mi-a zis ca din iunie pana in octombrie sa nu-i mai dau deloc. dar inca nu m-am hotarat cum fac.

Mergi la inceput