Sf. Nectarie

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzzumbi spune:

Am aflat intamplator despre existenta sfantului Nectarie. Eram la bunicii mei si am citit intr-un ziar despre minunile savarsite de Dumnezeu la rugaciunile Sfantului Nectarie din Eghina. Am citit in diferite randuri si despre alti sfinti, dar nu prea m-am oprit asupra lor, insa asa cred ca a facut Dumnezeu ca sa-l tin minte pe acest sfant ... si pana la urma, cat m-a ajutat pe mine si pe cei din jurul meu.
Despre Sfantul Fanurie am aflat dintr-o carticica pe care am primit-o de la un preot. Eram mic, si mama mea era internata la o clinica de cardiologie. Venind de la scoala am aflat de la o doamna ca mama va trebui sa fie operata pe cord. M-am speriat foarte tare si mergand acasa am citit acatistul acestui sfant mucenic. Mare mi-a fost bucuria cand tatal meu s-a intors si el acasa si mi-a spus ca doamna ce-mi spuse vestea despre operatia mamei ar fi inteles gresit. Sunt convins insa ca tamaduirea aceasta a fost o minune savarsita de Dumnezeu la rugaciunile Sfantului Fanurie.
Altadata acest sfant, alaturi de Sfantul Nectarie si alaturi de Maica Domnului au fost alaturi de mine la diferite operatii pe care le-am suportat eu sau cei din jurul meu. Nasul meu era bolnav de cancer cu metastaze si in mod miraculos s-a vindecat, iar acum multumita Lui este sanatos. Alteori impreuna cu o prietena am apelat la acesti doi sfinti pentru a se ruga si ei lui Dumnezeu ca bunica fetei sa se insanatoaseasca, ea fiind bolnava tot de ingrozitoarea boala, cancerul.
Am promis atunci amandoi ca vom spune si altora postand pe diferite site-uri intamplarile acestea pentru ca si alti oameni care au nevoie sa stie ca bine este a scapa catre Dumnezeu avand alaturi si pe acesti doi sfinti. Bunica fetei a inceput dupa un an sa sangereze din nou. Noi am gresit pentru ca nu ne-am tinut promisiunea, o facem insa acum ...
In orice imprejurare grea si nu numai, rugati-va catre Maica Domnului, catre Sfantul Fanurie, catre Sfantul Nectarie si catre orice sfant al lui Dumnezeu. Indrazniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzzumbi spune:

Ma alatur si eu cititorilor si va spun povestea bunicii mele. Acum are 68 de ani si anul trecut a aflat ca are o boala necrutatoare. A fost un soc pentru toata familia, doctorul a confirmat ca are cancer si trebuie operata urgent. Am aflat de Sfantul Nectarie de la un prieten care e student la teologie. Inainte de a merge bunica la operatie, m-am rugat Sfantului Nectarie si Sfantului Fanurie si Maicii Domnului in fiecare zi impreuna cu acest prieten. Operatia a decurs bine,iar doctorul a spus ca trebuie sa faca 6 sedinte de chimioterapie. Multumesc Lui ca a trecut peste toate acestea. Am promis atunci ca vom scrie povestea sa stie si altii ca e bine sa apeleze si ei .... asa ca rugati-va catre Maica Domnului, catre Sfantul Fanurie, catre Sfantul Nectarie si catre orice sfant al lui Dumnezeu.
Multumim Sfantului Nectarie, Sfantului Fanurie si Maicutei Domnului pentru ajutor. Cred ca sfantul ar vrea ca multi oameni sa stie ca au o sansa, prin credinta si rugaciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

si datorita Sf.Nectarie am nascut pe 9.10.un baiat sanatos,dupa ce toata sarcina i-am inchinat rugasciuni fierbinti.Asa nastere usoara sa fie la toata lumea,cum a fost la mine.In plus,eu in sarcina nu am facut nici o analiza,in afara rh si urina,sumar,la 39 ani,dar m-am rugat si am un copil sanatos.Stiu ca este ajutor primit de la Dumnezeu,Maica domnului,Sf.Nectarie si toti Sfintii carora le-am inchinat rugaciuni inainte si in timpul sarcinii.Le multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

stiti cumva ce a fost azi la Manastirea Radu Voda? Am vazut foarte multa lume, era o coada de zeci de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

felicia azi e sarbatorit Sfantul Nectarie. si la Manastirea Radu Voda sunt o mica particica din moastele sale

Anul trecut am avut si eu sansa sa ajung in Grecia, in Eghina, la moastele Sfantului Nectarie. Am simtit o liniste si o bucurie imensa dupa. Sper sa mai ajung macar o data acolo. Si ma rog lui zilnic sa imi dea un bebe sanatos. Si in acatistul inchinat lui se spune ca e grabnic ajutator atunci cand mamele il cheama in ajutor la nastere sau in sarcina.
Trebuie sa indraznim sa il chemam, si e langa noi, ne ajuta!

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Buna fetelor.vreau sa va spun ca eu sufar de anxietate si satri faorte mari de panica,ani la rind am luat calmante dar degeaba pina la urma am renuntat la ele .cautind pe net rugaciuni sfinte am dat de minunile SF NACTARIE si am inceput sa ma rog si sa citesc acatistul SF.NACTARIE,,pot sa va spun ca am inceput din acea clipa sa ma simt mult mai bine si au inceput sa dispara starile de panica pe care le aveam.MULTUMESC SF NACTARIE SI TATALUI CERESC pentru tot ajutorul care mil da.Rugativa si veti primi ajutor.DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyenutzaaa spune:

cat costa mirul daca il iau direct de la manastire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

dyenutzaaa, mie mi-a luat anul trecut o prietena (pentru ca eu nu aveam cum sa ajung in bucuresti), si stiu ca undeva in jur de 5 lei au costat 2 sticlutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora_30 spune:

Buna ziua,

Ma numesc Teodora si sunt din Timisoara.Nu de mult timp am citit pe internet despre Sfintul Nectarie si despre minunile savirsite de el si as dori sa-mi spuneti unde as putea gasi sa cumpar o iconita cu Sfintul si de asemenea,as dori si ulei de la candela Sfintului?
Am fost la iserica din Piata 700 si am intreat daca cumva nu au iconita si doamna de acolo mi-a spus ca le-a terminat ca sint cautate.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

teodora, ai gasit ce cautai pana la urma?


Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput