**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella a fost tare incantata de nisip, ca era tare fin. De apa nu avut nici o reactie pana nu a dus-o tacsu'pe mal si i-a placut tare sa ii vina apa peste picioare. Noi am fost cu ea si la piscina, ne-a fost teama ca o sa se sperie, dar am tinut-o in brate in apa si chiar i-a placut.

irinusha mie mi-a fost foarte folositor hamul cand incepuse sa mearga dar isi mai pierdea echilibrul. Si mai ales prin parc cand se mai impiedica. Iti spun si eu LA MULTI ANI (desi nu stiu de ce nu apare in listuta) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by tamaraspt

m-am gandit ca ar putea interesa pe cineva

prietenii mei ii cauta bonei de lucru pt ca ei il duc pe baietel la tara si apoi din toamna la gradinita. s-au inteles bine cu bona, dar ea sta in dr taberei si cauta in cartier sau zone apropiate de preferat.
daca intereseaza pe cineva dati-mi pm

Pe mine ma intereseaza si stau in Crangasi. Poate ai ceva referinte despre ea? O sa vorbesc in seara asta cu sotul si iti dau maine PM.
In legatura cu salteaua, eu am evitat sa-i iau de-aia cu iarba (desi erau foarte recomandate la un moment dat), pt ca am inteles ca la unii a mucegait iarba si au iesit niste musculite/vietati sau a facut copilul bubite si nu stiau de la ce, la altii s-a lasat rau si nu si-a mai revenit la forma initiala. Si ep mine ma tenta durflex, dar pana la urma am luat cu lemn sau coaja de nuca de cocos (nu mai stiu exact).
Didi, am vazut PM. Pot sa-ti spun ca e un regulament european care reglementeaza asta, dar ma uit mai in detaliu si iti trimit PM. Sper ca nu e foarte mare graba, ca eu am o sapt f aglomerata (poate maine o sa fiu un pic mai libera).
Ella, am vazut cateva poze cu blondinul , e tare scump.
Vroiam sa mai scriu ceva, dar nu mai stiu ce si cui.. .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

buna fetelor!

am vazut pozele lui Maya si Bob,foarte frumoase

brusc mi s-a facut dor de mare, vreau si eu in vacanta

Lavini,si Tudor a fost odata foarte iritat, dar era in perioada cand ii dadeam antibiotice.l-am facut bine cu crema de la dr.Fisher,nature baby, e foarte buna(are oxid de zinc).dar i-a trecut in cateva zile,trebuie sa ai rabdare,nu trece imediat.

Noi ne mai vedem in week-end ,pe 1 iunie,parca asa era vorba mai demult?

pupici

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, la ce pediatra de la CMU te refereai cand ziceai ca parea beata? Cum o chema? Tare mult mi-a placut Bobita ta in poze. E atat de dulce si atat de frumos imbracat! De unde i-ai luat salopeta alba in dungi cu nasturei negri? Mi se pare mie sau ai luat alt carucior sport? Mi-e dor de voi - cand ne vedem?
Lavini, bine ai revenit din CO! Unde v-ati plimbat, arata-ne poze. Ai incercat sa schimbi marca de scutece? Poate nu ii merge bine baiatului cu cea pe care o folosesti... Incearca sa il speli cu ceai de pelin dupa fiecare scaun si chiar sa-i faci baie generala cu acest ceai. De acum tot o sa avem probleme de acest tip caci vine vara...
Doxinu, tot la hypermarket gasesti pampers chilotei. Poate nu au acum, dar in general acolo se aduc. Mie una nu mi se par practici chiloteii. Trebuie sa-i rup in lateral ca sa-l pot schimba de kk.
Carstea, ce ati sarbatorit luni in UK? Stiu ca ieri a fost Memorial Day in US dar in UK ce a fost?
Irinusha, eu nu cred ca e devreme, dimpotriva. Acum e timpul sa renunte la papa ne noapte. Bogdanel doarme mai bine de cand nu mai papa noaptea. La multi ani cu multa fericire!
Revin cu poze si impresii din California.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Irinusha !
ella, Bob e un frumos si incepe sa semene si cu tine sa stii!Foarte frumos imbracat!
liviana am vazut si pozele tale din america, erai foarte fericita! Tu cum i-ai scos masa de noapte lui B, ai facut cum a zis ckristina?
Mai da cineva cereale seara? mie mi se pare ca doarme cam rau cand are cereale noaptea in burtica, de regula i le dadeam in biberon, nu terci. Ultima masa seara la voi e lapte simplu?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Irinusha, la multi ani si numai bucurii!

La multi ani si tuturor capsuneilor aniversati in ultima perioada, sa fiti sanatosi si fericiti!

Legat de masa de noapte, io i-am scos-o de pe la 6-7 luni, adica si-a scos-o singur.Acu mananca la 8 210 lapte cu 2 masuri de cereale si doarme pana la 6-6.30 cand mananca doar lapte simplu.

Fetelor, multumesc de raspunsuri, sper din suflet sa nu fie nimic grav, pediatra zicea ca tot legat de pipi ar fi si sa-i fac si o urocultura pt o eventula infectie.Ella, la dr Craiu i-am facut si eu programare maine, sper sa plec de acolo fericita, ma bucur ca mi-ai confirmat ca e ok si ca om si ca dr.Dar dc baietii se scutura cand fac pipi, de ce nu am obesrvat asta pana acum?Ca doar face pipi de 1 an de zile

Ckristina, nici mie nu imi place Buc, si sotu tot insista sa ne mutam la Pitesti..dar e grea decizia asta, ne mai gandim.

In concediu a fost minunat, ar fi fost si mai bine dc nu mi-ar fi fost asa dor de Andrei, am disperat-o pe mama cu telefoane si video-call -uri sa vaz ce face copilu in lipsa mea.Poze o sa pun cateva in weekend, cand sper sa fiu mai libera(desi tre sa incep pregatirile ca pe 8 iunie ne motzam si noi), am facut foarte multe si sunt nefiltrate, iar eu nu sunt cea mai fotogenica persoana din lume.

Sa aveti o zi minunata!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

mai am si eu o rugaminte:imi puteti da si mie nr de tel la care pot face programare pt gina palicari?Am sunat la un nr luat de pe google la centrul batistei si cica acolo nu lucreaza palicari.An@, parca tu ai fost ultima data la ea...Se poate?

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Din pacate am un program super incarcat la birou, asa ca nu prea apuc sa intru si sa mai scriu mesaje. Ma voi stradui sa scriu repede mai multe mesaje pentru a trece de limita de 10 si a nu mai fi moderate.

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007)

Mergi la inceput

Noi facem 1 anisor duminica. Am vorbit cu pediatra Evei despre vaccinul de 1 an si i-am spus temerile mele legate de vaccinul contra rubeola, rujeola si oreion. Mi-a spus ca sunt zvonuri, ca din punct de vedere medical nu este nimic dovedit. Asa ca noi vom face vaccinul.

Eu cred si ca multe din zvonurile legate de diverse vaccinuri sau medicamente de pe piata sunt de fapt comadate de firme farmaceutice concurente, care astfel incearca sa discrediteze produsele concurentilor si sa-si promoveze produsele proprii.

Mergi la inceput

Legat de chiloteii Pampers, eu ii folosesc si ii gasesc utili cand o las pe Eva doar in ei si un tricou (prin casa) sau daca o imbrac in rochita. Cei clasici, cu arici, aluneca, si in plus ii scoate singura (desface ariciul). Eva nici nu mai sta sa-i pun pampers (pe spate), asa ca cei gen chilotel sunt mai usor de pus stand in picioare.

Mergi la inceput