piscaturi dubioase la bb mic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am patit-o si noi la spital.Am fost internati 3 zile si aseara am vazut prima data 6 piscaturi pe piciorusul stang,erau cate 3 in lant,punct rosu in mijloc si o pata mai deschisa la culuoare pe margine.Problema este ca desi l-am schimbat, dimineata i-au mai aparut inca 2 pe mana,pana sa plecam i-au mai aparut 2 si dupa ce am ajuns acasa azi i-au mai aparut.Sa fi venit puricele cu noi?Si mai rau este ca el este alergic se pare pt. ca s-au umflat si parca apar si ceva punctulete mici galbui pe pata.I-am dat aerius si l-am dat si cu fenistil gel dar imi tot spune ca il doare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Sabina, intru si eu cu intrebare stupida...
exista purici pe vremea asta? Nu e un pic cam devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uita-te la data subiectului, la prima postare....
dar purici exista pe orice vreme.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Purici, mai mult ca sigur...noi am fost vara trecuta la Valsanesti la casa de vacanta a unor prieteni si am plecat 3 si am venit ...mult mai multi...adica am adus purici cu noi...eu si Catinca nu i-am "ratat"...piscaturile pe care le descrii seamana cu ce am avut noi...mai rau este ca trebuie sa scapi repede de ei ca altfel se imultesc...si se inmultesc foarte repede!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput