**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Doxinu, in Cora am cautat eu si nu am gasit:((

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Lavini, la 1 nu stiu ce sa zic, si noi am avut o iritatie urata, si am facut ce ai zis si tu ca faaci si ne-a trecut cam intr-o luna. am decoperit ca facea alergie la scutecele pampers. am verificat.
2. nu cumva face asa cand face pipi? nu e ca si cum se infioara? ana asa face si am vazut cand o tineam fara pampers ca asa face cand face pipi.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

bettyr si eu mai umblu dupa ea desi e destul de stabila si nu prea cade. Dar mie inca mi-e frica...

ella am fost in weekendul asta la constanta. Sotu'are o matusa in constanta care sta la casa si ne e foarte comod cu Maya. Foarte tare gecuta cu england.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare si de la noi!
Noi am avut un week-end prelungit ca nu s-a lucrat lunea asta asa ca nu prea am avut cand sa intru pe net.
Noi suntem in continuare un pic kkciosi desi nu a facut decat de 2 ori dar atunci diareic.Incerc sa-l diversific iar nitel cate nitel dar ma intorc repede la orez cu carnita.
Mai suntem si muciosi pe deasupra dar nu ne plangem decat ca sambata plecam in Spania si o sa car cu steamerul dupa mine.
Am vazut -o pe Maya si pe Bobita.Belea de frumosi amandoi.
Voi folositi toate hamuri?Eu m-am tot uitat pe aici dar nu am stiut unde sa caut.Si...ca sa ne laudam si noi un pic MERGEM si noi cate 4-5 pasi legati.Dar inca nu zice nimic cu adresa decat poate mama.
Cam atata !Revenim maine dupa ce mergem sa ne cantarim si masuram sper

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,
foarte frumos ca aveti unde sa trageti la mare...Maya cum a reactionat cand a vazut marea? am citit ca unii copii mici devin anxiosi cand vad schimbari radicale vis a vis de natura, de ex multa apa sau zapada, etc...

Betty R, multumim; daca zici tu ca-i al meu, ca iot inca vreau sa-i fac testul ADN; stii ca blondele primul lucru cand nasc se intreaba: o fi al meu? ;
da avem 8 dinti si o maseluta iesita si inca una care tre sa sparga, dar nu folosim nimic, ii tinem la vitrina, noi mancam numai pasat, altfel scuipam tot.
si da, sticlele ne plac cel mai mult; si daca se poate sa fie pline si cat mai grele ca sa ne chinuim cat mai mult cu ele

De ceva timp ii plac niste ratuste din alea de plastic, cred ca sunt pentru baie de fapt, dar i le-am luat fiindca sunt identice cu cele din Baby einstein; e atat de incantat cand le vede, parca ar vrea si el sa macane; ieri in Tineretului , pe lac era o rata si in urma ei inotau vreo 5 pui, asa in linie; erau tare haiosi...m-am chinuit sa-i le arat lui fiindca fiind maronii, cu greu le-a observat; dar si cand a observat ratustele, pai sa te tii, mai sa-l scap in apa, se smucea sa ajunga la ele

Lavini, am citit ca eritem fesier e frecvent in perioada eruptiilor dentare; trebuie spalat numai cu apa si sapun, fara servetele umede; si mai conteaza si crema; cere sfatul pediatrei si sa-ti dea reteta pentru crema preparata in farmacie; noi folosim mustela si se vede efectul imediat.

referitor la a 2-a problema, se scutura asa numai cand face caca sau imediat dupa; de fapt asa ne si dam seama ca s-a comis;
Uite, e un neurolog bun care e specializat pe copii la CMU Kids, o cheama dr Craiu; mie mi-a placut foarte mult de ea si mai ales abordarea fata de care speriat de bombe, urla la dr. in general; si aceasta dr neurolog s-a pitit putin pe dupa birou si l-a intampinat pe cu " cucu-bau" si cu un pitic in mana si a perceput-o ca pe un tovaras de joaca si uite asa am putut sta de vorba aproape 1 ora in prezenta lui care s-a jucat tot timpul in voie.

cat despre plecari fara copil, sper sa nu planga si al nostru dupa ce lipsim 2 saptamani; n-o sa mai plec niciodata fara el, in nici un caz atat de mult; nu stiu ce-a fost in capul meu cand am rezervat; daca n-ar fi fost deja platita vacanta asta, n-as mai pleca; cu cat se apropie timpul plecarii, cu atat nu-mi vine sa mai plec; sa nu-l vad pe atata timp...

Doxinu, noi am luat chilotei pampers din carrefour, dar nu sunt atat de buni versus pampersii care se desfac cu arici; in primul rand ca sunt mai rigizi si umflati in partea din fata , in al doilea rand ca nu se muleaza intre picioruse fiindca nu se pot regla cumva; in al treilea rand strang in talie si lasa urme pe piele; am crezut ca sunt mici si i-am luat si pe cei junior care sunt buni in talie dar atat de mari in rest, ca la primul pisu e fleasca pe el.
Ne-am reintors la nr 4 maxi+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu, eu iau chilotei pampers,dintr un hipermachet din pitesti(PIC); cred ca poti vb la orice magazin mai mic de pe langa bloc sa ti comande de la furnizor;

am fost azi la dr cu bianca,in bucuresti; fetelor, cum suportati bucurestiul? ....zice fata din provincie
am fost pt iritatiile de pe fata; i am facut analizele la sange,ig totale si specifice la alimente si mediu, apoi i am facut examen micologic(proba direct de pe piele) are o ciuperca; la laborator mi a zis ca cel mai probabil e luata din contactul cu alt copil sau din cabinete medicale; ne a dat tratament cu clotrimazol si solutie castelani,14 zile si ne a asigurat ca i va trece;

madi, tu ai zis ca aveti si voi iritatie;analiza nu doare si rezultatul ti l da pe loc; eu regret amarnic ca nu i am facut analiza de la inceput;am chinuit o rau cu fel si fel de tratamente date de medici; acum cand ma vede cu crema in mana se sperie si plange; nu lasa pe nimeni sa i atinga fata; fuge de mine;

lavini, sa ne povestesti cum a fost in concediu; de fundulet nu stiu ce sa ti zic; poate ar fi bine sa i dai cu o crema cu zinc sa i protejeze pielea de urina si incearca sa ti amintesti daca atunci cand au aparut bubitele ai introdus ceva nou de mancare sau ai schimbat cosmetice(verifica inca o data si termenele de valabilitate sa nu ti fi scapat ceva;eu am creme de ex care le am desfacut cand am nascut si scrie pe ele ca se fol unele in 6 luni,altele in 12 si uitasem sa verific cat timp le folosesti dupa deschidere; e un dreptunghi pe ele unde scrie 12M,sau 6M); si cu cealalta pb eu zic sa nu te ingrijorezi; asteapta sa vorbesti cu medicul. stiu ca smecherasii nostri sunt si isteti foc; bianca mi a tusit odata de am sarit repede am luat o in brate,am pipait o sa n aibe febra am tot stat de ea si apoi se invatase si de cate ori nu i acordam atentie tusea;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am vazut si eu doi copii frumosi, Bobi si Maya ... de Maya m-am minunat de mult ce bine merge.
Si chiar, e ham-ul ala bun de ceva? Ajuta?

Lavini, nr.1 s-a oparit prima oara la fundulet cand i-a iesit o masea ... Daca n-ai schimbat nimic (o mancarica noua sau alte cosmetice) poate e asta problema. Incearca cu diferite creme, o data cu zinc, o data cu galbenele ... sa le alternezi. Si bine spalat.
Iar a doua intrebare: baieteii se "scutura" dupa ce fac pipi :) ... trece cu timpul, sau se mai rareste.

Elle, ROR-ul se recomanda mai devreme de 1 an cand copilul intra in comunitate, insa nu mai devreme de 9 luni. Si cum eu o trebuie sa o iau pe Melie la gradi cand il iau pe cel mare, l-am facut cat am putut de devreme ... aici chiar a fost epidemie de pojar ptr. ca mai sunt parinti, care nu le fac ... deci nu risc.
Iar eu sunt contra homeopatilor si homeopatie in general ... no commment.

Nu m-ati sfatuit si pe mine cu scoaterea lapticului, poate n-ati vazut intrebarea, asa ca repet.
Credeti ca-i prea devreme sa-i scot lapticul de noapte?

Noapte buna plantatie! Ma bag in pat, maine ma scol mai batrana cu un an ...

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Lavini, in leg cu a doua problema, nu te ingrijora! Asa fac toti baieteii cand fac pipi, de fapt cand termina de facut pipi. Si al meu face la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

e trecut de 12, asa ca Irinusha: "La multi ani!", tot ce-ti doresti si numai bine pentru tine si familia ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

irinusha, eu nu stiu nici o regula cu varsta de scos lapticul noaptea; eu i l am scos de la 8 luni; mai avea o masa la 4-4.30 care am amanat o (cu apa sau ceai)la 5-6; apoi la 6-7 acum mananca seara la 20.30-21.00 ultima masa si dimineata intre 6.30-7.30 prima masa

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput